Kerkweg 34a Kerkwerve

Algemeen

Omschrijving

Bent u op zoek naar een pand met mogelijkheden? Vraag dan eens een bezichtiging aan voor Kerkweg 34a. Een compleet gerenoveerde woning in de kern van Kerkwerve. Deze woning is in de loop der jaren diverse keren uitgebreid met als meest recente uitbreiding een extra werkplaats van 9,5 x 3 meter rechts van de woning. Bij de verbouwing van dit deel is er rekening gehouden met extra voorbereidingen om indien gewenst een slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren. Uiteraard is dit ook al mogelijk in de huidige winkel.

Het geheel biedt prima mogelijkheden om bedrijf aan huis te houden. Kantoor, kapsalon of een kleinschalige winkel zijn enkele opties. Ook mantelzorg onder één dak is hier mogelijk door één van de ruimtes (de winkel of werkplaats) tot een zelfstandige woonruimte te verbouwen. Dankzij de diverse uitbreidingen is er een prettig woonhuis ontstaan met enorm veel ruimte op de begane grond.

De woning is goed onderhouden en kan met recht instapklaar genoemd worden. Zowel de afwerking aan de binnen als aan de buitenzijde is goed. Naast de werkplaats is recent ook de complete badkamer (2016) vernieuwd en voorzien van toilet, brede wastafel en douche.

De keuken is reeds eerder vernieuwd (2010) en o.a. voorzien van een oven, 6 pits gaskookplaat en afzuigkap. De vloer van de keuken is voorzien van een onderhoudsarme kunststof pvc vloer.

Het geheel is gelegen op een perceel van 442m2 eigen grond. De fraai aangelegde ruime voortuin biedt plaats voor één of meerdere auto’s. De achtertuin biedt veel privacy. Het perceel heeft geen inkijk van naburige panden waardoor er volledige privacy is gewaarborgd. Verder heeft de tuin een verzorgd karakter. Ook qua zonligging is het een fijn perceel, in de achtertuin is de gehele dag de zon wel ergens te ontdekken.

Een bezichtiging inplannen? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding met een van onze makelaars.

Algemeen
-Het geheel wordt aangeboden omdat de bewoners meer ruimte zoeken voor hun bedrijfsvoering.
- Woonoppervlak ca. 135 m2.
- Drie slaapkamer op de verdieping maar op de begane grond voldoende ruimte voor het realiseren van een vierde of zelfs vijfde slaapkamer.
- De gehele woning is voorzien van rolluiken.
- Er is een alarminstallatie welke verbonden is met de meldkamer.
- In 2009 is er aan de achterzijde van de woning een stuk aangebouwd.
- De meterkast is geheel vernieuwd en voorzien van krachtstroom.
- Oplevering in onderling overleg

Globale indeling
Begane grond; entree, hal, meterkast, toiletruimte, L-vormige woonkamer met haard en openslaande deuren, vanuit de hal is de keuken met o.a. een 6pits gasfornuis, afzuigkap en oven toegankelijk. Achter de keuken is een ruimte toegankelijk welk als veredelde bijkeuken /kantoor fungeert. Via deze ruimte is ook de zolder van de aanbouw te bereiken door middel van een vlizotrap. Achter deze tussenkamer is een werkkamer voor de winkel te bereiken. Deze twee gedeeltes zijn eenvoudig tot één ruimte samen te voegen waardoor er een mooie slaapkamer of werkkamer ontstaat. Tot slot treft u in de voormalige garage de huidige winkel aan. Deze ruimte heeft een diepte van circa 10.3 meter.
Eerste verdieping; Overloop, badkamer met douche, brede wastafel en toilet, drie slaapkamers.
Berging; in de achtertuin is een aparte houten berging gesitueerd.
Werkplaats; rechts van de woning is in 2013 een werkplaats gerealiseerd met een afmeting van 9,5 x 3 meter.

Kerkwerve is een rustig dorp, gelegen op korte afstand van Zierikzee en op circa 10 minuten rijden van de Brouwersdam met veel watersportmogelijkheden. Steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen zijn binnen een uur autorijden te bereiken. Het is dan ook niet voor niets dat veel inwoners van Schouwen-Duiveland werken in de drukke Randstad en wonen in zo’n rustige omgeving. De directe omgeving kenmerkt zich door de grote hoeveelheid groen en de Oosterschelde, tevens zijn de stranden, bossen en natuurgebieden van Schouwen-Duiveland op korte afstand. Het dorp is voorzien van een basisschool.

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1963
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte135 m²
Perceeloppervlakte442 m²
Inhoud460 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en open haard
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit uit 2010
Buitenruimte
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?