Zuiddijk ong Noordgouwe

Algemeen

Omschrijving

Namens opdrachtgever bieden wij aan de rand van Schuddebeurs een zeer bijzondere en ruime bouwkavel aan van 1840 m2 eigen grond.
We kunnen met recht spreken van een zeer bijzondere bouwkavel die tevens beschikt over ruime bebouwingsmogelijkheden. Een onderscheidend element is het reeds aanwezige groen met “bijzondere” planten en bomen. U hoeft hier dus niet jaren te wachten voordat het eerste groen doorkomt. Het gehele perceel is omsloten met volgroeide bomen.

Het perceel meet een oppervlakte van totaal circa 1840 m2 eigen grond met een aparte inrit vanaf de Sint Joostweg. De bouwkavel (exclusief oprit) heeft een diepte van circa 36 meter en een gemiddelde breedte van circa 28 meter en is opgedeeld in een woon- en natuurzone. Het bevoegd gezag vindt het, terecht, van belang dat het groene karakter behouden blijft.

Binnen de vergunning met bouwmogelijkheden zijn de volgende hoofdlijnen opgenomen:

- De breedte van de woning mag maximaal 22 meter zijn;
- Afstand van de zijdelingse perceelgrens minimaal 3 meter
- Goothoogte maximaal 4 meter
- Nokhoogte maximaal 10 meter

Verdere informatie op aanvraag. Aanvaarding kan per direct.

Schuddebeurs:

Wie landelijk wil wonen, moet zeker een woning in Schuddebeurs overwegen. Een kleine plaats met opvallend veel groen en villa's. Op Schouwen-Duiveland één van de mooiere woongebieden. De buitenplaats Schuddebeurs is gelegen op 3 kilometer van monumentenstad Zierikzee. De bossen van Schuddebeurs zijn niet zo groot maar er is genoeg te zien. Een overvloed aan bomen waarvan eiken, beuken, meidoorns en verschillende naaldbomen de boventoon voeren. Qua dieren zult u onder andere spechten, uilen, vele zangvogels, salamanders en zelfs reeën en wezels aantreffen..
In de loop der tijd werden kapitale huizen gebouwd in Schuddebeurs. Enkele vinden hun oorsprong in de 17 e eeuw, zoals het nabijgelegen Mon Plaisir. Zij sieren nog steeds het landschap. Rondom deze villa's werden prachtige parken en bossen aangelegd. Mede hierdoor beschikt Schuddebeurs over een meer dan gemiddeld groen karakter. Staatsbosbeheer beheert het bos bij landgoed Mon Plaisir en bij het iets verderopgelegen landgoed Weelzicht.
De woning ligt op 10 minuten afstand van 18-holes golfbaan Grevelingenhout en de Jachthaven van Bruinisse. Rotterdam is op circa 45 autominuten gelegen. Niet voor niets een ideale woonlocatie die de mogelijkheid biedt om te wonen in een oase van rust en te werken in het Randstedelijk gebied.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Bouwvormn.v.t.
Statusverkocht

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?