Hogezoom 115 Renesse

Algemeen

Omschrijving

Aan de Hogezoom van Renesse bieden wij u te koop aan deze karakteristieke woning met diverse opstallen. Het geheel is gelegen op een perceel van circa 2320 m2 eigen grond en omvat naast de fraaie woning, twee grote schuren en een vrijstaande garage. Wanneer u ruimte zoekt voor uw hobby of werkzaamheden aan huis dan is dit zeker een interessant object. Het woonhuis biedt gezien de aanwezige ruimte een prima mogelijkheid tot B&B in huis ( tot vijf personen en volgens de regels van de gemeente Schouwen Duiveland).

Het woonhuis is zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde een sfeervol. Deze woning meet een vloeroppervlakte van circa 195 m2 en beschikt over een gelijksvloers woonprogramma op de begane grond. Met name de begane grond meet een fors oppervlak, mede door de aanbouw van een grote bijkeuken en kantoorruimte. In totaal beschikt de woning over zes slaapkamers waarvan twee op de begane grond.

De grote stenen schuur heeft een afmeting van 23 x 11 meter en is ingedeeld in verschillende compartimenten. Deze karakteristieke schuur is van het bouwjaar 1942 en biedt vele mogelijkheden van gebruik.
Achter de schuur is een damwand schuur geplaatst met een afmeting van 8 x 12 meter en is ook opgedeeld in twee compartimenten. Naast de schuren is een vrijstaande stenen garage gesitueerd met een afmeting van 4,5 x 8 meter. Kortom aan ruimte geen gebrek…

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze twee makelaars van vestiging Zierikzee.

Algemeen
- Woonhuis; woonoppervlakte 195 m2/ inhoud 770 m3
- Vloeroppervlakte van de twee schuren en garage; 352 m2
- Perceel oppervlakte 2320 m2 eigen grond
- Alle opstallen verkeren in een goede tot zeer goede staat van onderhoud.
- Bouwjaar grote schuur 1942, damwand schuur 1995.
- Oplevering in onderling overleg
- De schuur heeft momenteel de bestemming recreatie wat mogelijkheden zou kunnen bieden voor het realiseren van appartementen. Uiteraard zijn andere gebruiksdoelen mogelijk. Echter bedrijvigheid met geluid is zeer waarschijnlijk niet toegestaan. Het woonhuis heeft de bestemming wonen.

Indeling
Begane grond; Entree, lange hal met trapopgang, links van de hal een slaapkamer met vaste kast en wasgelegenheid. Wanneer u doorloopt in de hal komt u in de keuken terecht. Deze keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Aansluitend de woonkamer ( 4.4 m x 8.6m). Via de keuken is een tussen portaal toegankelijk met toilet en toegang tot de kantoorkamer (4 mx 4.5 m). Wanneer we weer terug gaan naar de keuken kunt u ook de zeer riante bijkeuken bereiken met de witgoedaansluitingen en een vaste kastenwand. Deze ruimte heeft een afmeting van 5 x 5m.

Eerste verdieping; overloop, vier slaapkamers, cv ruimte en de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, ligbad en aparte douche.

Renesse
De bekende badplaats Renesse is een geliefde woon en recreatie locatie. Meer en meer wordt Renesse gezien als dé woonlocatie van Schouwen Duiveland. Opvallend is dat Renesse van een jeugd recreatiegebied meer en meer een gezinsrecreatiegebied wordt. Dit is mede ingezet door het gemeentelijk beleid dat er op gericht is om Renesse tot een rustigere recreatielocatie te maken met de nodige voorzieningen. Het dorp kent circa 1400 inwoners en in het seizoen is dit beduidend meer.

Niet voor niets zijn veel inwoners van Renesse verknocht aan hun woonlocatie. Mooie Noordzeestranden op loopafstand, een strategische ligging ten opzicht van het Randstedelijk gebied en een goed voorzieningenniveau. Het voorzieningenniveau qua winkels, horeca gelegenheden en een basisschool is goed te noemen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuislandhuis
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte195 m²
Perceeloppervlakte2350 m²
Inhoud770 m³
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit uit 2015
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuintuin rondom

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?