Essebos 4 Noordgouwe

Algemeen

Omschrijving

Net buiten Zierikzee ligt de buitenplaats Schuddebeurs. Een bosrijke buitenplaats welk als één van de mooiste woonlocaties van Schouwen-Duiveland wordt gezien. Rust en natuur zijn de kernwoorden. Door de strategische ligging van Schuddebeurs ten opzichte van de Randstad is het niet voor niets een geliefde woonlocatie voor forensen. Wonen in het natuurrijke en rustige Schuddebeurs en werken in de Randstad. Zo is Rotterdam op circa 45 minuten autorijden te bereiken.

Het woonhuis is gebouwd in 1991 en heeft een inhoud van ruim 750 m3, exclusief de dubbele garage. Het woonoppervlak bedraagt circa 166 m2, exclusief de overige inpandige ruimte (garage) 31 m2. Het perceel meet een oppervlakte van 2060 m2 eigen grond. Een deel van de tuin is nu bos.

Het landhuis kent een gelijkvloers woonprogramma en heeft een logische indeling met ruime vertrekken, een slaapkamer met badkamer op de begane grond en drie volwaardige slaapkamers en een tweede badkamer op de verdieping.

Op zoek naar een mooie woonstek in een rustige omgeving? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met een van onze makelaars.

Algemeen;
-Het kavel meet een breedte van circa 32 m en een diepte van circa 65 m.
-De woning is voorzien van vloer-,muur-, glas- en dakisolatie.
-De keuken en badkamers zijn enigszins gedateerd te noemen.
-Traditioneel gebouwde kwaliteitswoning.
-De achtertuin heeft een diepte van circa 35 m. Recent is hier een houten berging geplaatst.
-Bouwjaar woning 1991.

Schuddebeurs
Wie landelijk wil wonen, moet zeker een woning in Schuddebeurs overwegen. Een kleine plaats met opvallend veel groen en villa's. Op Schouwen-Duiveland één van de mooiere woongebieden. De buitenplaats Schuddebeurs is gelegen op 3 kilometer van de monumentenstad Zierikzee. De bossen van Schuddebeurs zijn niet zo groot maar er is genoeg te zien. Een overvloed aan bomen waarvan eiken, beuken, meidoorns en verschillende naaldbomen de boventoon voeren. Qua dieren zult u onder andere spechten, uilen, vele zangvogels, salamanders en zelfs reeën en wezels aantreffen. Natuur maakt een belangrijk deel uit van het wonen in Schuddebeurs. In de loop der tijd werden kapitale huizen gebouwd in Schuddebeurs. Enkele vinden hun oorsprong in de 17e eeuw, zoals het nabijgelegen Mon Plaisir. Zij sieren nog steeds het landschap. Rondom deze villa's werden prachtige parken en bossen aangelegd. Mede hierdoor beschikt Schuddebeurs over een meer dan gemiddeld groen karakter. Staatsbosbeheer beheert het bos bij landgoed Mon Plaisir en bij het iets verder gelegen landgoed Weelzicht.
De woning ligt op 10 minuten afstand van de 18-holes golfbaan Grevelingenhout en de Jachthaven van Bruinisse. Rotterdam is op circa 45 autominuten gelegen. Niet voor niets een ideale woonlocatie die de mogelijkheid biedt om te wonen in een oase van rust en te werken in het Randstedelijk gebied.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1991
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte166 m²
Perceeloppervlakte2060 m²
Inhoud757 m³
Inpandigeruimte31 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging en buiten bebouwde kom
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte31 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?