Bogerdweg 0ong Dreischor

Algemeen

Omschrijving

Wonen op deze prachtige locatie aan de rand van Dreischor? Wij bieden u deze nog te bouwen woning aan. Het geheel heeft een inhoud van ca. 500m3 en een woonoppervlakte van ca. 120m2. De woning wordt gebouwd op een perceel van maar liefst 1743 m2 eigen grond!
Een riant perceel met een schitterend zicht op de achter gelegen landerijen in een zijstaat van de Bogerdweg. Rustig gelegen, mede doordat u hier slechts bestemmingsverkeer treft.


Kenmerken woning
-Zeer goed geïsoleerd
-Woning voldoet natuurlijk aan de laatste eisen uit het bouwbesluit
-De getoonde indeling is maar een mogelijke indeling, in overleg met aannemer is er een breed scala aan indelingsopties mogelijk
-Kunststof kozijnen
-De woning wordt gebouwd door Bouwbedrijf van der Schelde uit Scharendijke een echte kwaliteitsbouwer. Bouwbreedte maximaal van 12 tot 15 meter.

Tevens is er een mogelijkheid voor een vrijstaand bijgebouw. Met de volgende kenmerken.

Bouwkaders bijgebouw
-Vrijstaand bijgebouw mag maximaal 40 m2 bedragen. Overigens is er een ontheffing mogelijk naar 50 m2.
-Goothoogte maximaal 3.3m
-Maximale nokhoogte 6 m
-Afstand tot grens 3 meter

Nadere mogelijkheden
-Zwembad maximaal 100 m2

Dreischor
Dreischor is één van de best bewaarde ringdorpen van Zeeland. Door de oude gevels, zwart geteerde schuren en veel groen is Dreischor een schilderachtig dorpje. Wonen in Dreischor is 'natuurlijk wonen'. De zeer groene dorpsring en het beschermde dorpsgezicht geven deze kern een geheel eigen karakteristieke sfeer. Dreischor is een hechte gemeenschap met circa 1.000 inwoners en met relatief veel jonge gezinnen. Het voortbestaan van de openbare basisschool en peuterspeelzaal is dan ook verzekerd. Voor het christelijk basisonderwijs kunnen de schoolgaande kinderen in de nabijgelegen kernen Nieuwerkerk en Zonnemaire naar school gaan. De middelbare school ligt op 6 kilometer afstand in Zierikzee.

Dreischor is gunstig gelegen ten opzichte van de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda, maar ook Antwerpen, zijn binnen een uur autorijden te bereiken. Het geheel biedt een prima mogelijkheid voor wonen in het mooie Zeeland en (blijven) werken in de Randstad.

In de nabijheid van Dreischor is een zeer goede duiklocatie in het Grevelingenmeer. Voor andere watersporten ligt de (jacht)haven van Bommenede op fietsafstand met o.a. diverse strandjes. Daarnaast is er veel groen en een natuurgebied in de directe omgeving.

Dreischor kent een actief verenigingsleven. Feesten als Koninginnedag en Vlasdag worden altijd druk bezocht en er is een relatief groot aantal verenigingen waarvoor de inwoners zich actief inzetten. U kunt onder andere terecht bij muziekverenigingen, de voetbalclub, de leesclub, de badmintonvereniging of het kerkkoor.

Bijzonderheden


Wilt u alleen de kavel aankopen? Dat is ook mogelijk wij bieden het kavel aan voor € 199.000 k.k.
In het geheel bieden wij op deze locatie twee naast elkaar gelegen bouwkavels te koop aan. De linkse kavel heeft een bouwvlak van circa 13 x 13 = 169 m2 en het rechtse kavel heeft een bouwvlak van 12x 15 = 180 m2. De rechtse kavel heeft extra eisen ten aanzien van bebouwing naar de rechtse perceelsgrens.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2013
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte1743 m²
Inhoud500 m³
Inpandigeruimte11 m²
Indeling
Aantal kamers1
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingbuiten bebouwde kom
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte11 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?