Bellamypark 9-11 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Op een schitterende locatie in het hart van de stad Vlissingen bieden wij aan kantoorruimte met een totaal oppervlakte van ca. 281 m2 V.V.O. verdeeld over 4 bouwlagen.

De kantoorruimte strekt zich uit over 2 fraaie monumentale panden genaamd “de Swarte Leeuw”(nr.9) en “Neffens de Swarte Leeuw” (nr. 11). Beide panden zijn een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd. Bij de renovatie zijn er doorgangen tussen de panden aangebracht waardoor het thans op de begane grond uit één geheel bestaat. Het geheel is zeer luxe van uitvoering en bij de renovatie alsook de interne verbouwing tot kantoor, is gebruik gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen.

Beide panden bestaan uit 4 bouwlagen en zijn traditioneel gebouwd en opgetrokken uit gemetselde gevels voorzien van een zadeldakconstructie gedekt met een pannendak. Zowel aan de binnen als aan de buitenzijde zijn er veel authentieke details bewaard gebleven zoals balkenplafonds, sierlijsten en fraaie raampartijen. Aan de Hellebardierstraat is een nieuwbouwgedeelte gesitueerd die eveneens toegang geeft tot de kantoorruimten.

Indeling:
B.G.G.:
Entree, portaal, kantoorruimte, doorgang naar nr. 11 kantoorruimte (eveneens separaat toegankelijk). Vanuit de kantoorruimte is de kelderruimte bereikbaar, waarin tevens pantry en toilet aanwezig zijn.

1e verdieping:
De eerste verdieping is bereikbaar middels een vaste trap, hier bevinden zich kantoorruimte, hal, kantoorruimte voorzien van glaswanden, trapopgang naar 2e verdieping.

2e verdieping:
Zolderverdieping volledig ingericht t.b.v. kantoor. Het dak is volledig vernieuwd.

Kelder (nr.9):
Kelderruimte voorzien van keuken en toilet, tevens c.v. ruimte.

Afmetingen:
Kelder ca. 81 m² V.V.O.
B.G.G. ca. 81 m² V.V.O.
1e verd. ca. 60 m² V.V.O.
2e verd. ca. 60 m² V.V.O.

Voorzieningen:
-Betonvloer;
-Wandafwerking;
-Systeemplafonds t.p.v. kelder;
-Laminaatvloer;
-Alarminstallatie;
-Cv-installatie;
-Airconditioning;
-Pantry;
-Toiletgroep;
-Databekabeling;
-Verlichtingsarmaturen;

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan binnenstad Vlissingen, dat is vastgesteld d.d. 01 oktober 2010 en hebben de bestemming centrumdoeleinden.

Bereikbaarheid:
Het object is zeer goed bereikbaar, door de directe verbinding middels de Koningbrug is de rijksweg A58 nabij gelegen. Tevens is de locatie middels openbaar vervoer goed bereikbaar met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op fietsafstand. Daarnaast is het winkelcomplex “de Fonteyne” en de Boulevard in de directe nabijheid gelegen. Met name de ligging aan het Bellamypark is bijzonder goed, het Bellamypark fungeert als centrum voor de Gemeente Vlissingen.

Voor en in de nabijheid van het object zijn diverse betaalde parkeerplaatsen aanwezig, daarnaast is er nog de ondergrondse parkeerfaciliteit “De Fonteyne” waar parkeerplaatsen kunnen worden gehuurd of gekocht.

Oplevering:
In overleg

Huurprijs:
Huurprijs € 19.500,-- op jaarbasis exclusief BTW.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Indien de B.T.W. niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste 3 maanden huur inclusief B.T.W.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde b.t.w. en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
5 jaar elke andere termijn in overleg.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Bellamypark 9-11 te Vlissingen". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte281 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)4

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?