Bou Kooijmanstraat 52 Oud-Vossemeer

Algemeen

Omschrijving

Algemeen:
Gelegen in het centrum van Oud-Vossemeer bieden wij u namens onze opdrachtgever Stadlander aan in deelverhuur, deze multifunctionele kantoor/praktijkruimte groot ca. 58 m2 VVO. De ruimten maken onderdeel uit van het complex de Vossenkuil dat gebouwd is medio 2011 en plaats biedt aan seniorenwoningen en een dorpshuis. De te verhuren ruimten worden in aangeboden per dagdeel. Op dit moment wordt de ruimte 2 dagdelen gebruikt door de fysio. Het gehele complex is uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen en heeft een eigentijdse moderne uitstraling. Door de uitstekende ligging in het dorp en het complex zijn diverse invullingen denkbaar!

Indeling:
Gezamenlijke entree middels schuifdeuren, hal, toegang tot te verhuren ruimten, ontvangstruimte, kantoorruimte 1, kantoorruimte 2, pantry, kantoorruimte 2 portaal, archief.

Locatie:
Het object is gelegen in het centrum van Oud-Vossemeer. Het dorp Oud-Vossemeer heeft ca. 2.800 inwoners en maakt onderdeel uit van de Gemeente Tholen.
De bereikbaarheid is goed te noemen doordat rijksweg A-29 (Rotterdam) nabij gelegen is. Ook rijksweg A-58 (Breda) en rijksweg A-4 (Antwerpen) zijn erg eenvoudig te bereiken. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen circa 40 autominuten binnen handbereik.

Vloeroppervlakte:
Begane grond ca. 58 m2 V.V.O.

Opleveringsniveau:
Het object is voorzien van:
- c.v.-verwarming;
- wastafels kantoorruimte;
- MIVA-toilet;
- zonwering;
- uitgebreide klimaatinstallatie;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Vloeren voorzien van tegels/linoleum;

Parkeren:
Er bestaat voldoende mogelijkheid tot parkeren op de openbare weg.

Bestemming:
Conform het bestemmingsplan "Kom Tholen" vastgesteld op 14-03-2013 heeft het object de bestemming Maatschappelijk. De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bibliotheken, openbare dienstverlening, gezondheidszorg, kinderopvang, onderwijs, peuterspeelzalen, sociale en welzijnsvoorzieningen, verenigingsleven en voorzieningen ten behoeve van levensbeschouwelijke en religieuze doeleinden en met voorgaande functies vergelijkbare voorzieningen.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, dan wel via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 340,= per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten:
De eventuele servicekosten worden nader bepaald.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Energielasten:
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra en onderhoud installaties.

Huurtermijn:
5+5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks per 1 juli worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Bou Kooijmanstraat 52 te Oud-Vossemeer”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. en Stadlander geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode2011-
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte58 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?