Oostweg 32-34 Krabbendijke

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij u te koop aan dit vrijstaande woonhuis met garageboxen, bedrijfsloods, magazijn, kantoren en opslag. Dit object is een unieke kans voor ondernemers die wonen en werken willen combineren in het centrum van Krabbendijke.

Het woonhuis meet groot ca. 439 m3 en is biedt plaats aan woonkamer, keuken, en 4 slaapkamers. De bedrijfsloods heeft een oppervlakte van ca. 485 m2, het magazijn, kantoor en opslagruimte zijn ca. 166 m2 groot. Daarnaast is er nog een berging groot ca. 40 m2, alsook 2 garageboxen.

Het geheel is gebouwd eind zestiger jaren. Het woonhuis bestaat uit twee bouwlagen en is voorzien van een zadeldak. De muren zijn uitgevoerd in metselwerk en aan de achterzijde voorzien van een uitbouw met dakterras.

De grote bedrijfsruimte is gelegen aan de achterzijde en beschikt over 2 overheaddeuren en is opgetrokken uit een staalconstructie voorzien van een zadeldak. Aan de binnenzijde is een zwaar uitgevoerde gedeeltelijke entresolvloer.

Het magazijn met kantoren is gelegen aan de voorzijde en op meerdere manieren toegankelijk. Deze ruimte is ruimte is eveneens opgetrokken uit een staalconstructie voorzien van een zadeldakconstructie. Het magazijn is multifunctioneel van opzet en kan middels aanpassingen geheel naar eigen wens worden ingericht.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in de oude kern van Krabbendijke. Het dorp heeft ruim 4500 inwoners. Krabbendijke maakt deel uit van de gemeente Reimerswaal.
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen doordat de aansluiting met de uitvalswegen naar de A58 nabij gelegen zijn. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed, er is een busverbinding in de omgeving en Krabbendijke beschikt over een NS-station op relatief geringe afstand van het object.

Voorzieningen:
•Krachtstroom;
•Uitgebreide meterkastvoorzieningen;
•Overheaddeuren;
•C.V. ketels;
•Gasheaters;
•Brandblussers en brandhaspels;
•Betonvloeren;
•Tegelvloeren;
•Tl-armaturen;
•Toiletten;

Indeling woonhuis:
Begane grond
Hal/voorportaal, toilet en kindertoilet, meterkast, woonkamer v.v. gashaard, woonkeuken met toegang tot bijkeuken, trapopgang naar 1e verdieping.

1e verdieping
Overloop, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, slaapkamer 4 met toegang tot dakterras, badkamer

Bedrijfsloods / magazijn:
Entree middels overheaddeuren, open bedrijfsloods voorzien van entresolvloer (zwaar uitgevoerd), doorgang naar toiletruimte alsook naar magazijn. Het magazijn bestaat uit meerdere ruimten en biedt eveneens toegang tot een ruime zolder.
Aan de voorzijde is de 2e bedrijfsruimte gelegen die toegankelijk is middels een overheaddeur alsook via de zijkant. Dit gedeelte is voorzien van een betegelde vloer en geeft toegang tot de kantoorgedeelten.

Buitenterrein:
Het buitenterrein is verhard middels betontegels en is aangesloten op het riool. Het woonhuis is rondom voorzien van tuin. Aan de achterzijde zijn 2 garageboxen.

Afmeting:
Woonhuis ca. 370 m2
Bedrijfsloods ca. 451 m2
Magazijn/opslag/kantoor ca. 180 m2
Berging ca. 40 m2

Bouwkundige aspecten:
Bouwjaar : Eind jaren 60, daarnaast gerenoveerd in 2004/2005
Vloeren : Beton, verdiepingsvloeren uitgevoerd in hout
Dak : Zadeldak gedekt met keramische pannen (woonhuis)
Muren : Metselwerk
Kozijnen : Houten kozijnen met enkel glas/dubbele beglazing

Koopprijs:
De vraagprijs bedraagt € 349.000-- kosten koper

Omzetbelasting:
Het object is naar schatting omstreeks eind jaren 60 gebouwd. Er is derhalve geen sprake van een herzieningstermijn in het kader van de wet op de omzetbelasting 1968. Derhalve is het object niet belast met BTW bij een eventuele verkoop van het object aan derden.

Bestemming
Het object heeft de bestemming bedrijfsdoeleinden + wonen.

Algemeen:
Het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Oostweg 32+34 te Krabbendijke” De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1968
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal615 m²
Kantoorruimte22 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?