Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Start verkoop Businesspark Middelburg

 

Bekijk het aanbod!

Uw eigen bedrijfspand in een stijlvol bedrijfsverzamelgebouw

Op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg wordt het nieuw-bouwproject Businesspark Middelburg ontwikkeld. Een nieuwbouwproject bestaande uit 18 bedrijfsunits met een hoogwaardige uitstraling. De bedrijfsunits zijn ideaal als werkplaats of magazijn in combinatie met een kantoor en/of showroom.

De units zijn ca. 95 m2 groot verdeeld over twee verdiepingen. Alle units worden voorzien van een betonnen verdiepingsvloer met trap, een automatische overheaddeur en een aparte entreedeur. Door de casco oplevering kunnen de units worden ingedeeld naar de wensen van de gebruiker. De bijzondere beeldkwaliteitseisen zijn door de architect omgezet naar een hoogwaardige uitstraling zonder hierbij concessies te doen aan de functionaliteit.

De verscheidenheid van de units biedt uiteenlopende mogelijkheden voor de (kleinschalige) zakelijke gebruiker. Heeft u als ondernemer interesse in deze unieke bedrijfsunits? Neem voor meer informatie contact op met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.

Businesspark Middelburg

18 hoogwaardige bedrijfsunits

Luxe bedrijfsunits
Kantoor en showroom functie
Oppervlaktes ca. 95 m2 verdeeld over 2 bouwlagen
Parkeren op eigen terrein
Duurzaam en all-electric (gasloos)
Casco oplevering

Arnestein is het grootste bedrijventerreinen in Middelburg

Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De autoweg N-57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee-Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom-Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen-Gent-Sluis. Het NS – station is op 1,8 kilometer afstand gelegen. Het kanaal door Walcheren is gelegen op 1 kilometer. Schepen tot een diepgang van 5 meter kunnen hier afmeren aan een openbare kade.

Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen Arnestein’. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.

Onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in dit project?

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed is het?*
  Wilt u verhuren of verkopen?*
  Opmerking(en)