Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wilgenhoekweg 2

Serooskerke
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan mag namens haar opdrachtgever Campingshop Clarijs in Serooskerke te huur en te koop aanbieden.

Het betreft een bedrijfspand bestaande uit in totaal 800 m2 VVO showroom, bedrijfsruimte en kantoor. Verdeeld over 500 m2 VVO op de begane grond en 300 m2 VVO op de 1e verdieping. Het geheel is gelegen op een perceel van 764 m2 eigen grond. Parkeren kan op eigen terrein, alsmede op het naastgelegen parkeerterrein. Dit parkeerterrein wordt gehuurd van de buurman. Het pand is de laatste jaren uitstekend onderhouden en onder andere voorzien van 9 zonnepanelen (2021) en nieuwe dakbedekking (2020).

De locatie is gesitueerd op een mooie plek in de dorpskern van Serooskerke. Serooskerke is een centraal gelegen dorp in de gemeente Veere. De stad Middelburg, alsmede de Walcherse kust bevinden zich op korte afstand. De bestemming van de locatie is detailhandel en bedrijfswoning. Binnen dit bestemmingsplan behoren tot de mogelijkheden o.a. een fietsenwinkel, kledingwinkel, campingshop en/of andere vormen van detailhandel.

Campingshop Clarijs
Campingshop Clarijs is dé campingwinkel op Walcheren. Een bedrijfsovername van de campingshop behoort tot de mogelijkheden. In een bedrijfsovername verkopen de aandeelhouders de aandelen van de vennootschap (met alle activa en schulden). De overnemer verkrijgt de volledige vennootschap. De vennootschap is zeer rendabel en beschikt over een goed gedetailleerde boekhouding. Het bedrijf is moeiteloos going-concern voort te zetten. Meer informatie over de bedrijfsovername is op aanvraag beschikbaar. https://www.campingshopclarijs.nl/

In het kort:
– Wilgenhoekweg 2, 4353 EB Serooskerke
– Campingshop Clarijs
– Huurprijs en koopsom op aanvraag
– Bedrijfsovername behoort tot de mogelijkheden
– Bestemming detailhandel
– Oppervlakte in totaal 800 m2 VVO
– Perceel 764 m2
– Bouwjaar 1993
– Energielabel A++
– Gelegen in de toeristische dorpskern van Serooskerke

Locatie:
Serooskerke is een kleiner toeristisch dorp in de gemeente Veere op slechts 6 km afstand van Middelburg. Serooskerke telde op 1 januari 2021 1.185 inwoners en bestaat uit een kleine oude dorpskern omringd door diverse campings, mini-campings, parken en diverse andere recreatieve verblijfsmogelijkheden. Serooskerke kent al jaren een toenemend bezoekersaantal en er wordt verwacht dat het aantal bezoekers en het toerisme de komende jaren zal blijven toenemen. Dit groeiende bezoekersaantal is mede te danken aan het aantal slaapplaatsen dat Serooskerke te bieden heeft. Serooskerke biedt maar liefst 2.645 slaapplaatsen buiten de kern en 292 binnen de dorpskern aan.
Vanaf Serooskerke bent u binnen enkele minuten in Vrouwenpolder, Middelburg, Oostkapelle en Domburg. Het strand, de stad of diverse winkels en restaurants zijn binnen enkele minuten te bereiken. De bereikbaarheid van en naar Serooskerke is uitstekend te noemen, de N57 welke u naar Middelburg, Domburg, Vrouwenpolder en de overige delen van Zeeland brengt ligt op slechts 1,2 kilometer vanaf het centrum.

Indeling:
Begane grond: voorterrein met parkeerplaatsen, winkelruimte en achtergelegen magazijn/bedrijfsruimte.
1e verdieping: winkelruimte, kantoor, technische ruimte en kantine met keuken.

Specificaties:
– 2 Vaillant CV-ketels met radiatoren
– Warmtegordijn
– 9 zonnepanelen 2021
– Veluxramen
– Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
– Begane grondvloer zandbed met grindtegels en verdiepingsvloer houten
– Opgetrokken uit staalconstructie
– Lichtkoepels
– Dak en wanden geïsoleerd
– Bitumen dakbedekking 2020

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Veere
Sectie : H
Nummer : 1273
Grootte : 764 m²
Bijzonderheden : ‘Koper verbindt zich jegens verkoopster als een kwalitatieve verplichting om het verkochte geen winkel betreffende de verkoop in doe het zelf artikelen uit te oefenen, noch enige handeling te verrichten die rechtstreeks betrekking heeft op of verband houdt met de uitoefening van een eerder genoemde onderneming of bedrijf, zulks op straffe van een bij overtreding onmiddellijk opeisbare boette van een duizend euro per dag dat de overtreding voortduurt en van vijf en twintig duizendeuro per overtreding.
Deze verplichting gaat over op al degenen die het registergoed zullen verkrijgen, hetzij onder algemene titel hetzij onder bijzondere titel.’

Opleveringsniveau:
In overleg

Het bestemmingsplan:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Kom Serooskerke’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 15 maart 2012 en heeft de bestemming Detailhandel en Bedrijfswoningen.

De bouwhoogte van gebouwen bedraagt ten hoogste 5 m meer dan de maximaal toelaatbare goothoogte, zijnde 4 m.

Bodeminformatie:
Op basis van het Bodemloket is de locatie voldoende onderzocht. De resultaten van het uitgevoerde (historische) bodemonderzoek geven aan dat de (voormalige) activiteiten en/of de onderzoekslocatie voldoende zijn onderzocht in het kader van de Wet bodembescherming.

Kenmerken huurovereenkomst:
Ingeval u verder interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt gelden de volgende bepalingen.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder opteert voor Btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de Btw-belaste huur.

Huurtermijn:
Minimaal 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Onder optie

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles