Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Weststraat 5

Kapelle
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Hierbij bieden wij een prachtige centraal gelegen commerciële ruimte aan in Kapelle. De ruimte beschikt over een strakke afwerking waardoor deze direct in gebruik te nemen is. De locatie van het pand is geweldig. Het ligt op het meest bruisende stukje van Kapelle, midden in het centrum. Diverse faciliteiten zoals een supermarkt, diverse winkels en het gemeentehuis zijn gelegen tegenover het object.

Deze direct te betrekken ruimte bevindt zich op de begane grond en is van kwalitatief hoogwaardige afwerking. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 281 m2. Verder beschikt de ruimte over grote raampartijen die zorgen voor voldoende lichtinval. Ideaal voor zowel kantoor als winkelruimte. De beschikbare ruimte heeft een brede bestemming waardoor de ruimte zowel voor kantoor als winkeldoeleinden kan worden gebruikt. Deelverhuur behoort tot de mogelijkheid, meer informatie hierover is op te vragen via ons kantoor.

Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

De te verhuren ruimte maakt onderdeel uit van een kleinschalig kantoorverzamelgebouw waarin notariskantoor Meijling en Sarneel en Soul Studio You zijn gevestigd. Het gebouw is toegankelijk vanuit de gezamenlijke entree waar men toegang heeft tot de zelfstandige ruimte.

Het object ligt in het hart van Kapelle, recht tegenover het gemeentehuis, de Jumbo-supermarkt, een bloemist en diverse andere retailers. De locatie is uitstekend ten opzichte van alle uitvalswegen (A58) van en naar steden als Middelburg, Terneuzen en Breda. Daarnaast ligt Goes op slechts 7 km afstand.

Kortom; een goed bereikbare locatie met veel traffic en een grote diversiteit aan landelijke en plaatselijke ondernemers in de directe omgeving.

Locatie:
Kapelle is een dorp op Zuid-Beveland in Zeeland. Kapelle beschikt over ca. 9.235 inwoners. Kapelle staat bekend om haar fruitteelt en affiniteit met de landbouw. Begin de 20e eeuw heeft Kapelle een enorme groei doorgemaakt m.b.t de bedrijvigheid, veiling en mechanisatiebedrijven. Bovendien speelde de opkomst van de moderne fruitteelt een grote rol. Door de groei van Kapelle zijn er in loop van de jaren diverse, wereldwijd opererende bedrijven in Kapelle neergestreken.
Het object in het centrum van Kapelle is uitstekend bereikbaar. Het object is gesitueerd direct nabij de rijkswegen A58 (Vlissingen – Breda) en A256 (Goes – Zierikzee – Rotterdam). Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een bus-/ en treinverbinding op korte afstand.

Indeling:
De ruimte heeft een gezamenlijke entree middels automatische toegangsdeuren. Vanuit de aankomstruimte heeft u aan rechterzijde toegang tot de beschikbare ruimte welke een oppervlakte heeft van ca. 281 m2. De overige ruimtes die u vanuit de gezamenlijke aankomstruimte ziet, is het kantoor van Meijling en Sarneel Notarissen, het kantoor van Soul Studio You en de trappenhal welke u naar de eerste verdieping brengt. Tot slot is er is in de indeling bewust gekozen voor een eigen toiletvoorziening in ieder kantoor- / winkelruimte.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Kapelle
Sectie : B
Nummer : 2439

Oppervlaktes:
281 m2 VVO

Voorzieningen:
-Databekabeling cat. 6 / kabelgoten;
-Eigen meterkast / nutsaansluitingen / alarminstallatie;
-Toiletgroep;
-Pantry;
-Scheidingswanden / indeling / spreekruimten etc.;
-Vluchtroute aanduidingen;
-Systeemplafond met verlichting, audio;
-Hoogwaardige vloer / wandafwerking;
-CV-verwarming;
-Airconditioning / klimaatbehandeling / ventilatie;
-Er zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar gelegen aan de zijkant.

Huurprijs:
€ 1.950,- per maand exclusief BTW en servicekosten
Parkeerplaatsen op eigen terrein en de etalage aan de voorzijde van het pand zijn optioneel bij te huren.

Bijzonderheden:
– Kosten gas/water en licht worden door de verhuurder op basis van werkelijke verbruik doorbelast aan de huurder. Dit geschied op basis van voorschotten en jaarlijkse afrekening.
– Glasbewassing regelen de huurders zelf (onderling). Het tuinonderhoud wordt collectief geregeld. De rekening wordt pro rato verdeeld.
– Deelverhuur is mogelijk.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles