Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Weststraat 5

Kapelle
kamers
€ 560,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Twee prachtige centraal gelegen commerciële ruimtes in Kapelle. Beide ruimtes zijn van verschillende grootte en hebben een strakke afwerking waardoor deze direct in gebruik te nemen zijn. De locatie van het pand is geweldig. Het ligt op het meest bruisende stukje van Kapelle, midden in het centrum. Diverse faciliteiten zoals een supermarkt, diverse winkels en het gemeentehuis zijn gelegen tegenover het object.

Deze direct te betrekken ruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn beide van kwalitatief hoogwaardige afwerking. De ene ruimte heeft een oppervlakte van 281 m2 de andere ruimte heeft een oppervlakte van 52 m2. Verder beschikken de ruimtes over grote raampartijen die zorgen voor voldoende lichtinval. Ideaal voor zowel kantoor als winkelruimte. De beschikbare ruimtes hebben een brede bestemming waardoor de ruimtes zowel voor kantoor als winkeldoeleinden kunnen worden gebruikt.

Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

De te verhuren ruimtes maken onderdeel uit van een kleinschalig kantoorverzamelgebouw waarin notariskantoor Meijling en Sarneel en Astrid huidverbetering zijn gevestigd. Het gebouw is toegankelijk vanuit de gezamenlijke entree waar men toegang heeft tot deze zelfstandige ruimtes.

Het object ligt in het hart van Kapelle, recht tegenover het gemeentehuis, de JUMBO supermarkt, een bloemist en diverse andere retailers. De locatie is uitstekend ten opzichte van alle uitvalswegen (A58) van en naar steden als Middelburg/Terneuzen en Breda. Daarnaast ligt Goes op slechts 7km.

Kortom; een goed bereikbare locatie met veel traffic met een grote diversiteit aan landelijke en plaatselijke ondernemers in de directe omgeving.

Locatie:
Kapelle is een dorp op Zuid-Beveland in Zeeland. Kapelle beschikt over ca. 9.235 inwoners. Kapelle staat bekend om haar fruitteelt en affiniteit met de landbouw. Begin 20e eeuw heeft Kapelle een enorme groei doorgemaakt m.b.t de bedrijvigheid, veiling en mechanisatiebedrijven. Tevens speelde de opkomst van de moderne fruitteelt een grote rol. Door de groei van Kapelle zijn er in loop der jaren diverse, wereldwijd opererende bedrijven in Kapelle neergestreken.
Het object in het centrum van Kapelle is uitstekend bereikbaar. Het object is gesitueerd direct nabij de rijkswegen A-58 (Vlissingen – Breda) en A-256 (Goes – Zierikzee – Rotterdam). Het openbaar vervoer is goed bereikbaar middels een bus-/ en treinverbinding op korte afstand.

Indeling:
De ruimtes hebben een gezamenlijke entree middels automatische toegangsdeuren. Vanuit de aankomstruimte heeft u aan rechterzijde toegang tot de eerste beschikbare ruimte welke een oppervlakte heeft van ca. 281 m2. Aan de linkerzijde heeft u toegang tot beschikbare ruimte twee welke een oppervlakte heeft van ca. 52 m2. De overige ruimtes die u vanuit de gezamenlijke aankomstruimte ziet zijn het kantoor van Meijling en Sarneel Notarissen en de trappenhal welke u naar de eerste verdieping brengt. Tot slot is er is in de indeling bewust gekozen voor een eigen toiletvoorziening in ieder kantoor/ winkelruimte.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Kapelle
Sectie : B
Nummer : 2439

Oppervlaktes:
52 en 281 m2 VVO

Voorzieningen:
-Databekabeling cat. 6 / kabelgoten;
-Eigen meterkast / nutsaansluitingen / alarminstallatie;
-Toiletgroep;
-Pantry;
-Scheidingswanden / indeling / spreekruimten etc.;
-Vluchtroute aanduidingen;
-Systeemplafond met verlichting, audio;
-Hoogwaardige vloer / wandafwerking;
-CV-verwarming;
-Airconditioning / klimaatbehandeling / ventilatie;
-Er zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar gelegen aan de zijkant.

Huurprijs:
€ 560 tot 1.950,- per maand exclusief BTW en servicekosten
Parkeerplaatsen op eigen terrein en de etalage aan de voorzijde van het pand zijn optioneel bij te huren.

Bijzonderheden:
– Kosten gas/water en licht worden door de verhuurder op basis van werkelijke verbruik doorbelast aan de huurder. Dit geschied op basis van voorschotten en jaarlijkse afrekening.
– Glasbewassing regelen de huurders zelf (onderling). Het tuinonderhoud wordt collectief geregeld. De rekening wordt pro rato verdeeld.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 560,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Glacisstraat 42
Vlissingen
€ 2.350,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Lange Noordstraat 4
Middelburg
€ 1.500,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Mol 6
Zierikzee
€ 1.150,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Kloosterweg 2
Kapelle
€ 2.350,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
's-Heer Hendrikskinderendijk 1015-6-12
Goes
€ 250,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Nieuwe Kleverskerkseweg 25- 25a
Middelburg
Bedrijfsruimte
Verkocht
Hoofdstraat 15
Sint jansteen
€ 625.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod