Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Walstraat 95

Vlissingen
kamers
€ 1.500,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars biedt namens haar opdrachtgever, Stichting Moerman Promotie Vlissingen, deze winkelruimte aan in het kernwinkelgebied van Vlissingen. Deze ruimte van circa 165 m² VVO, gevestigd in een Rijksmonumentaal pand, is beschikbaar voor huur. Het pand is gunstig gelegen met een winkelpui aan zowel de Walstraat als aan het parkeerterrein Zeemanserve.

De winkelruimte verkeert momenteel in een casco staat en biedt de huurder de vrijheid om deze naar eigen inzicht en behoeften in te richten. De aanwezige voorzieningen omvatten een pantry, een toiletopstelling en een opslagfaciliteit. Daarbovenop zijn er twee lichtkoepels die zorgen voor een natuurlijke lichtinval.

Een opmerkelijke ontwikkeling betreft het gemeentelijk voornemen om het Scheldeplein/Walstraat-gebied opnieuw in te richten. De verwachting is dat deze werkzaamheden tegen het einde van 2024 zullen zijn voltooid. Onderdeel van dit plan is het verwijderen van de luifels bij de winkels aan de Walstraat (reeds gedaan), samen met de aanleg van nieuwe bestrating. Deze transformatie is gericht op het creëren van een aantrekkelijke uitstraling vergelijkbaar met de Lange Zelke, wat ongetwijfeld een kwalitatieve impuls zal geven aan het winkelgebied.

Het object beschikt over een bestemming ‘Centrum’, wat diverse mogelijkheden biedt. Hieronder vallen onder andere horeca (categorie 1), detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en evenementen. Dit maakt de locatie veelzijdig en geschikt voor verschillende bedrijfsactiviteiten.

In het kort:
– Walstraat 95/Kolvenierstraat 3, 4381 GG Vlissingen
– Huurprijs € 1.500,- per maand exclusief BTW
– Oppervlakte 162 m2 VVO
– Rijksmonumentaal pand
– Gelegen in het kernwinkelgebied van Vlissingen
– Per direct beschikbaar
– Casco staat

Stichting Moerman:
Stichting Moerman Promotie Vlissingen, SMPV, is opgericht op 30 juni 1988 door de heer C.J. Moerman en mevrouw S.E. Moerman-Wagenaar.
De doelstelling van de stichting is het ten algemene nutte bevorderen van het maatschappelijke en culturele welzijn van de inwoners van de gemeente Vlissingen.
De stichting tracht haar doel te bereiken door het verstrekken van bijdragen aan organisaties, zoals verenigingen, stichtingen en overige instellingen, die een project willen verwezenlijken dat binnen de doelstelling van SMPV valt.

Locatie:
Het gaat goed in Vlissingen. Vlissingen is momenteel volop in ontwikkeling en wordt eigenlijk alleen maar mooier! Een noemenswaardige ontwikkeling is het op loopafstand van het centrum gelegen Scheldekwartier. Wat eens een scheepswerf was, vormt zich om tot een levendig stadsdeel welke ruimte biedt voor wonen, recreatie, toerisme, school en zorg.

Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen – Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. Deze zijn van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Afmeting:
Winkelruimte: ca. 165 m² VVO

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad – Eiland’ en heeft de enkelbestemming ‘Centrum -1′. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor: detailhandel, dienstverlening, horeca t/m categorie 1a, maatschappelijke voorzieningen en evenementen.

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand exclusief BTW

Nutsvoorziening:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor de nutsvoorziening en het afsluiten hiervan.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Vlissingen
Sectie : E
Nummer : 2657
Grootte : 200 m2

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ (winkelruimte) worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2000 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.500,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles