Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Voltaweg 13D

Middelburg
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsunit aan de Voltaweg 13D op het bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.

De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een ontwikkeling van 8 bedrijfsunits. De unit is gelegen op de hoek van de Voltaweg/Elektraweg. De betreffende unit is 71 m² groot en beschikt over een vrije hoogte van 6 meter. Het opleveringsniveau is casco. De verwachte oplevering is eind juni 2022. De unit wordt verder voorzien van een meterkast, water- en elektriciteitsmeter, een Hörmann overheaddeur (3.5 x 4.5 meter) alsook een separate loopdeur. Het omliggende terrein wordt verhard middels klinkers.

Op het bedrijventerrein zijn vele ondernemers gevestigd met een groot scala aan uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Het thans geldende bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden m.b.t. het gebruik. Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 toegestaan.

In het kort:
– Voltaweg 13D, 4338 PS Middelburg
– Vraagprijs € 119.500,- k.k. excl. BTW
– Oppervlakte 71 m² VVO
– Perceel 78 m²
– Oplevering eind juni 2022
– Bestemming t/m categorie 3.1

Bestemmingsplan:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Arnestein’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22 augustus 2013 en heeft de enkel bestemming ‘Bedrijventerrein’. Deze gronden zijn aangewezen voor bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Middelburg
Sectie : M
Nummer : 1249
Grootte : 78

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. Van der Peijl, Raab Karcher, Eastman Chemicals, Lumileds, Zeeland Boten en Profile hebben zich o.a. op dit bedrijventerrein gevestigd. De bereikbaarheid is uitstekend. De autoweg N57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee – Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg en is in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom- Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen- Gent- Sluis. Het NS – station is op 3,1 kilometer afstand gelegen.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het standaard NVM- model.

Fiscaal:
De koopsom is vrijgesteld van overdrachtsbelasting. Er is wel 21% omzetbelasting over de koopsom verschuldigd.

Oplevering:
Eind juni 2022

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het object te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht onder voorbehoud

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Lange Vorststraat 77- 79
Goes
€ 2.250,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
't Scheld 20
Wemeldinge
€ 235.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Paardenmarkt 5
Yerseke
€ 349.000,- k.k.
Winkelruimte
Beschikbaar
Westerzicht 388
Vlissingen
€ 595.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Langeviele 18
Middelburg
€ 1.990,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
Goes
€ 265,- Per maand
Overige
Beschikbaar
Amfoor 6
Kapelle
€ 2.695.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod