Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Verlengde van Steenbergenlaan 29

Terneuzen
kamers
Prijs op aanvraag
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Investment memorandum voor een modern en verhuurd bedrijfscomplex plaatselijk bekend als Zeeland Kliniek’. Dit complex is gebouwd in 2005 en gelegen in het centrum van Terneuzen.

De huurders zijn een mix van specialisten welke werkzaam zijn op het gebied van ‘personal improvement’. In het complex zijn op dit moment verschillende huurders gevestigd met veschillende vakgebieden, zoals: huid en laser, fysiotherapie, plastische chirurgie, medisch pedicure, psychologie en haarwerken. Er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar, voor bijvoorbeeld logopedie, osteopathie, homeopathie, etc. De totale huuropbrengst bedraagt momenteel € 94.482,72 per jaar.

Het pand beschikt over een frontbreedte van bijna 25 (!) meter en heeft daardoor, alsmede door de eigentijdse architectuur een fantastische uitstraling en biedt aan de gevestigde ondernemers een geheel eigen gezicht.

Locatie:
Het complex is gelegen in het centrum van Terneuzen met alle denkbare voorzieningen in de directe omgeving. Terneuzen maakt onderdeel uit van Zeeuws Vlaanderen en telt ruim 105.000 inwoners. Daarvan wonen er ruim 54.000 in de gemeente Terneuzen. Het merendeel van die inwoners woont in de stad zelf. De stad Terneuzen vervult een regiofunctie binnen Zeeuws Vlaanderen, getuige ook de vestiging van het streekziekenhuis.

Bovendien is Terneuzen, onderdeel van Zeeland Seaports, de 3e havenstad van Nederland en kent het een rijke historie in de chemiesector (o.a. DOW Chemical). De bereikbaarheid is goed te noemen doordat de Westerscheldetunnel, die de verbinding vormt tussen Zeeuws Vlaanderen en de rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda), direct nabij gelegen is. Ook is het wegennetwerk naar België makkelijk bereikbaar. De locatie is hierdoor als zeer aantrekkelijk aan te merken voor bedrijven die economisch verbonden zijn aan Zeeland en/of Zeeuws-Vlaanderen.

Indeling:
– Begane grond:
Entree met automatische schuifdeuren en luchtgordijn, entree / ontvangst open spreekruimte / pantry opstelling / praktijkruimten /gescheiden dames-heren toiletgroep / ruime berging / garage met sectionaal deur en aparte loopdeur. Deze garage kan eventueel toebedeeld worden aan de eveneens aanwezige woning. Dit hangt af van de koper(s) en de benodigde ruimte en beoogde functie van deze ruimte.

Vanaf binnen en buiten toegankelijk is er een portaal met meterkast en trappenhuis naar de verdieping en de woning. Deze opgang is dus extra t.o.v. de in de winkel aanwezige trap en geeft toegang tot de eerste verdieping, maar is verder geheel afgescheiden. De eerste verdieping is ruim van opzet met diverse praktijkruimten. Vanuit de begane grond is er een vide met de trap, 5 afzonderlijke praktijkruimten, een centraal gedeelte met toegang tot dakterras, een pantry / keukenblok, gescheiden dames / heren toiletgroep.

Afmeting:
Begane grond : 393 m2 VVO
Verdieping : 303 m2 VVO

Voor de maatvoering van de afzonderlijke ruimtes in het bedrijfsgedeelte wordt verwezen naar de plattegrondtekening.

De perceelgrootte is totaal 478 m2.

Huurgegevens:
De huuropbrengst bedraagt € 94.482,72 per jaar.
De huurgegevens van de huidige huurders zijn op aanvraag verkrijgbaar.
De huuropbrengst geldt exclusief BTW.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    Prijs op aanvraag
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles