Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Verkuijl Quakkelaarstraat 107

Vlissingen
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

OPENBARE INSCHRIJVING:
Namens onze opdrachtgever Gemeente Vlissingen bieden wij u aan een tussenwoning uit 1910 opgesplitst in een boven- en benedenwoning, waarbij de benedenwoning wordt verkocht in verhuurde staat.

Beide woningen hebben elk een eigen aparte hoofdingang. De totale oppervlakte van de boven- en benedenwoning is ca. 192 m2 GBO. Zowel de boven- als benedenwoning zijn voorzien van aparte meters met ieder een eigen meterkast, keukenopstelling, wasmachineaansluiting, sanitaire voorziening en een buitenruimte, thans met achtertuin of balkon. De verwarming geschiedt via gaskachels, de warmwatervoorziening middels geisers. Het geheel verkeert in matige staat van onderhoud en vraagt om de nodige investeringen.

Het object ligt op slechts 900 meter van de boulevard en heeft diverse voorzieningen in de nabije omgeving. Beide woonruimtes vereisen onderhoudswerkzaamheden en zijn daarna ideaal in te richten voor starters en/of gezinnen. Een interessante beleggingspropositie omdat de vraag naar dergelijke woonruimte in Vlissingen momenteel erg groot is.

In het kort:
– Verkuijl Quakkelaarstraat 107-109, 4381 TL Vlissingen
– Richtprijs € 140.000,- k.k.
– Tussenwoning verdeeld over een boven- en benedenwoning
– Huuropbrengst benedenwoning € 291,56 per maand / € 3.498,72 per jaar
– Bovenwoning is vrij van huur en gebruik
– Totale oppervlakte ca. 192 GBO en inhoud 560 m3
– Benedenwoning ca. 66 m2 GBO en bovenwoning ca. 126 m2 GBO
– Perceel 161 m2
– Bouwjaar 1910
– Verkoop middels een verkoop bij inschrijving

Kijkdagen:
Vrijdag 22 april van 10.00 – 11.00 uur
Vrijdag 29 april van 15.00 – 16.00 uur
Woensdag 11 mei van 10.00 – 11.00 uur

Verkoopprocedure:
Het complex wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving.
– Wij vragen alle geïnteresseerden een bod uit te brengen middels een inschrijfbiljet. Het inschrijfbiljet dient op uiterlijk 20 mei 2022 om 12:00 bij notariskantoor de Zeeuwse Alliantie te Middelburg te zijn ingeleverd. Het inschrijfbiljet is beschikbaar via de dataroom.
– Een bod kan alleen onvoorwaardelijk worden uitgebracht.
– De gunning is voorbehouden aan verkoper. Koper conformeert zich met de inschrijvingsvoorwaarden. De inschrijvingsvoorwaarden zijn beschikbaar in de dataroom.

Gunning:
Verkoper behoudt zich te allen tijde het recht voor om niet te gunnen. Eventuele reeds ingediende biedingen komen dan te vervallen en de indiende partijen kunnen geen aanspraak maken op enige vorm van schadeloosstelling hiervoor.

Het notarieel transport zal in nader overleg, maar uiterlijk 1 juli 2022 plaatsvinden.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Vlissingen
Sectie : A
Nummer : 2920
Grootte perceel : 161 m2
Eigendomssituatie : eigen grond

Omgeving en bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het ‘Middengebied’ van Vlissingen. Vanuit hier is er een uitstekende verbinding naar het centrum en de druk bezochte boulevard welke zich op slechts 900 meter bevindt. De A58 verbindt Vlissingen met Middelburg, Goes en Bergen op Zoom en ligt op slechts 5 minuten afstand.

Vlissingen vormt samen met Middelburg het stadsgewest Vlissingen-Middelburg. Dit stadsgewest fungeert als de economische motor van Zeeland. Vlissingen is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen er dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven-en havengebied Vlissingen-Terneuzen, één van de grootste havens van Nederland. Vlissingen behoort tot het derde zeehavengebied en de tweede loodsenregio van Nederland. In Vlissingen vindt u befaamde bouwers van marineschepen en megajachten, de derde vismijn van Nederland, maritiem onderwijs , maritiem erfgoed en ander bedrijven, instellingen en activiteiten die het maritieme karakter van de stad benadrukken.

Huurgegevens:
Verkuijl Quakkelaarstraat 107 (benedenwoning)
Oppervlakte : ca. 66 m2 GBO
Ingangsdatum : 1 december 1990
Huidige huurprijs : € 291,56 per maand
Duur : onbepaalde tijd

Verkuijl Quakkelaarstraat 109 (bovenwoning)
Oppervlakte : ca. 126 m2 GBO
Vrij van huur en gebruik

Richtprijs:
€ 140.000,- k.k.

Bodeminformatie:
Op basis van een uitdraai van het Bodemloket en Nazca zijn er geen bijzonderheden. De gemiddelde bodemkwaliteit volgens de bodemkwaliteitskaart voldoet aan de klasse Industrie.

Bestemming:
Het geheel valt onder de beheer verordening ‘Midden gebied – Gemeente Vlissingen’ onherroepelijk vastgesteld op 11 februari 2016. De bestemming is ‘Wonen’.

Energielabel:
Het object beschikt over energielabel D en G.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Bijzondere verkoopvoorwaarden:
– De huidige huursituatie dient door de opvolgende eigenaar te worden gerespecteerd.
– Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
v.d.Spiegelstraat 104
Goes
€ 650.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Markt 2
Brouwershaven
Kantoorruimte
Beschikbaar
Scoudestraat 34
Krabbendijke
€ 199.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Vierstraat 8
Yerseke
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Spuistraat 46
Vlissingen
€ 1.700,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Bree 5a, b, c
Middelburg
€ 599.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Alexander Gogelweg 16
Vlissingen
€ 1.200,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod