Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Vaartveld 15b

Roosendaal
Icon
Icon
kamers
€ 3.700,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever deze royale bedrijfsruimte met kantoor op het bedrijventerrein ‘Borchwerf’ te Roosendaal te huur aanbieden.

De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een gebouw dat voorheen in zijn geheel in gebruik was bij de huidige eigenaar-verhuurder welke het pand in tweeën heeft gesplitst middels een tussenwand en separate nutsaansluitingen. De voorzijde van het pand is in gebruik door de eigenaar c.q. verhuurder (DWT). Het afgescheiden deel van de unit alsmede het bijhorende kantoorgebouw worden ter beschikking gesteld voor de verhuur.

De bedrijfsloods is gebouwd in 2001, heeft een oppervlakte van ca. 600 m2 VVO en beschikt over een vrije hoogte van 5 meter. In het verleden heeft deze ruimte de dienstgedaan als autospuiterij. Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven en bedrijvigheid tot en met categorie 4.1 op deze locatie toegestaan.

Het geheel is voorzien van een gevlinderde betonvloer, houtenkozijnen met dubbele beglazing, geïsoleerd dak, geïsoleerde gevelpanelen, separate nutsvoorzieningen, krachtstroomaansluiting (3x125A), beveiligingsinstallatie, een separate loopdeur en één elektrische overheaddeur van 4 x 5 meter. Het separate kantoor, heeft een oppervlakte van ca. 70 m2 VVO en is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, TL-verlichting en elektrische verwarming.
Middels een overdekte overloop is er een doorgang gecreëerd van het kantoor naar de bedrijfsruimte. Het buitenterrein is verhard middels klinkers en wordt gedeeld met de medegebruiker (DWT).

In het kort:
– Vaartveld 15, 4704 SE Roosendaal
– Huurprijs € 3.700,- per maand excl. BTW
– Oppervlakte bedrijfsruimte: ca. 600 m2 VVO
– Oppervlakte kantoor: ca. 70 m2 VVO
– Aantal parkeerplaatsen in overleg.
– Bouwjaar 2001
– Nutsvoorzieningen op naam en voor rekening van huurder
– Het kantoor is voorzien van energielabel A

Locatie:
Gelegen in het hart van West-Brabant, biedt Industrieterrein De Borchwerf in Roosendaal een ideale locatie voor ondernemingen die streven naar groei en succes. Met zijn strategische ligging tussen de belangrijkste logistieke knooppunten van Nederland en België, vormt De Borchwerf een gateway naar nationale en internationale markten.
Het bedrijventerrein kenmerkt zich door de diverse sectoren die op het terrein zijn gevestigd.

Hoofdzakelijk kent het bedrijventerrein ondernemers die gericht zijn op transport en logistiek, productie, distributie en zakelijke dienstverlening. Bedrijven als Primark Distributiecentrum, Autobedrijf Bluekens, Lidl Distributiecentrum, Polytec, Aldi Distributiecentrum hebben zich al op dit bedrijventerrein gevestigd.

Dankzij de nabijheid van de A17, A58 snelwegen en de haven van Antwerpen, profiteren bedrijven op De Borchwerf van uitstekende logistieke verbinding.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Borchwerf I’ dat geheel onherroepelijk in werking is getreden op 31-10-2012 en heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein -3’. De voor ‘Bedrijventerrein -3’ aangewezen gronden zijn bestemd voor industriële en ambachtelijke bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 3.1, 3.2 en 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, alsmede groothandelsbedrijven.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Bouwkundige aspecten en voorzieningen:
Bedrijfsloods:
• Gevlinderde betonvloer;
• houtenkozijnen met dubbele beglazing;
• geïsoleerd dak;
• geïsoleerde gevelpanelen;
• separate nutsvoorzieningen;
• krachtstroomaansluiting (3x125A);
• beveiligingsinstallatie;
• een separate loopdeur;
• één elektrische overheaddeur (4 x 5 m).

Kantoor:
• Kunststof kozijnen met HR++ beglazing,
• TL-verlichting
• Elektrische verwarming.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Roosendaal en Nispen
Sectie: A
Nummer: 4523
Groot: 3.961 m2 (gedeeltelijk)

Huurprijs:
Huurprijs € 3.700,- per maand excl. BTW

Nutsvoorzieningen:
Op naam en voor rekening van huurder.

Parkeermogelijkheden:
Optioneel bij te huren.

Energielabel:
Het object is voorzien van energielabel A

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Staat van oplevering:
In huidige staat.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 3.700,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon