Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

't Scheld 6

Wemeldinge
kamers
€ 999.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Investment Memorandum bestaande uit 5 recreatie appartementen gelegen aan het ‘Oosterschelde strand’ in Wemeldinge.

Deze appartementen zijn de afgelopen jaren gebruikt voor recreatieve verhuur en maken deel uit van het exclusieve ‘Residence Weumeldinghe’ complex. Dit bijzondere complex is direct gelegen achter de dijk en biedt toegang tot het prachtige strand van Wemeldinge. Binnen het complex bevinden zich in totaal 8 begane grond appartementen en 16 appartementen op de verdiepingen van de woontorens.

Kenmerken appartementen:
– De appartementen variëren in grootte tussen 39 en 47 m2 (GBO).
– Volledig afgewerkte interieurs met een complete keuken, stijlvolle badkamers, keurige vloer- en wandafwerking.
– Drie van de vijf appartementen hebben hun eigen privéterras.
– Gratis parkeergelegenheid op het gemeenschappelijke parkeerterrein van het complex.
– Bijna geen onderhoud nodig dankzij de uitstekende staat van onderhoud.
– Uitzonderlijk rustige locatie met veel privacy.

Appartementen Wemeldinge:
Deze appartementen worden al sinds 2017 verhuurd door de huidige eigenaar en zullen worden overgedragen, inclusief de lopende boekingen en de bijbehorende website. In de afgelopen jaren is er een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd, met veel terugkerende gasten. De aankoop van deze appartementen kan worden beschouwd als een kans om direct een operationeel bedrijf over te nemen, waarbij de appartementen worden geleverd inclusief hun inventaris en de bestaande goodwill. Uitgebreide informatie over de appartementen, waaronder foto’s en uitstekende reviews, is beschikbaar op de website: appartementen-wemeldinge.nl

Over Wemeldinge:
Wemeldinge is een gewild dorp vanwege de prachtige ligging aan de Oosterschelde, centraal in de provincie Zeeland. Het dorp kenmerkt zich door haar pittoreske dorpsstraat, sfeervolle jachthaven en gezellige kerkplein. Wemeldinge is beroemd om zijn 5-sterren duiklocaties, een speciaal hondenstrand en talloze restaurants en boetiekjes. Met name Belgische duikers waarderen de schoonheid van deze duikplekken. Rust en ruimte zijn typerend voor Wemeldinge, en het dorp bevindt zich strategisch binnen een straal van 40 km van alle drukke Zeeuwse steden en attracties.

In het kort:
– 5 recreatie appartementen
– ’t Scheld 6, 12, 16, 18 en 20, 4424 NZ Wemeldinge
– Vraagprijs € 999.000,- k.k.
– Gelegen op de begane grond
– Oppervlaktes variëren 39 – 47 m2 GBO / geschikt voor 2 personen
– Gelegen aan een dijk en het strand
– Bouwjaar 2011
– Recreatief gebruik/verhuur
– Bruto huurinkomsten 2022 € 125.088,- per jaar (incl. 9% BTW)

Locatie:
Wemeldinge is een gezellig dorp gelegen aan de Oosterschelde en heeft ca. 3.000 inwoners. Wemeldinge beschikt over een grote jachthaven, campings en diverse vakantieparken. Het dorp heeft een compleet voorzieningsniveau met basisscholen en de dagelijkse voorzieningen. Daarnaast bent u binnen tien autominuten in de gezellige winkelstad Goes en Yerseke met zijn mossel- en oester cultuur. Wemeldinge ligt op korte afstand van de snelweg (A58) gelegen en u zit dan ook binnen tien minuten op uitvalswegen richting Middelburg, Vlissingen of richting Bergen op Zoom/Rotterdam/Antwerpen.

Wemeldinge is een dorp dat bij velen bekend staat om haar uitstekende watersport faciliteiten. Voornamelijk tijdens de zomerperiode wordt Wemeldinge druk bezocht. Naast land en tuinbouw kan gesteld worden dat toerisme is één van de belangrijkste pijlers van Wemeldinge is. Veel duikers, watersporters en natuurliefhebbers vinden hun weg dankzij de nabij gelegen Oosterschelde.

Oppervlaktes:
Huisnummer 6, appartement index 67, aandeel 39/314, 39,1 m2 GBO, terras: ja
Huisnummer 12, appartement index 70, aandeel 40/314, 39,5 m2 GBO, terras: ja
Huisnummer 16, appartement index 72, aandeel 40/314, 40,2 m2 GBO, terras: ja
Huisnummer 18, appartement index 73, aandeel 40/314, 39,8 m2 GBO, terras: nee
Huisnummer 20, appartement index 74, aandeel 47/314, 46,7 m2 GBO, terras: nee

Installaties:
– Boiler t.b.v. warm water;
– Verwarming middels elektrische radiatoren;
– Ventilatie met mechanische ventilatie box;
– Keuken met keramische plaat en koelkast.

Roerende zaken:
Een lijst met de roerende zaken is opgenomen in de dataroom. De roerende zaken zijn inbegrepen bij de prijs.

Vereniging van Eigenaars:
Er is een Vereniging van Eigenaars “Appartementen Weumelinghe” te Wemeldinge.
Voor nadere algemene informatie over de splitsing en vereniging wordt verwezen naar de splitsingsakte en het modelreglement, die zijn opgenomen in de dataroom. De jaarlijkse bijdrage bedraagt tezamen thans € 3.441,22.

Bestemming:
Het geheel valt onder de het bestemmingsplan ‘Kom Wemeldinge’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 1 november 2010 met de bestemming ‘Gemengd -3’. Deze gronden zijn o.a. bestemd voor:
a. Wonen in een woning
b. Recreatiewoning

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Kapelle
Sectie : W
Nummer : 189
Appartementsindex : 67, 70, 72, 73 en 74

Zekerheidsstelling:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Fiscaal:
Wegens de levering van de registergoederen is van rechtswege omzetbelasting verschuldigd, aangezien de levering van de registergoederen is aan te merken als een levering als bedoeld in artikel 11 lid 1 aanhef sub a. onder 1 Wet op de omzetbelasting 1968 juncto artikel 11 lid 5 en 6 Wet op de omzetbelasting 1968. De omzetbelasting wordt, wanneer de koper kwalificeert als ondernemer in de zin van de Wet op de omzetbelasting 1968, verlegd naar de koper op de voet van het bepaalde in artikel 24ba lid 1 aanhef en onderdeel d. Uitvoeringsbesluit omzetbelasting 1968 in samenhang met het bepaalde in paragraaf 5.3. van het besluit van de staatssecretaris van Financiën de dato negentien september tweeduizend dertien (kenmerk BLKB2013/1686M).
De wegens de verkrijging van de registergoederen verschuldigde overdrachtsbelasting –behoudens eventuele vrijstelling – is geheel voor rekening van de koper.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 999.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles