Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

't Scheld 20

Wemeldinge
kamers
€ 215.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Modern recreatie appartement gelegen aan het ‘Oosterschelde strand’ in Wemeldinge.

Dit schitterende appartement is gelegen in complex ‘Residence Weumeldinghe’. Een bijzonder complex direct gelegen achter de dijk en het strand van Wemeldinge. Dit 1 kamer appartement met aparte badkamer ligt op de begane grond en heeft uitzicht op de dijk.
Het appartement is gelegen in het meest westelijke gedeelte van het gebouw. In het gebouw bevinden zich 8 appartementen op de begane grond en 16 penthouses in de woontorens. Het appartement is 47 m2 GBO groot en is gelegen op de begane grond. Het appartement is volledig afgewerkt en voorzien van een grote complete keuken, fijne badkamer en een nette vloer- en wandafwerking. Parkeren kan gratis op het gemeenschappelijke parkeerterrein behorende bij het complex. Het appartement is zo goed als onderhoudsvrij en bijzonder rustig gelegen en biedt veel privacy.

Het appartement kan uitsluitend worden gebruikt voor verblijfsrecreatie.

Wemeldinge is een populair dorp vanwege haar schitterende ligging aan de Oosterschelde, centraal in Zeeland. Wemeldinge is een prachtig pittoresk dorp met een schitterende dorpstraat, jachthaven en kerkplein. Wemeldinge kent 5*- duik hotspots, een hondenstrand en vele restaurant en winkeltjes. Vooral Belgische duikers weten deze duikplekken goed te vinden. Wemeldinge staat bekend om zijn rust en ruimte en centrale ligging in Zeeland, terwijl alle drukke Zeeuwse plaatsten en attracties binnen een straal van 40 km zijn aan te rijden. Oftewel, u verblijft er in alle rust en zoekt de drukte op als u dat wilt.

In het kort:
– ’t Scheld 20, 4424 NZ Wemeldinge
– Recreatie appartement op de begane grond
– Oppervlakte is 47 m2 GBO / geschikt voor 2 personen
– Gelegen aan een dijk en het strand
– Bouwjaar 2011
– Vraagprijs € 215.000,- k.k.
– Recreatief gebruik
– Bruto huurinkomsten op aanvraag

Locatie:
Wemeldinge is een gezellig dorp gelegen aan de Oosterschelde en heeft ca. 3.000 inwoners. Wemeldinge beschikt over een grote jachthaven, campings en diverse vakantieparken. Het dorp heeft een compleet voorzieningsniveau met basisscholen en de dagelijkse voorzieningen. Daarnaast bent u binnen tien autominuten in de gezellige winkelstad Goes en Yerseke met zijn mossel- en oester cultuur. Wemeldinge ligt op korte afstand van de snelweg (A58) gelegen en u zit dan ook binnen tien minuten op uitvalswegen richting Middelburg, Vlissingen of richting Bergen op Zoom/Rotterdam/Antwerpen.

Wemeldinge is een dorp dat bij velen bekend staat om haar uitstekende watersport faciliteiten. Voornamelijk tijdens de zomerperiode wordt Wemeldinge druk bezocht. Naast land en tuinbouw kan gesteld worden dat toerisme is één van de belangrijkste pijlers van Wemeldinge is. Veel duikers, watersporters en natuurliefhebbers vinden hun weg dankzij de nabij gelegen Oosterschelde.

Installaties:
– Boiler t.b.v. warm water;
– Verwarming middels elektrische radiatoren;
– Ventilatie met mechanische ventilatie box;
– Keuken met keramische plaat en koelkast.

Roerende zaken:
Een lijst met de roerende zaken is opgenomen in de dataroom. De roerende zaken zijn inbegrepen bij de prijs.

Vereniging van Eigenaars:
Er is een Vereniging van Eigenaars “Appartementen Weumelinghe” te Wemeldinge.
Voor nadere algemene informatie over de splitsing en vereniging wordt verwezen naar de splitsingsakte en het modelreglement, die zijn opgenomen in de dataroom. De maandelijkse bijdrage bedraagt thans € 55,05. Het aandeel in het reservefonds voor dit appartement bedraagt ca. € 503,-.

Bestemming:
Het geheel valt onder de het bestemmingsplan ‘Kom Wemeldinge’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 1 november 2010 met de bestemming ‘Gemengd -3’. Deze gronden zijn o.a. bestemd voor:
a. Wonen in een woning
b. Recreatiewoning

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Kapelle
Sectie : W
Nummer : 189
Appartementsindex : 74, uitmakende: 47/314 aandeel in de ondersplitsing (8 studio’s uitmakende 314/3.448 aandeel van het geheel).

Zekerheidsstelling:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Fiscaal:
Wegens de levering van de registergoederen is van rechtswege omzetbelasting verschuldigd, aangezien de levering van de registergoederen is aan te merken als een levering als bedoeld in artikel 11 lid 1 aanhef sub a. onder 1 Wet op de omzetbelasting 1968 juncto artikel 11 lid 5 en 6 Wet op de omzetbelasting 1968. De omzetbelasting wordt, wanneer de koper kwalificeert als ondernemer in de zin van de Wet op de omzetbelasting 1968, verlegd naar de koper op de voet van het bepaalde in artikel 24ba lid 1 aanhef en onderdeel d. Uitvoeringsbesluit omzetbelasting 1968 in samenhang met het bepaalde in paragraaf 5.3. van het besluit van de staatssecretaris van Financiën de dato negentien september tweeduizend dertien (kenmerk BLKB2013/1686M).
De wegens de verkrijging van de registergoederen verschuldigde overdrachtsbelasting –behoudens eventuele vrijstelling – is geheel voor rekening van de koper.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 215.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Scoudestraat 32
Krabbendijke
€ 399.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Camperveer 4
Kamperland
€ 609.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Fagotweg 15
Middelburg
€ 1.925,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
v.d.Spiegelstraat 104
Goes
€ 650.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Markt 2
Brouwershaven
Kantoorruimte
Beschikbaar
Vierstraat 8
Yerseke
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Spuistraat 46
Vlissingen
€ 1.700,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod