Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

't Scheld 20

Wemeldinge
kamers
€ 235.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Modern recreatie appartement gelegen aan het Oosterschelde strand in Wemeldinge.

Dit schitterende appartement is gelegen in complex ‘Residence Weumeldinghe’. Een bijzonder complex direct gelegen achter de dijk en het strand van Wemeldinge. Dit 1 kamer appartement met aparte badkamer ligt op de begane grond en heeft uitzicht op de dijk.
Het appartement is gelegen in het meest westelijke gedeelte van het gebouw. In het gebouw bevinden zich 8 appartementen op de begane grond en 16 penthouses in de woontorens. Het appartement is 47 m2 GBO groot en is gelegen op de begane grond. Het appartement is volledig afgewerkt en voorzien van een grote complete keuken, fijne badkamer en een nette vloer- en wandafwerking. Parkeren kan gratis op het gemeenschappelijke parkeerterrein behorende bij het complex. Het appartement is zo goed als onderhoudsvrij en bijzonder rustig gelegen en biedt veel privacy.

Het appartement kan uitsluitend worden gebruikt voor verblijfsrecreatie. De huidige eigenaar heeft het appartement de afgelopen jaren verhuurd met een jaarlijkse bruto opbrengst in 2021 van € 19.478,-.

Wemeldinge is een populair dorp vanwege haar schitterende ligging aan de Oosterschelde, centraal in Zeeland. Wemeldinge is een prachtig pittoresk dorp met een schitterende dorpstraat, jachthaven en kerkplein. Wemeldinge kent 5*- duik hotspots, een hondenstrand en vele restaurant en winkeltjes. Vooral Belgische duikers weten deze duikplekken goed te vinden.. Wemeldinge staat bekend om zijn rust en ruimte en centrale ligging in Zeeland, terwijl alle drukke Zeeuwse plaatsten en attracties binnen een straal van 40 km zijn aan te rijden. Of te wel, u verblijft er in alle rust en zoekt de drukte op als u dat wilt.

In het kort:
– ’t Scheld 20, 4424 NZ Wemeldinge
– Recreatie appartement op de begane grond
– Oppervlakte is 47 m2 GBO / geschikt voor 2 personen
– Gelegen aan een dijk en het strand
– Bouwjaar 2011
– Richtprijs € 235.000,- k.k. excl. BTW
– Recreatief gebruik
– Bruto huurinkomsten 2021 € 19.478

Verkoopprocedure:
Het appartement wordt verkocht middels een openbare inschrijvingsprocedure waarbij er een richtprijs van € 235.000,- k.k. excl. BTW gehanteerd zal worden.

Wij vragen alle geïnteresseerden een bod uit te brengen middels het biedingsformulier. Het biedingsformulier dient op uiterlijk 16 juni 2022 om 12:00 uur ingeleverd te zijn. Het biedingsformulier is beschikbaar via de dataroom en dient ingeleverd te worden per mail aan: bedrijfsmakelaars@sinke.nl of per post ter attentie van: Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, Molenwater 97, 4331 SG Middelburg.

Verkoper zal uiterlijk op 23 juni 2022 bekendmaken of een van de uitgebrachte biedingen wordt geaccepteerd. Bij acceptatie van een van de biedingen is er sprake van een overeenstemming. Verkoper zal na het bereiken van overeenstemming geen aanvullende garanties verstrekken aan koper.
Verkoper behoudt zich het recht voor om niet te gunnen. Eventueel reeds ingediende biedingen komen dan te vervallen en de indienende partijen kunnen geen aanspraak maken op enige vorm van schadeloosstelling hiervoor.
Het notariële transport zal in nader overleg plaatsvinden.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het appartement te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. Er zijn twee kijkdagen waarop een bezichtiging ingepland kan worden.

Woensdag 8 juni van 11.00 – 17.00 uur
Donderdag 9 juni van 11.00 – 17.00 uur

Locatie:
Wemeldinge is een gezellig dorp gelegen aan de Oosterschelde en heeft ca. 3.000 inwoners. Wemeldinge beschikt over een grote jachthaven, campings en diverse vakantieparken. Het dorp heeft een compleet voorzieningsniveau met basisscholen en de dagelijkse voorzieningen. Daarnaast bent u binnen tien autominuten in de gezellige winkelstad Goes en Yerseke met zijn mossel- en oester cultuur. Wemeldinge ligt op korte afstand van de snelweg (A58) gelegen en u zit dan ook binnen tien minuten op uitvalswegen richting Middelburg, Vlissingen of richting Bergen op Zoom/Rotterdam/Antwerpen.

Wemeldinge is een dorp dat bij velen bekend staat om haar uitstekende watersport faciliteiten. Voornamelijk tijdens de zomerperiode wordt Wemeldinge druk bezocht. Naast land en tuinbouw kan gesteld worden dat toerisme is één van de belangrijkste pijlers van Wemeldinge is. Veel duikers, watersporters en natuurliefhebbers vinden hun weg dankzij de nabij gelegen Oosterschelde.

Installaties:
– Boiler t.b.v. warm water;
– Verwarming middels elektrische radiatoren;
– Ventilatie met mechanische ventilatie box;
– Keuken met keramische plaat en koelkast.

Roerende zaken:
Een lijst met de roerende zaken is opgenomen in de dataroom. De roerende zaken zijn inbegrepen bij de prijs.

Vaste lasten 2021:
Evides (water) : € 437,40
Delta Fiber (internet) : € 803,88
Budget energie (elektra) : € 1.236,-
Lokale taxen : € 1.600,08
VVE- bijdrage : € 660,60
Totaal : € 4.739,96

Vereniging van Eigenaars:
Er is een Vereniging van Eigenaars “Appartementen Weumelinghe” te Wemeldinge.
Voor nadere algemene informatie over de splitsing en vereniging wordt verwezen naar de splitsingsakte en het modelreglement, die zijn opgenomen in de dataroom. De maandelijkse bijdrage bedraagt thans € 55,05. Het aandeel in het reservefonds voor dit appartement bedraagt ca. € 503,-.

Bestemming:
Het geheel valt onder de het bestemmingsplan ‘Kom Wemeldinge’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 1 november 2010 met de bestemming ‘Gemengd -3’. Deze gronden zijn o.a. bestemd voor:
a. Wonen in een woning
b. Recreatiewoning

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Kapelle
Sectie : W
Nummer : 189
Appartementsindex : 74, uitmakende: 47/314 aandeel in de ondersplitsing (8 studio’s uitmakende 314/3.448 aandeel van het geheel).

Zekerheidsstelling:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Fiscaal:
Wegens de levering van de registergoederen is van rechtswege omzetbelasting verschuldigd, aangezien de levering van de registergoederen is aan te merken als een levering als bedoeld in artikel 11 lid 1 aanhef sub a. onder 1 Wet op de omzetbelasting 1968 juncto artikel 11 lid 5 en 6 Wet op de omzetbelasting 1968. De omzetbelasting wordt, wanneer de koper kwalificeert als ondernemer in de zin van de Wet op de omzetbelasting 1968, verlegd naar de koper op de voet van het bepaalde in artikel 24ba lid 1 aanhef en onderdeel d. Uitvoeringsbesluit omzetbelasting 1968 in samenhang met het bepaalde in paragraaf 5.3. van het besluit van de staatssecretaris van Financiën de dato negentien september tweeduizend dertien (kenmerk BLKB2013/1686M).
De wegens de verkrijging van de registergoederen verschuldigde overdrachtsbelasting –behoudens eventuele vrijstelling – is geheel voor rekening van de koper.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 235.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Lange Vorststraat 77- 79
Goes
€ 2.250,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Paardenmarkt 5
Yerseke
€ 349.000,- k.k.
Winkelruimte
Beschikbaar
Westerzicht 388
Vlissingen
€ 595.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Langeviele 18
Middelburg
€ 1.990,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
Goes
€ 265,- Per maand
Overige
Beschikbaar
Amfoor 6
Kapelle
€ 2.695.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod