Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Spuistraat 6

Vlissingen
kamers
€ 3.500,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever casco horeca ruimte in het voormalige bibliotheekgebouw van Vlissingen te huur aanbieden.

Het pand ligt op een uitstekende locatie aan de rand van het kernwinkelgebied van Vlissingen. Om de hoek bevinden zich het Bellamypark met gezellige terrassen alsmede ingang van parkeergarage De Fonteyne. Ook het strand en de boulevard liggen op loopafstand.

Het hoofdgebouw is gebouwd in 1998 en is in het verleden met de monumentale panden aan de Oude Markt en de Kerkstraat samengevoegd. Hierdoor is er één geheel ontstaan. Door deze samenvoeging kent het object drie gezichten met ieder een aparte hoofdingang welke allen uitmonden in het center van het gebouw.

Op de begane grond is een ruimte gesitueerd die voor horecadoeleinden kan worden gebruikt. Deze ruimte is ca. 266 m2 VVO en wordt in casco+ staat opgeleverd. De plattegrond uit de advertentie toont een mogelijke indeling. De ruimte is echter nog geheel naar eigen smaak, wens en in goed overleg met de verhuurder in te richten.

Na aftrek van een keukenopstelling, opslag etc. is de inschatting dat er ongeveer 100 zitplaatsen kunnen worden geboden. De vergunning hiervoor is reeds verleend.

Deze horecaruimte is te omschrijven als één grote ruimte met een gedeelde hoofdingang aan gelegen aan de Spuistraat en een eigen ingang aan de Kerkstraat.
Door de verschillende gebruiksfuncties; kantoorunits op de eerste en tweede verdieping, de boekhandel en de drie winkels aan de Kerkstraat, kan deze ruimte uitstekend dienst doen als een locatie waar de ondernemers samenkomen, elkaar versterken en kunnen profiteren van elkaars klandizie. Hierbij staat werken in combinatie met ontspanning voor zowel de gasten als de ondernemer centraal.

In het kort:
– Casco horecaruimte gelegen in het voormalige bibliotheekgebouw van Vlissingen
– Huurprijs € 3.500,- per maand excl. BTW
– Grootte 266 m2 VVO gelegen op de begane grond
– Gelegen tussen het Bellamypark en het winkelgebied
– Parkeergarage voor de deur

Locatie:
Ontdek de culinaire diversiteit en zakelijke mogelijkheden van de restaurants op het bruisende Bellamyplein in Vlissingen. Met een overvloed aan smaken en een stijlvolle ambiance biedt deze locatie de perfecte setting voor succesvolle zakelijke diners en evenementen.

De restaurants op het Bellamyplein bieden niet alleen culinaire verwennerij, maar ook moderne faciliteiten en een professionele omgeving. Met privéruimtes, audiovisuele ondersteuning en flexibele opstellingen, zijn deze restaurants ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties en diners.

Door de grote diversiteit aan restaurants, evenementen en mogelijkheden, trekt deze locatie jaarlijks vele bezoekers. Met name tijdens de zomer periode is deze locatie de place-to-be. Het Bellamypark grenst aan de Spuistraat waardoor deze locatie direct kan profiteren van het de vele toeristen en de aanwezige ambiances.

Energielabel:
Het pand beschikt over energielabel A, geldig tot 7 juni 2029.

Bestemming:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad – Eiland’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 26-06-2012 en heeft bestemming ‘Centrum-3’. Conform dit bestemmingsplan is deze locatie geschikt voor detailhandel, kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en instellingen.

De gemeente Vlissingen heeft een vergunning verleend voor het houden van een restaurant of vergelijkbare horecagelegenheid op deze locatie.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Vlissingen
Sectie : E
Nummer : 2726
Grootte : 650 m2 (gedeeltelijk)

Kenmerken huurovereenkomst:
Ingeval u verder interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt gelden de volgende bepalingen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 3.500,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld. Het model huurovereenkomst is op aanvraag beschikbaar.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Definitieve goedkeuring:
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 3.500,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles