Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Spuistraat 6

Vlissingen
kamers
€ 2.000,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een prachtige winkelruimte / shop-in-shop in het voormalige bibliotheekgebouw van Vlissingen te huur aanbieden.

Het pand ligt op een uitstekende locatie aan de rand van het kernwinkelgebied van Vlissingen. Om de hoek bevindt zich het Bellamypark met gezellige terrassen. De ingang van parkeergarage De Fonteyne is gelegen op een steenworp afstand. Ook het strand en de boulevard liggen op loopafstand.

Het hoofdgebouw is gebouwd in 1998 en is in het verleden met de monumentale panden aan de Oude Markt en de Kerkstraat samengevoegd. Hierdoor is er één geheel ontstaan. Door deze samenvoeging kent het object drie gezichten met ieder een aparte hoofdingang.

Het pand wordt dit jaar (2023) getransformeerd. De werkzaamheden hiervoor zijn in volle gang. In de Kerkstraat zijn twee winkelruimtes ontstaan. Ook zal er naar verwachting een horecagelegenheid op de begane grond bij komen. Tot slot worden er op de 1e en 2e verdieping diverse kantoorruimtes gerealiseerd. De twee bovengenoemde winkelruimtes aan de Kerkstraat alsook een aantal kantoorruimtes zijn reeds verhuurd.

Deze winkelruimte is te beschrijven als een ‘inpandige winkel’ oftewel, een shop-in-shop. De ruimte is 411 m2 VVO groot en is gesitueerd op de 1e verdieping. De hoofdingang die gelegen is aan de Spuistraat wordt gedeeld met de medegebruikers.
Doordat het pand verschillende gebruiksfuncties kent, staat de winkelruimte in directe verbinding met de boekhandel, de kantoorruimtes en de (mogelijke) toekomstige horeca gelegenheid.

Het pand wordt getransformeerd met het streven: het creëren van een omgeving waar de ondernemers elkaar versterken en kunnen profiteren van elkaars klandizie. Hierbij staat werken in combinatie met ontspanning en amusement voor zowel de klant als de ondernemer centraal.

Door de diverse niveauverschillen en een speelse, maar unieke uitstraling door de ‘samensmelting’ van de verschillende functies, kan deze winkelruimte uitstekend dienst doen als een woon-interieurwinkel, detailhandel met koffiecorner, drogisterij, plantenwinkel, conceptstore of andere vorm van detailhandel.

Conform het bestemmingsplan zijn ook maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening op deze locatie toegestaan.

In het kort:
– Winkelruimte / shop-in-shop in het voormalige bibliotheekgebouw van Vlissingen
– Huurprijs € 2.000,- per maand excl. BTW
– Servicekosten: € 4,- per m2 per maand excl. BTW
– Grootte 411 m2 VVO
– Gelegen op de eerste verdieping
– Op loopafstand van winkelgebied en Bellamypark
– Parkeergarage voor de deur

Locatie:
Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. Deze zijn van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.
Er is een aantal publiekstrekkers in de directe omgeving gevestigd, waaronder het Bellamypark en diverse grote winkelketens.

Faciliteiten:
• Personenlift;
• (Nood)trappenhuis;
• Gemeenschappelijke keuken-toiletvoorziening en kantine;
• Verwarming middels radiatoren en heaters;
• Isolatieglas.

Energielabel:
Het pand beschikt over energielabel A, geldig tot 7 juni 2029.

Bestemming:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad – Eiland’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 26-06-2012 en heeft bestemming ‘Centrum-3’. Conform dit bestemmingsplan is deze locatie geschikt voor detailhandel, kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en instellingen en ondersteunende horeca als ondergeschikte nevenactiviteit.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Vlissingen
Sectie : E
Nummer : 2726
Grootte : 650 m2

Servicekosten:
De servicekosten bedragen in zijn totaliteit € 1.644,- per maand excl. BTW.
Het betreft de navolgende diensten:
• Voorschot nutsvoorziening: gas, water en elektra;
• Internet/wifi;
• Gemeentelijke belastingen;
• Schoonmaak toiletten;
• Administratiekosten levering van diensten;
• Verbruik toiletpapier;
• Onderhoud brandmeldinstallatie;
• Onderhoud verwarmingsinstallatie;
• Onderhoud lift;
• Onderhoud elektrische schuifdeuren.

Kenmerken huurovereenkomst:
Ingeval u verder interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt gelden de volgende bepalingen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 2.000,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
Minimaal 2 jaar

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld. Het model huurovereenkomst is op aanvraag beschikbaar.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Definitieve goedkeuring:
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 2.000,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles