Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Scottweg 11a

Goes
kamers
€ 3.500,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Representatief en modern bedrijfspand op bedrijventerrein de Poel.

De voor verhuur beschikbare ruimte is in totaal 468 m2 VVO groot. De ruimte is opgesplitst in showroom, werkplaats en kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. Een gedeelte van het buitenterrein kan worden gebruikt voor parkeren en/of opslag. Het voor verhuur beschikbare gedeelte maakt onderdeel uit van een multifunctioneel bedrijfspand met twee andere huurders; Caringe Chocoladewerken en Comodidad Verlichting. Vanwege een bedrijfsverhuizing naar een ander pand komt deze locatie per 1 januari 2023 beschikbaar.

Het geheel bevindt zich op hét bedrijventerrein van Goes; De Poel. Een representatieve locatie waar tal van bedrijven zijn gevestigd. Zakelijke diensten, transport en distributie, groothandel, showroomactiviteiten en kleinschalige (hoogwaardige) industrie zijn vormen van bedrijvigheid die hier passen. In de directe omgeving bevinden zich diverse bedrijven. Grote organisaties zoals de Roompot en de Bax-shop. En uiteraard een diversiteit aan mkb-bedrijven bestaande uit zowel dienstverlenende bedrijven als bedrijven in de maakindustrie.

In het kort:
– Scottweg 11a 4462 GS Goes
– Huurprijs € 3.500,- per maand excl. BTW
– Oppervlakte in totaal 468 m2 VVO
– 8 parkeerplaatsen
– 275 m2 buitenterrein
– Energielabel A
– Bouwjaar 2002
– Beschikpaar per 1 januari 2023
– Bedrijventerrein De Poel

Locatie:
Het bedrijventerrein De Poel is gelegen tussen de A58 dat Goes verbindt met de steden Bergen op Zoom- Rotterdam-Antwerpen en de N256 verbindt Goes via de Zeelandbrug in de richting van Zierikzee- Rotterdam. Op korte afstand ligt de Westerscheldetunnel, waardoor Zeeuws-Vlaanderen en het Belgische achterland moeiteloos te bereiken zijn. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer, middels bus- en treinverbinding, is als goed aan te merken. De A58 vormt in de toekomst de nieuwe zuidelijke stadsrand.

Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten. Tevens krijgt Goes een nieuw bedrijvenpark aan de westzijde van de Deltaweg, pakweg tussen Hotel Goes en snelweg A58. Het bedrijventerrein is volgens de gemeente hard nodig, omdat op bedrijventerrein De Poel geen kavel meer te krijgen is.

Voorzieningen:
– Gevels uitgevoerd in geïsoleerde damwandprofielplaten
– Aluminium kozijnen met dubbel beglazing
– Systeemplafonds
– Heaters
– Cv-installatie met radiatoren
– Overheaddeuren

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘De Poel’ dat onherroepelijk is vastgesteld en heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 3.2’. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor:
– het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
– detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
– detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto’s, motorrijwielen, boten, caravans;
– webshops.

Afmetingen:
Showroom : 102 m2 VVO
Kantoor begane grond : 11 m2 VVO
Magazijn : 31 m2 VVO
Werkplaats : 128 m2 VVO, vrije hoogte 4,8 m
Sanitair : 18 m2 VVO

Kantoor 1e verdieping : 180 m2 VVO

Buitenterrein : 275 m2

Servicekosten:
Door of vanwege Verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd:
– Levering ten behoeve van eigen gebruik van huurder van water, gas en elektriciteit, daaronder begrepen de kosten van meterhuur en transport kosten energie;
– Onderhoud van buitenterrein en tuinen, glas en gevel bewassing.

Als kosten voor beheer en administratie van de hiervoor genoemde leveringen en diensten wordt aan huurder in rekening gebracht 5% van de totale kosten van leveringen en diensten, te vermeerderen met omzetbelasting.
Verhuurder belast deze kosten één op één door aan Huurder en worden per jaar verrekend op basis van nacalculatie met nog nader te bepalen voorschotten. Verhuurder garandeert dat er tussenmeters zijn geplaatst ten behoeve van de nutsvoorzieningen van het gehuurde.

Huurtermijn:
5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model kantoorruimte 2015.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Definitieve goedkeuring:
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 3.500,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Spuistraat 46
Vlissingen
€ 1.700,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Bree 5a, b, c
Middelburg
€ 599.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Alexander Gogelweg 16
Vlissingen
€ 1.200,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Witte Paardstraat 6
Goes
Winkelruimte
Beschikbaar
Kerklaan 2
Heinkenszand
€ 775,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Korte Kerkstraat 17
Goes
€ 21.000,- Per jaar
Horeca
Beschikbaar
Vrijlandstraat 71
Middelburg
€ 175.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod