Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

's-Heer Hendrikskinderendijk 10112

Goes
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij één 1 bedrijfsunit aan de ‘s-Heer Hendrikskinderendijk 101 in Goes te huur en/of te koop aanbieden.

In het kort:
– ‘s-Heer Hendrikskinderendijk 101 unit 12, 4461 EA Goes
– Bouwjaar 2021
– Bestemming t/m categorie 3.2
– Huurprijs is € 350,- per maand excl. BTW / Koopprijs: € 59.000,- k.k.
– Kosten elektra naar ratio doorbelast door de opgerichte vereniging.

De unit is eind 2021 opgeleverd en is voorzien van automatische verlichting, ventilatieroosters, ledverlichting, een eigen tussenmeter, stopcontacten (16 Ampère), bitumendakbedekking, een oplaadpunt voor de auto en krachtstroom. De maximale vloerbelasting voor de betonvloer is 350 kg/m2.

De unit is te bereiken via de Ringbaan West, gesitueerd aan de westkant van Goes. Binnen 2 minuten bent u op de Deltaweg N256 om vervolgens via de A58 richting Vlissingen, Bergen op Zoom of de randstad te gaan. Naast de grote wegen bevindt het centrum zich op loopafstand. De locatie van de unit is hierdoor uitstekend te noemen.

Unit specificatie:
Bedrijfsunit 12 heeft een oppervlakte van 31 m2 BVO met een doorrijhoogte van 2,95 meter. De unit is voorzien van een elektrische overheaddeur en is gelegen op een perceel van 52 m2.

Locatie:
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten. De Gemeente Goes stimuleert de bedrijvigheid en de ontwikkeling hiervan. Dit mede omdat er op bedrijventerrein de Poel geen kavels meer beschikbaar zijn.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Goes West’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 21-03-2021 en heeft de bestemming ‘gemengd’ met de functieaanduiding ‘Bedrijf’. Bedrijven t/m functiegroep 3.2 zijn op deze gronden toegestaan.

Bodeminformatie:
Volgens een uitdraai van het Nazca Solutions, Provincie Zeeland en aangesloten gemeenten zijn er geen bodembedreigende activiteiten aangetroffen bij de locatie.

Bijzonderheden:
De bedrijfsunit staat op eigen grond waarbij is vastgesteld dat alle gebruikers het recht hebben om over elkaars terrein te komen en te gaan. Het terrein en ook de toegangswegen worden gezamenlijk onderhouden. Middels een aparte meter wordt het individuele stroomgebruik gemeten. Deze wordt naar ratio doorbelast door de opgerichte vereniging.

Voorwaarden bij huur:

Servicekosten:
Geen servicekosten. Kosten elektra worden naar ratio doorbelast.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Voorwaarden bij koop:

Fiscaal:
De koopsom is vrijgesteld van overdrachtsbelasting. Er is wel 21% omzetbelasting over de koopsom verschuldigd.

Oplevering:
In overleg.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Aanvaarding:
In overleg.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het standaard NVM model.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Lange Vorststraat 77- 79
Goes
€ 2.250,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
't Scheld 20
Wemeldinge
€ 235.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Paardenmarkt 5
Yerseke
€ 349.000,- k.k.
Winkelruimte
Beschikbaar
Westerzicht 388
Vlissingen
€ 595.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Langeviele 18
Middelburg
€ 1.990,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
Goes
€ 265,- Per maand
Overige
Beschikbaar
Amfoor 6
Kapelle
€ 2.695.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod