Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Roelandsweg 1

Renesse
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Op zoek naar een kantoorkamer in Schouwen-Duiveland en heeft u de sterke voorkeur voor het prachtige en bruisende Renesse? Dan is zijn deze twee kantoorruimtes op een steenworp afstand van het Transferium zeker het bezichtigen waard.
Wie bekend is in Renesse kent het object vast en zeker. Het object is in gebruik door fiets en e-scooter verhuur ‘Fiets aan Zee’.

Op 1e verdieping zijn 3 diverse kantoorruimtes gesitueerd waarvan twee ruimtes te huur worden aangeboden. Deze kantoorruimtes zijn toegankelijk met behulp van een aparte toegangsdeur aan de achterzijde. De beschikbare kantoorruimtes op de 1e verdieping zijn ca. 18 m2 VVO en ca. 40 m2 groot. De beschikbare ruimtes bieden een unieke kans aan ondernemers die op zoek zijn naar een vaste danwel tijdelijke kantoorlocatie of op zoek zijn naar een flexwerkplek voor een aantal dagen per week.

De kantoorruimtes worden gemeubileerd opgeleverd en hebben een strakke afwerking. De ruimtes zijn voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor voldoende lichtinval. Vanuit deze kantoorlocatie heeft u prachtig uitzicht op de groenrijke omgeving. Door de huidige indeling kunt u eenvoudig één of meerdere klanten tegelijk ontvangen. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein. Het Transferium bevat namelijk 900 gratis parkeerplaatsen. Het gebouw beschikt over energielabel A++

De beschikbare voorzieningen (pantry, toilet, ontvangst, etc.) worden gedeeld de medehuurders.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met een van onze bedrijfsmakelaars en vraag naar de diverse huurmogelijkheden.

In het kort:
– Roelandsweg 1, 4325 CR Renesse
– Prijs op aanvraag
– Volledig gemeubileerde kantoorruimtes
– Nabij het centrum van Renesse
– Gratis parkeergelegenheden op een steenworp afstand
– Aanvaarding per direct
– Tijdelijke verhuur behoort tot de mogelijkheden

Oppervlakte:
1e verdieping: ca. 86 m2 VVO
Beschikbare kantoorruimtes: ca. 18 m2 VVO & ca. 40 m2 VVO

Indeling:
U komt binnen aan de achterzijde van het pand. Zodra u het pand betreedt ziet u een doorgang naar de bedrijfsruimte van fiets en e-scooter verhuur ‘Fiets aan Zee’, de ruimte met de sanitaire voorziening en een trap naar de 1e verdieping.
Aangekomen op de eerste verdieping ziet u aan de linkerzijde een wachtruimte, aan de rechterzijde een keukenblokje en een hal met diverse kantoorruimtes.

Locatie:
Renesse is de badplaats van Schouwen-Duiveland en heeft ruim 1.500 inwoners. Renesse trekt jaarlijks veel bezoekers. Voornamelijk in de zomer is Renesse een gewilde vakantiebestemming, voornamelijk dankzij de ligging bij de duinen en het strand. Door de vele toeristen zijn er maar liefst 30.000 slaapplaatsen voor toeristen beschikbaar.
Vroeger stond Renesse bekend om haar uitgaansleven, maar dat is in loop der jaren sterk veranderd. Vele clubs en cafés zijn omgebouwd tot restaurant en de uitgaansmogelijkheden zijn mondjesmaat uit het centrum verdwenen. Renesse richt zich op dit moment op een oudere doelgroep. Er wordt hard gewerkt aan de omvorming tot een echte familiebadplaats.
Omdat het transferium op loopafstand is gelegen is de verbinding met het openbaarvervoer uitstekend te noemen. Daarnaast heeft Renesse een goede verbinding met de N57 welke Zierikzee, Burgh-Haamstede en de Randstad verbindt.

Voorzieningen:
– Gebruiksklare kantoorruimte voorzien van een diverse bureaus, stoelen, tafels, archiefkasten etc.
– Toiletvoorziening en keukenblok

Energielabel:
Het geheel beschikt over energielabel A++

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Westerschouwen
Sectie: H
Nummer: 976
Perceel grootte: 175 m2 (gedeeltelijk)

Parkeren:
Openbaar gratis parkeren in de nabije omgeving.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 kantoorruimte met bepaling van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Scoudestraat 32
Krabbendijke
€ 399.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Camperveer 4
Kamperland
€ 609.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Fagotweg 15
Middelburg
€ 1.925,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
v.d.Spiegelstraat 104
Goes
€ 650.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Markt 2
Brouwershaven
Kantoorruimte
Beschikbaar
Vierstraat 8
Yerseke
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Spuistraat 46
Vlissingen
€ 1.700,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod