Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Parallelweg 4a

Krabbendijke
kamers
€ 1.200,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een prachtige nieuwbouw bedrijfsunit in Krabbendijke te huur aanbieden.

Het object wordt opgeleverd in Q1 2023 en is gelegen aan de Parallelweg 4a. Een goed bereikbare locatie op steenworp afstand van het nabij gelegen bedrijventerrein aan de Oude Rijksweg in Krabbendijke. Het vloeroppervlakte van de bedrijfsunit is ca. 170 m² VVO op de begane grond en 56 m² VVO op de 1e verdieping. De unit is volledig geïsoleerd en is voorzien van één overheaddeur met separate loopdeur (5×4 meter) aan de voorzijde. De vrije hoogte tot in de nok is ca. 6 meter en de vrije hoogte onder de verdiepingsvloer is ca. 3 meter.

Bovengenoemde omschrijving behoort tot 2/3e van het loodsoppervlak. De scheidingswand wordt in bovengenoemde situatie geplaatst ter plaatse van de 1e stalenkolom aan de achterzijde. Deze scheidingswand loopt over de gehele breedte.

Indien er interesse is in het geheel, dan is het totale begane oppervlakte ca. 250 m2 VVO en de 1e verdieping ca. 80 m2 VVO.
De huurprijs voor het geheel is € 1.800,- per maand excl. BTW.

De bedrijfsunit is verder voorzien van krachtstroom, vloerverwarming, een houten verdiepingsvloer met stalenconstructie, buitenverlichting, toilet en keukenvoorziening, dubbele beglazing en een geheide betonnen beganegrondvloer. Het buitenterrein van ca. 227 m2 is verhard middels klinkers.

De unit kan conform bestemmingsplan o.a. als bedrijfslocatie, opslagruimte en/of een werkplaats fungeren.

In het kort:
– Parallelweg 4a, 4413 NJ Krabbendijke
– Huurprijs: € 1.200,- excl. BTW per maand
– Nutsvoorziening op naam en rekening van huurder.
– 170 m2 VVO begane grond en 56 m2 VVO 1e verdieping
– Bouwjaar 2022
– Bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘Bedrijf t/m categorie b1’

Locatie:
Het object is gelegen nabij een bedrijventerrein in Krabbendijke en heeft een uitstekende verbinding met de A58 welke Krabbendijke met Bergen op Zoom en de overige delen van Zeeland verbindt.
Krabbendijke is onderdeel van de gemeente Reimerswaal, een gemeente dat samen met de omliggende dorpen; Yerseke, Kruiningen, Rilland-Bath, en Waarde sinds 1970 een nieuwe gemeente hebben gevormd.
Het naastgelegen bedrijventerrein kent een grote verscheidenheid aan ondernemers. Diverse autohandelaren, groothandelaren, een schilder, adviesbureau en elektrotechnisch bureau hebben zich op dit bedrijventerrein gevestigd.

Afmetingen:
Begane grond: ca. 170 m² VVO
1e verdieping: ca. 56 m² VVO

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Krabbendijke
Sectie: C
Perceel: 2945
Grootte: 665 m² (gedeeltelijk)

Bestemming:
Het bestemmingsplan voorziet in een gebruik t.b.v. bedrijfsactiviteiten tot en met 1b en groothandel. Zelfstandige kantoren zijn niet toegestaan. Niet-zelfstandige kantoren zijn wel toegestaan, mits deze niet meer bedraagt dan 50% van het bedrijfsoppervlak.

De specificatie van het vigerende bestemmingsplan luidt als volgt;
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Krabbendijke’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 25-06-2013 en heeft de bestemming ‘Bedrijf’ met de functieaanduidingen ‘Bedrijf tot en met categorie 1b’ en ‘Groothandel’. Deze aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor: een groothandel, opslag, of werkplaats.

Voorzieningen:
– Staalconstructie;
– Elektra en water aansluiting;
– Betonnen beganegrondvloer en houten verdiepingsvloer;
– Houtentrap;
– Vloerverwarming;
– Toilet;
– Tl-armaturen;
– Twee elektrische overheaddeuren (5x4m & 4x3m);
– Krachtstroom;
– Diverse elektrapunten;
– Volledig geïsoleerd;
– Separate loopdeur;
– Keukenvoorziening.

Parkeren:
Het buitenterrein is verhard middels klinkers en beschikt over meerdere parkeermogelijkheden bij het object.

Energielabel:
In behandeling.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder opteert voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal 2 jaar.

Aanvaarding:
In overleg

Opzegtermijn:
In overleg.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.200,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles