Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Paardenmarkt 5

Yerseke
kamers
€ 349.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Woon-winkelpand met veel mogelijkheden in het centrum van Yerseke.

Het object is de afgelopen jaren gebruikt als woon-winkelpand, maar is ook uitstekend geschikt als kantoor, praktijkruimte of volledig als woonhuis. Door het brede bestemmingsplan in combinatie met de uitstekende locatie en royale afmeting (233 m2 GBO) is het een pand met veel mogelijkheden. Het pand is gelegen in een van de gezelligste straten van Yerseke.

Het pand is zeer degelijk gebouwd en is onder andere voorzien van grote raampartijen met hardhouten kozijnen. De totale oppervlakte van de begane grond is 83 m2 VVO/ GBO onderverdeeld in winkel- woonruimte, opslag en verkeersruimte met houten trapopgang naar de 1e verdieping.

De eerste verdieping is ca. 87m2 GBO onderverdeeld in een studeerkamer, een slaapkamer met royaal balkon en woonkamer met open keuken. De ruimtes op de 1e verdiepingen worden verwarmd middels radiatoren alsmede een sfeervolle, authentieke houthaard in de woonkamer. Vanaf de woonkamer is er zicht op het Oosterschelde Museum, de gezellige lokale winkels en de weekmarkt welke grenst aan de Paardenmarkt & Kerkplein.

De tweede verdieping is te omschrijven als één open ruimte van ca. 63 m2 GBO welke nog vrij in te delen is. De ruimte wordt o.a. verlicht middels twee dakramen en heeft evenals de woonkamer- keuken de prachtige houten balklaag/ constructie in het zicht. De tuin (ca. 60 m2) is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een vrije achterom. In de achtertuin staat stenen schuur van 12 m2.

In het kort:
– Paardenmarkt 5, 4401 EE Yerseke
– Vraagprijs € 349.000,- k.k.
– Winkelruimte begane grond ca. 83 m2 VVO
– Bovenwoning 1e en 2e verdieping ca. 150 m2 GBO
– Oppervlakte totaal: 233 m2 GBO
– Bouwperiode: 1970-1980
– Perceel 190 m2
– Gelegen in het centrum van Yerseke
– Wonen op de begane grond is toegestaan

Afmetingen:
Begane grond : ca. 83 m2 VVO
Bovenwoning : ca. 150 m2 GBO
Inhoud : ca. 680 m3

Indeling:
Indeling winkelruimte:
U komt binnen aan de voorzijde van het pand aan de Paardenmarkt 5. De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 9 meter en is gesitueerd in een U-vorm. Aan de rechterzijde is een pasruimte gesitueerd. De linkerzijde heeft toegang tot de opslag alsmede het toilet en de verkeersruimte welke u naar de trapopgang en achtertuin leidt. De achtertuin is evenals de woon- winkelruimte toegankelijk middels een vrije achterom waarvan de doorgang gesitueerd is aan de linkerzijde van het pand.

Indeling woning:
De eerste verdieping is onderverdeeld in één slaapkamer met balkon, kantoorkamer, een woonkamer met houthaard, een open keuken, badkamer en toilet.
Middels een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. De 2e verdieping is een open ruimte.

Bouwkundig en installaties:
– Hardhouten kozijnen met enkel glas;
– Spouwmuur;
– Betonpannen;
– Betonvloer begane grond en houten vloeren op de verdiepingen;
– Zonwering buitenzijde;
– CV- installatie Nefit 2002 met radiatoren;

Locatie:
Yerseke is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal. Het dorp heeft ongeveer 6.970 inwoners en staat vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Er komen wekelijks vele toeristen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthavens en het eten van de visspecialiteiten in één van de vele restaurants.

De Paardenmarkt ligt in de dorpskern van Yerseke. Hier bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een ambachtelijke bakker, de supermarkt, slager, bloemenzaak, diverse restaurants en cafés, tal van leuke winkels en het Oosterschelde Museum. Elke vrijdag vind er een weekmarkt plaats op het Kerkplein en de Paardenmarkt. Parkeren is gratis in Yerseke.

Yerseke is gelegen nabij de Rijksweg A58 en wordt bereikt via de provinciale wegen N670 en N673. Er is een busverbinding waar dagelijks bussen naar Goes en naar het treinstation Kruiningen- Yerseke rijden.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Yerseke’ dat deels onherroepelijk is vastgesteld op 27 januari 2015 met de enkelbestemming is ‘Centrum’.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel
b. bedrijven uit categorie A en B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’
c. dienstverlening
d. horecabedrijven behorende tot ten hoogste categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten
e. kantoren
f. maatschappelijke voorzieningen
g. praktijkruimten
h. wonen in een woning, al dan niet met aan huis gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsactiviteiten

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Yerseke
Sectie : G
Nummer : 2803
Perceel grootte : 190 m2

Bijzonderheden:
In de akte van levering is geen ‘recht van overpad’ vastgelegd om langs de linkerzijde en over een deel van het perceel van de buren, de achtertuin te betreden.

Bodeminformatie:
Volgens een uitdraai van het Nazca-i Provincie Zeeland en aangesloten gemeenten is geen informatie beschikbaar over bodemonderzoek en/ of sanering.

Aanvaarding:
Per direct.

Energielabel:
Het geheel beschikt over energielabel C

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris.

Fiscaal:
De koopsom zal belast worden met overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 349.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Lange Vorststraat 77- 79
Goes
€ 2.250,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
't Scheld 20
Wemeldinge
€ 235.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Westerzicht 388
Vlissingen
€ 595.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Langeviele 18
Middelburg
€ 1.990,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
Goes
€ 265,- Per maand
Overige
Beschikbaar
Amfoor 6
Kapelle
€ 2.695.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod