Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oranjestraat 4

Sas van gent
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Aan de rand van Sas van Gent bieden wij een voormalig bedrijfsverzamelgebouw aan. In de huidige situatie is het object ingericht als fysiocentrum maar, kan door haar maatschappelijke bestemming ook uitstekend andere functies bekleden.

Het object is gebouwd in 2002 en heeft een goede staat van onderhoud. Het object is ingedeeld in vijf praktijkruimtes, één wachtruimte, twee toiletvoorzieningen waarvan één invalidentoilet, één behandelkamer, één technische ruimte, één receptie en één vergaderkamer verdeeld over 148 m2 VVO begane grond. Alle behandel of vergaderruimtes hebben toegang tot de tuin welke is gesitueerd aan de achterzijde. Het object ligt op een perceel van 650 m2 en wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd.

De Oranjestraat heeft een uitstekende aansluiting met het centrum en heeft diverse uitvalswegen richting België en Terneuzen. Ook is het object gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 80 meter van het object. Daarnaast biedt het object diverse (gratis) parkeermogelijkheden aan de linkerzijde van het gebouw.

In het kort:
– Oranjestraat 4, 4551 AB Sas van Gent
– Vraagprijs € 279.000,- k.k.
– 170 m2 BVO / 148 m2 VVO
– Perceel 650 m2
– Vrij van huur en gebruik
– Bouwjaar 2002
– 6 parkeerplaatsen op eigen terrein

Indeling:
Entree in tochtportaal, gang, toilet, sanitaire ruimte, technische ruimte, één kleinere behandelruimte, 5 grotere behandelruimtes en een kantoorruimte.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Sas van Gent
Sectie : C
Nummer : 5862
Grootte perceel : 650 m2
Eigendomssituatie : eigen grond

Omgeving en bereikbaarheid:
Sas van Gent was tot 2003 een zelfstandige gemeente, maar behoort sindsdien tot de gemeente Terneuzen. Sas van Gent ligt aan het kanaal van Gent naar Terneuzen en heeft hier zijn bestaan hoofdzakelijk aan te danken.

In Sas van Gent zijn verschillende voorzieningen terug te vinden waaronder een basisschool, een openluchtzwembad, Albert Heijn en Lidl. Daarnaast zijn er diverse horeca gelegenheden, cafés en pittoreske lokale winkels in Sas van Gent gevestigd. De meest bezochte bezienswaardigheden zijn het industrieel museum en de Markt van Sas van Gent. De Markt is een voormalige neogotische kerk welke is omgetoverd tot een unieke (feest/lunch/kantoor) locatie dat plaats biedt aan een verscheidenheid aan ondernemers. Diverse foodkramen, winkels, kantoorunits zijn op deze locatie terug te vinden. Om u een beeld te geven omtrent de sfeer; De markt van Sas van Gent heeft enige overeenkomst met de markthallen in Rotterdam.

Sas van Gent heeft anno 2021, 3.789 inwoners en ligt op slechts 15 km afstand van Terneuzen. Tevens ligt de Belgische grens op steenworp afstand. Door de uitstekende verbinding met de verbinding met de België, maakt Sas van Gent een interessante uitvalsbasis voor zowel Belgische als Nederlandse ondernemers.

Installaties en voorzieningen:
– Betonnen vloer
– Bitumendakbedekking
– Houtenkozijnen met isolatieglas
– Aluminium lichtprofielen
– Keukenblok met inbouwapparatuur
– Nefit Ecomline HR Ketel (2002)
– Automatische toegangsdeur
– Ventilatie (WTW) 2002
– Brandhaspel
– Invalide toilet
– Radiatoren
– Systeemplafond met TL-verlichting

Vraagprijs:
€ 279.000,- k.k.

Parkeren:
(gratis) Parkeren aan linkerzijde van het object of op de parkeerplaats verderop in de straat.

Bodeminformatie:
Op basis van een uitdraai van het Bodemloket zijn er geen bijzonderheden.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Sas van Gent’ onherroepelijk vastgesteld op 24-05-2012. De bestemming is ‘Maatschappelijk’. Deze gronden zijn bestemd voor:
Het uitoefenen van activiteiten gericht op de educatieve, sociale, medische, maatschappelijke, levensbeschouwelijke en openbare dienstverlening met dien verstande dat deze maatschappelijke voorzieningen een geluidsgevoelige objecten betreffen.

Koopovereenkomst:
Op basis van het NVM-model

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail

Bijzondere verkoopvoorwaarde:
Het object wordt verkocht op basis van het “as is, where is” principe waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed meedeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht onder voorbehoud

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Pottenbakkerssingel 11 0ong
Middelburg
€ 2.708,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Gentsestraat 2
Hulst
€ 1.850,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Buitenruststraat 20
Middelburg
€ 135,- per m² per jaar
Kantoorruimte
Beschikbaar
Camperveer 4
Kamperland
€ 649.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Voltaweg 13E
Middelburg
€ 1.250,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Strandweg 19
Burgh-haamstede
€ 2.000.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Langeviele 24
Middelburg
€ 1.650,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod