Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oostschans 26unit 15

Goes
kamers
€ 265,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij een nieuwbouw garagebox aan de Oostschans in Goes te huur aanbieden. De box wordt eind Q2 2022 opgeleverd.

De garagebox is aangeduid met nummer 15 en heeft een oppervlakte van ca. 21 m2 BVO met een vrije hoogte van 2,90 meter. De box is voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur met elektrische aandrijving, diverse stopcontacten (16 Ampère) en ledverlichting. De garagebox is gelegen op een volledig omheind terrein met twee schuifpoorten, camerabewaking en terreinverlichting. De garagebox is multifunctioneel inzetbaar voor o.a. het stallen van een aanhangwagen, camper, voorraad, privégoederen of werkplaats.

De garagebox is te bereiken via de Ringbaan West, gesitueerd aan de westkant van Goes. De garagebox ligt op enkele minuten vanaf de Oostschans en op slechts 6 minuten van de Deltaweg N256/A58 richting Vlissingen, Bergen op Zoom of de randstad. Het centrum van Goes ligt op 2 kilometer afstand.

In het kort:
– Oostschans Goes – garagebox nummer 15
– Grootte: ca. 21 m2 BVO
– Bouwjaar 2022, oplevering eind Q2 2022
– Bestemming voor bedrijfsmatige activiteiten t/m categorie 2.
– Huurprijs € 265,- per maand excl. BTW
– Kostten VVE € 20,54,- per maand excl. BTW
– Energielasten worden naar ratio doorbelast door de VVE

Locatie:
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten. De Gemeente Goes stimuleert de bedrijvigheid en de ontwikkeling hiervan. Dit mede omdat er op bedrijventerrein de Poel geen kavels meer beschikbaar zijn.

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Havengebied Goes 1e herziening’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 03-05-2018 en heeft de bestemming ‘gemengd -2’ met de gebiedsaanduiding ‘geluidzone industrie 2’. Bedrijven t/m categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn op deze gronden toegestaan.

Bijzonderheden:
De garagebox staat op een perceel waarbij is vastgesteld dat alle gebruikers het recht hebben om over elkaars terrein te komen en te gaan. Het terrein en ook de toegangswegen worden gezamenlijk onderhouden. Middels een aparte meter wordt het individuele stroomgebruik gemeten.
Kosten VVE:
– De maandelijkse bijdrage voor de VVE is vastgesteld op € 20,54 excl. BTW per maand.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
Minimaal 3 jaar

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur. Over de waarborgsom is geen BTW verschuldigd.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 265,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Lange Vorststraat 77- 79
Goes
€ 2.250,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
't Scheld 20
Wemeldinge
€ 235.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Paardenmarkt 5
Yerseke
€ 349.000,- k.k.
Winkelruimte
Beschikbaar
Westerzicht 388
Vlissingen
€ 595.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Langeviele 18
Middelburg
€ 1.990,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Amfoor 6
Kapelle
€ 2.695.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod