Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oosterbaan 1

Vlissingen
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Een interessante beleggingspropositie bestaande uit 22 verhuurde appartementen (oneven nummers) in Residence Oosterhof in Vlissingen.

Het appartementencomplex, gebouwd in 1984 bestaat uit twee bouwlagen met appartementen op de begane grond en op de 1e verdieping. De 22 appartementen hebben een oppervlakte variërend tussen 61 en 64 m2 GBO. Enkele van deze appartementen zijn gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken en/of badkamer.

Door de uitstekende ligging van het complex liggen o.a. diverse supermarkten, drogisterijen, cultuur en zorg en welzijn faciliteiten op loopafstand. Vanaf deze locatie bent u binnen no-time op de juiste weg richting Middelburg, Goes en op slechts 8 minuten verwijderd van de Boulevard en het strand van Vlissingen. Tevens liggen de appartementen op een groene en rustige locatie. De totale huuropbrengst bedraagt momenteel € 147.462,- per jaar

In het kort:
– Residence Oosterhof in Vlissingen – Oosterbaan 1 t/m 43 in Vlissingen
– Appartementencomplex met 22 appartementen (oneven nummers)
– Bouwjaar 1984
– Bestaande uit 2 bouwlagen
– Gebruiksoppervlakte per appartement 61 m2 tot 64 m2 GBO
– Perceeloppervlakte 2.838 m2
– Actuele huurinkomsten € 147.462,- per jaar
– Energielabel: n.n.b.
– Vraagprijs € 3.095.000,- k.k.

Locatie:
Het object is gelegen in ‘West- Souburg’. West-Souburg behoort tot de gemeente Vlissingen maar heeft een geheel ‘eigen identiteit’. West-Souburg is formeel een wijk maar in de praktijk een ‘dorp in de stad’. West- Souburg was tot 1834 een zelfstandige gemeente maar vanwege de teruglopende inwonersaantallen gingen Oost en West-Souburg in 1966 op in de gemeente Vlissingen.

Bij introductie van het nieuwe postcode systeem heeft de gemeente Vlissingen voor dit dorp geen eigen postcode en plaatsnaam aangevraagd. Tegenstelling tot de dorpen Oost-Souburg en Ritthem. Hierdoor hebben de inwoners van West-Souburg sindsdien niet alleen de postadressen van Vlissingen maar wonen technisch gezien ook in de plaats Vlissingen. In de praktijk leeft het dorpsgevoel echter nog altijd en vinden de gene die al langer in West-Souburg wonen en/of geboren zijn nog steeds dat ze in West-Souburg wonen en niet in Vlissingen. De inwoners van West-Souburg kwalificeren hun woonplaats als ‘dorp in een stad’ zodoende dat in de volksmond wordt gezegd dat West-Souburg haar eigen identiteit kent.

De Zeeuwse economische draait op volle toeren en het wonen in Zeeland is aantrekkelijker dan ooit. Ook dit is in West-Souburg goed te merken. Vanaf 2013 tot heden is het inwonersaantal in West-Souburg met 25% gestegen. Anno 2021 telt West-Souburg 1.960 inwoners. De verwachting is dat het inwonersaantal de komende jaren alleen maar blijft groeien.
De verbinding van West-Souburg met de overige steden, dorpen en gebieden is uitstekend te noemen. In slechts enkele minuten bent u op A58 welke verbinding heeft met Middelburg, Goes en Bergen op Zoom.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn diverse parkeerplaatsen voor de bewoners. Tevens is het mogelijk om (gratis) openbaar te parkeren. Ook is er op eigen terrein een fietsenstalling gesitueerd.

Installaties:
– Elk appartement beschikt over een boiler voor warm water. De boilers worden door de huurders zelf gehuurd.
– Verwarming middels twee Nefit cv-ketels in de technische ruimte.

Bouwkundig:
– Paal-en strokenfundering;
– Geïsoleerde elementenvloer;
– Breedplaatvloer verdieping;
– Rubberoid dakbedekking;
– Dakisolatie;
– Geïsoleerde spouwmuur 45 mm;
– Betonnen prefab trappen;
– Betondakvloer;
– Gipsplaatafwerking;
– Lodenloketten;
– Plywood dak beplating (underlayment).

Asbestinventarisatie:
Op d.d. 26-06-2013 heeft Technical Asbest Services B.V. (TAS) een type-0 asbestinventarisatie uitgevoerd. Bij dit onderzoekzijn er twee asbestverdachte materialen aangetroffen. Betreft de twee remschoenen van de liftmotor. Deze twee remschoenen bevinden zich in de liftmachinekamer. Dit asbestverdachte materiaal vormt geen direct risico en kan bij revisie worden vervangen.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente: Vlissingen
Sectie: S
Perceel: 934
Grootte: 2.838 m2

Bodeminformatie:
Op d.d. 12-06-2013 is er door Sagro Mileu Advies Zeeland B.V. een bodemonderzoek uitgevoerd voor de Oosterbaan 1-43 Vlissingen. De onderzoeksresultaten geconstateerde voor deze locatie lichte verhoogde gehalten in de grond en licht verhoogde concentraties in het grondwater. Deze waardes geven geen belemmering voor het voorgenomen gebruik; woonbestemming. De resultaten van het bodemonderzoek geven geen aanleiding tot het uitvoeren van een aanvullend of nader bodemonderzoek. Bij grondverzet gelden de regels uit het besluit bodemkwaliteit en dient de grond volgens dat besluit gemeld te worden. De eventuele mogelijkheden dienen in overleg met het bevoegd gezag te worden bepaald.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan Paauwenburg – Groot Lammerenburg onherroepelijk vastgesteld op 07 juli 2011. De bestemming is ‘Wonen’ met een bouwhoogte van maximaal 6 meter.

Huurprijzen:
De huurprijzen liggen tussen de € 540,- / € 630,- per maand excl. servicekosten.
Vloeroppervlakte appartementen:
ca. 61 tot 64 m2 GBO

Fiscaal:
De koopsom zal worden belast met 8% overdrachtsbelasting.

Servicekosten:
In de servicekosten zijn inbegrepen:
– Gas- centrale verwarming;
– Energieverbruik lift en galerijen;
– Water in berghok;
– Onderhoud tuin;
– Schoonmaak en onderhoud inventaris;
– Beheers- en administratiekosten;
– Bewaking alarminstallatie.

Energielabel
n.n.b.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de locatie te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in informatie over dit deze unieke beleggingspropositie? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Glacisstraat 42
Vlissingen
€ 2.350,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Lange Noordstraat 4
Middelburg
€ 1.500,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Mol 6
Zierikzee
€ 1.150,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Kloosterweg 2
Kapelle
€ 2.350,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
's-Heer Hendrikskinderendijk 1015-6-12
Goes
€ 250,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Nieuwe Kleverskerkseweg 25- 25a
Middelburg
Bedrijfsruimte
Verkocht
Hoofdstraat 15
Sint jansteen
€ 625.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod