Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Noordweg 133

Serooskerke
kamers
€ 525.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

OPENBARE INSCHRIJVING: Verhuurd gezondheidscentrum gelegen aan de rand van Serooskerke in Walcheren.

Namens onze opdrachtgever Zorgstroom mogen wij u het gezondheidscentrum ‘Walchersland’ in Serooskerke aanbieden. Het betreft een volledig verhuurd gezondheidscentrum met 5 huurders; Huisartspraktijk Serooskerke, Verloskundige praktijk Veere, Oefentherapie praktijk Platteland Walcheren, Zorgstroom en Emma Hermans Praktijk voor kinderfysiotherapie. Alle huurders zijn gericht op de medische en/of gezondheidszorg.

Alle huurders hebben langlopende huurcontracten. Inhoudelijke contractuele informatie is opgenomen in de dataroom.
Het gezondheidscentrum is de laatste jaren uitstekend onderhouden. Het gehele object is in 2021 verbouwd. Iedere ruimte is voorzien van een airco-installatie en er zijn extra deuren en muren geplaatst, de muren, kozijnen en het plafond zijn voorzien van nieuw schilderwerk, het toilet is gerenoveerd en er is akoestisch glasweefsel aangebracht t.b.v. de privacy en akoestiek.

Kortom een zeer interessante beleggingspropositie met betrouwbare huurders en langlopende huurcontracten. Daarnaast verkeerd het pand in uitstekende staat van onderhoud en is het gelegen op een goed bereikbare locatie.

Kijkdagen:
donderdag 27 oktober om 19:00 tot 20:30 uur
zaterdag 5 november van 10:00 tot 11:30 uur

Uitsluitend na aanmelding is het mogelijk om de kijkdagen te bezoeken. U kunt zich aanmelden voor de kijkdagen door contact op te nemen met ons kantoor, via telefoonnummer 0118-620062 of per mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl

In het kort:
– Noordweg 133, 4352 AV Serooskerke
– Openbare inschrijvingsprocedure
– Volledig verhuurd gezondheidscentrum
– Richtprijs € 525.000,- k.k.
– Oppervlakte ca. 428 m2 VVO / 458 m2 BVO
– Perceel 1.330 m2
– 5 (maatschappelijke) huurders
– Actuele opbrengst per jaar € 55.988 vrij van BTW (huur + aflossing)
– Bouwjaar 1996, verbouwd in 2021

Verkoopprocedure:
Het complex wordt verkocht middels een openbare inschrijvingsprocedure.
– Wij vragen alle geïnteresseerden een bod uit te brengen middels een inschrijfbiljet. Het inschrijfbiljet dient op uiterlijk 22 november 2022 om 12:00 uur bij notariskantoor de Zeeuwse Alliantie te Middelburg te zijn ingeleverd. Het inschrijfbiljet is beschikbaar via de dataroom (volgt nog).

– De gunning van verkoper waardoor (als resultaat van de verkoop bij inschrijving) de koopovereenkomst tussen de verkoper en de koper tot stand komt, is uiterlijk 4 december 2022. Dit vanwege de benodigde toestemming van de Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van Zorgstroom, onder de ontbindende voorwaarde dat: verkoper uiterlijk 21 december 2022 een goedkeuring krijgt van het College Sanering Zorginstellingen.

– Na het verkrijgen van alle benodigde onvoorwaardelijk goedkeuringen zal de notariële overdracht uiterlijk 30 december 2022 plaats vinden.

– Koper conformeert zich met de inschrijvingsvoorwaarden. De inschrijvingsvoorwaarden zijn beschikbaar in de dataroom (volgt nog).

Gunning:
Verkoper behoudt zich te allen tijde het recht voor om niet te gunnen. Eventuele reeds ingediende biedingen komen dan te vervallen en de indiende partijen kunnen geen aanspraak maken op enige vorm van schadeloosstelling hiervoor.

Energielabel:
Het object beschikt over het energielabel B.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Veere
Sectie : G
Nummer : 1485
Grootte perceel : 1.330 m2
Eigendomssituatie : Eigen grond

Locatie:
Serooskerke is een kleiner toeristisch dorp in de gemeente Veere en op slechts 6 km afstand van Middelburg. Serooskerke telde op 1 januari 2021 1.185 inwoners en bestaat uit een kleine oude dorpskern omringd door diverse campings, mini-campings, parken en diverse andere recreatieve verblijfsmogelijkheden. Serooskerke kent al jaren een toenemend bezoekersaantal en er wordt verwacht dat het aantal bezoekers en het toerisme de komende jaren zal blijven toenemen.
Vanaf Serooskerke bent u binnen enkele minuten in Vrouwenpolder, Middelburg, Oostkapelle en Domburg. Het strand, de stad of diverse winkels en restaurants zijn binnen enkele minuten te bereiken. De bereikbaarheid van en naar Serooskerke is uitstekend te noemen, de N57 welke u naar Middelburg, Domburg, Vrouwenpolder en de overige delen van Zeeland brengt ligt op slechts 1,2 kilometer vanaf het centrum.

Voorzieningen:
– Automatische schuifdeuren;
– Verwarming Remeha Calenta (2017) met radiatoren;
– Airco cassettes;
– LED verlichting;
– Mechanische ventilatie;
– Brandmeldinstallatie;
– Glasvezelverbinding;
– Bitumineuze dakbedekking vernieuwd in 2019;
– Screens;
– Houten kozijnen met dubbele beglazing.

Huurgegevens:
Onderstaande een beknopte opsomming van de huurgegevens. Het object verkeerd in volledig verhuurde staat.
– 5 (maatschappelijke) huurders.
– Uiteenlopende expiratiedata, gemiddelde resterende looptijd per 1 januari 2023 is ca. 5 jaar.
– Actuele huuropbrengst per jaar € 55.988 vrij van BTW (aflossing + huur)
– De huidige eigenaar heeft voor zijn rekening een aantal verbouwingswerkzaamheden gerealiseerd voor de huurders. Een aantal huurders zullen de verbouwingskosten de komende jaren aflossen. Deze aflossingen zijn inbegrepen in de voorgenoemde huuropbrengsten. Een uitsplitsing van de huuropbrengsten zijn opgenomen in de dataroom.

De huurcontracten en alle overige huurgegevens zijn beschikbaar in de dataroom.

Richtprijs:
€ 525.000,- k.k.

Parkeren:
Parkeren op eigen terrein of openbaar in de directe omgeving (gratis).

Bodeminformatie:
Op basis van een uitdraai van het Bodemloket zijn er geen rapporten beschikbaar voor deze locatie.

Bestemming:
Het geheel is conform bestemmingsplan ‘Kom Serooskerke’ welke onherroepelijk is vastgesteld op 15-03-2012 bestemd als ‘Kantoor’ met functieaanduiding ‘maatschappelijk’. De voor ‘Kantoor’ aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere:
– Kantoor;
– Maatschappelijke activiteiten;
– Bedrijfswoningen, daaronder begrepen de uitoefening van aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten.

Eigenaarslasten 2022 op jaarbasis:
Onroerende zaakbelasting eigenaren : € 447,68
Rioolheffing : € 100,56
WOZ-waarde : € 320.000,-

Koopovereenkomst:
Op basis van model verkoper.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal in geval van overdracht in 2022 belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object, kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. De bezichtigingen zullen plaatsvinden op donderdag 27 oktober om 19:00 tot 20:30 uur en zaterdag 5 november van 10:00 tot 11:30 uur.

Bijzondere verkoopvoorwaarde:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 525.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Visserijkade 13
Vlissingen
€ 2.750,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Vierstraat 28
Yerseke
Kantoorruimte
Beschikbaar
Park Veldzigt 69
Middelburg
Kantoorruimte
Beschikbaar
Arnesteinweg 5028
Middelburg
€ 44.950,- k.k.
Overige
Beschikbaar
Schuttershof 21
Goes
€ 950,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Langestraat 8
Oostburg
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod