Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Nieuwe Kleverskerkseweg 25

Middelburg
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Een onlangs gerenoveerd bedrijfspand gelegen aan de rand van industrieterrein Arnestein in Middelburg. Het bedrijfspand is onlangs gerenoveerd en onder andere voorzien van vloerverwarming, nieuw sanitair/keuken, nieuwe systeemplafonds met led verlichting, etc.

Voor de verhuur zijn diverse bedrijfsruimtes en/of kantoorruimtes beschikbaar. Het geheel wordt gesplitst in meerdere bedrijfsunits.

Unit 1: 121 m2 bedrijfs/commerciële ruimte op de begane grond en 123 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping. Huurprijs: € 2.750,- per maand excl. BTW
Unit 2: 121 m2 bedrijfs/commerciële ruimte op de begane grond. Huurprijs € 1.250,- per maand excl. BTW
Unit 3: 121 m2 bedrijfs/commerciële ruimte. VERHUURD.
De afzonderlijke units zijn ook tezamen te huur.

Dit bedrijfspand is een echte eyecatcher. Het bedrijfspand is gebouwd in 1980 en bestaat uit twee bouwlagen. Het pand heeft een moderne bouwstijl met diverse bijzondere architectonische aspecten. Het object heeft een langwerpige bouw, overlopend in een kubus. De kubus is voorzien van diverse grotere raampartijen en lichtkoepels waarbij het ronde raam aan de voorzijde het meest in het oog springt. Vanuit de kantoorruimtes op de 1e verdieping heeft u een prachtig uitzicht over het Arnekanaal.

In het kort:
– Nieuwe Kleverskerkseweg 25-25a, 4338PP te Middelburg
– Oppervlakte vanaf 121 m2 VVO
– Huurprijs vanaf € 1.250,- excl. BTW per maand
– Vraagprijs € 875.000,- k.k.
– Bouwjaar 1980, renovatie 2022
– Energielabel C

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De autoweg N-57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee-Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom-Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen-Gent-Sluis. Het NS – station is op 1,8 kilometer afstand gelegen. Het kanaal door Walcheren is gelegen op 1 kilometer. Schepen tot een diepgang van 5 meter kunnen hier afmeren aan een openbare kade.

Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : M
Nummer : 254
Bijzonderheden : Het kadaster dient het perceel te splitsen en exacte afmeting nader te bepalen.

Parkeren:
Parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen:
– Deels aluminium kozijnen met dubbele beglazing en draai-kiep ramen;
– Verwarming middels cv-ketel Nefit bouwjaar 2013-2014 met radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming;
– Close-in boiler keuken;
– Keuken met diverse inbouwapparatuur;
– Lichtkoepels;
– Screens;
– Brandveiligheidsvoorzieningen;
– Alarminstallatie;
– Elektrische overheaddeur;
– Kabelgoten met databekabeling.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen Arnestein’. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’.

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Jool-Hulstraat 24
Almere
€ 2.950.000,- k.k.
Kantoorruimte
Beschikbaar
Noordstraat 89
Terneuzen
€ 315.000,- k.k.
Winkelruimte
Beschikbaar
Westerzicht 388
Vlissingen
€ 499.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Raadhuisstraat 0ong
's-gravenpolder
€ 995,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Mol 6
Zierikzee
Winkelruimte
Beschikbaar
Kerkstraat 0ong
Vlissingen
€ 350,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Poststraat 2a
Zierikzee
€ 220.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod