Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Nieuwe Kleverskerkseweg 21

Middelburg
kamers
€ 149.950,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Businesspark Middelburg (VERWACHTE OPLEVERING EIND MAART 2024)

Uw eigen bedrijfspand in een stijlvol bedrijfsverzamelgebouw. Op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg wordt het nieuw-bouwproject Businesspark Middelburg ontwikkeld. Een nieuwbouwproject bestaande uit 18 bedrijfsunits met een hoogwaardige uitstraling. De bedrijfsunits zijn ideaal als werkplaats of magazijn in combinatie met een kantoor en/of showroom.

De units zijn ca. 95 m2 groot verdeeld over twee verdiepingen. Alle units worden voorzien van een betonnen verdiepingsvloer met trap, een automatische overheaddeur (4×4 meter) en een aparte entreedeur. Door de casco oplevering kunnen de units worden ingedeeld naar de wensen van de gebruiker. De bijzondere beeldkwaliteitseisen zijn door de architect omgezet naar een hoogwaardige uitstraling zonder hierbij concessies te doen aan de functionaliteit.

De verscheidenheid van de units biedt uiteenlopende mogelijkheden voor de (kleinschalige) zakelijke gebruiker. Heeft u als ondernemer interesse in deze unieke bedrijfsunits? Neem voor meer informatie contact op met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars of Activast Bedrijfshuisvesting.

In het kort:
– Businesspark Middelburg
– Verkoopprijzen vanaf € 149.950,- k.k. excl. BTW (geen overdrachtsbelasting/wel notariskosten)
– Oppervlaktes ca. 95 m2 verdeeld over 2 bouwlagen
– Gelegen op bedrijventerrein Arnestein
– Casco oplevering
– Parkeren op eigen terrein
– Duurzaam en all-electric

Beschikbaarheid:
Unit 1 (hoekunit) : € 179.950,- k.k. excl. BTW
Unit 2 (tussenunit) : € 149.950,- k.k. excl. BTW
Unit 3 (tussenunit) : € 149.950,- k.k. excl. BTW
Unit 4 (tussenunit) : € 149.950,- k.k. excl. BTW
Unit 5 (tussenunit) : € 149.950,- k.k. excl. BTW
Unit 6 (tussenunit) : € 149.950,- k.k. excl. BTW
Unit 7 (tussenunit) : € 149.950,- k.k. excl. BTW
Unit 8 (tussenunit) : € 149.950,- k.k. excl. BTW
Unit 9 (hoekunit) : € 159.950,- k.k. excl. BTW

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De autoweg N-57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee-Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom-Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen-Gent-Sluis. Het NS – station is op 1,8 kilometer afstand gelegen. Het kanaal door Walcheren is gelegen op 1 kilometer. Schepen tot een diepgang van 5 meter kunnen hier afmeren aan een openbare kade.
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen Arnestein’. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.

Overzicht units:
Bouwnummer 1 (hoek unit voorzijde)
Begane grond : 47,8 m2
1e verdieping : 47,8 m2
Koopsom € 179.950,- k.k. excl. BTW

Bouwnummer 9 (hoek unit achterzijde)
Begane grond : 47,8 m2
1e verdieping : 47,8 m2
Koopsom € 159.950,- k.k. excl. BTW

Bouwnummers 2 t/m 8 (tussenunits)
Begane grond : 47 m2
1e verdieping : 47 m2
Koopsom € 149.950,- k.k. excl. BTW

Technische omschrijving:
– Belasting begane grond: 1.000 kg/m2
– Belasting verdiepingsvloer: 250 kg/m2
– Scheidingswanden: prefab gasbeton
– Beglazing: HR ++
– PVC afvoersysteem
– Toilet en wastafelafvoeren (2) aanwezig
– Hang-en-sluitwerk volgens SKG** keurmerk
– Ventilatie middels ventilatieroosters/ draaiende delen in kozijn
– Isolatiewaarde dak: minimaal 6,0 m2 K/W
– Elektra: 3x 25A
– Staalconstructie gespoten/ gepoedercoat in kleur
– Water en elektra afgedopt en/of gezekerd tot in de meterkast
– Vrije hoogte verdiepingsvloer ca. 3,5 meter

De bedrijfspanden voldoen aan de eisen uit het bouwbesluit voor de industriefunctie, en zijn niet beoogd te worden ingericht als kantoorruimte. Indien een gedeelte van de bedrijfspanden voor een andere gebruiksfunctie wordt ingericht kan dit leiden tot het stellen van aanvullende bouwkundige eisen door de gemeente. Deze zijn voor rekening van koper.

De standaard in de bedrijfspanden aangebrachte bouwkundige en brandwerende voorzieningen die worden geëist door de diverse overheidsinstanties gelden slechts in casco bouwkundige staat. Afhankelijk van de bedrijfsvoering van en de inrichting door koper kunnen de betreffende instanties aanvullende eisen stellen, welke voor rekening van koper komen.
Het is geheel de verantwoordelijkheid van koper om – voor de ingebruikname – de definitieve inrichting te laten voldoen aan het Bouwbesluit en overige vigerende wet- en regelgeving. Alle andere eventueel benodigde vergunningen – waaronder de gebruiksvergunning – zullen worden aangevraagd door koper en zijn voor diens rekening.

Vereniging van Eigenaren:
Om u als eigenaar of gebruiker te ontzorgen worden de bedrijfspanden verkocht als appartementsrechten en wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en zorgt er voor dat zaken als het onderhoud en de verzekering goed geregeld worden.

Koop- en aannemingsovereenkomst
De koop- en aannemingsovereenkomst is bindend boven de verkoopbrochure. De in deze overeenkomst opgenomen koop-en aanneemsom is gesplitst in twee delen te weten:

– De koopsom van de grond en de ontwikkelingskosten, te voldoen bij juridische levering;
– De aanneemsom van het bedrijfspand te voldoen in termijnen, naarmate de bouw vordert.

De koop- en de aanneemsom zijn exclusief BTW. De notariskosten zijn voor rekening van koper.

Staat van oplevering:
Oplevering van het gekochte is, tenzij anders overeengekomen, in casco bouwkundige staat. De oplevering zal uiterlijk 5 dagen voor daadwerkelijke oplevering door de aannemer gecommuniceerd worden.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 149.950,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles