Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Nieuwe Kleverskerkseweg 17

Middelburg
kamers
€ 1.750,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Bedrijfspand op het industrieterrein Arnestein in Middelburg beschikbaar voor verhuur.

Het bedrijfspand is in twee delen te huur of in zijn geheel. ‘Deel A’ bestaat uit 432 m2 bedrijfsruimte en 178 m2 kantoorruimte. ‘Deel B’ bestaat uit 383 m2 bedrijfsruimte.

Dit bedrijfspand bestaat uit kantoorruimte, een verwerking/bedrijfsruimten en diverse koelcellen gelegen op een ruim perceel met rondom buitenterrein. Het geheel was voorheen in gebruik bij visverwerkingsbedrijf Nordpesca en is te omschrijven als een gunstig, vrijstaand gelegen pand met goede logistieke voorzieningen (verschillende laad- en losplaatsen) en beschikt tevens over diverse uitbreidingsmogelijkheden. Het pand is door de jaren heen diverse keren verbouwd, variërend van 1981 tot 2012. De productieruimte is gesitueerd aan de linkerzijde waarvan de kantoorruimte en de grote koelcel zijn later aangebouwd.

Arnestein is het grootste bedrijventerrein van Middelburg en biedt ruimte aan zowel grote internationaal opererende bedrijven als aan diverse Mkb-bedrijven. Er zijn hier bedrijven gevestigd in onder andere transport, logistiek en staalconstructie. Alom een uiterst representatief locatie met een uitstekende verbinding naar bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Rotterdam of Antwerpen.

In het kort:
– Nieuwe Kleverskerkseweg 17 en 19, 4338 PP Middelburg
– Huurprijs deel A € 1.750,- per maand excl. BTW
– Huurprijs deel B € 3.750,- per maand excl. BTW
– Huurovereenkomst op basis van ‘triple net’
– Oppervlakte in totaal 1.023 m2 VVO
– Perceel 3.250 m2
– Bouwjaar 1981 variërend tot 2012
– Bestemming t/m categorie 3.2 en 4.2
– Energielabel A en B

Afmetingen:
Deel A:
Bedrijfsruimte : 462 m2 VVO
Kantoorruimte : 178 m2 VVO

Deel B:
Bedrijfsruimte : 383 m2 VVO

Bouwkundig:
– Pand is onderheid middels gewapende betonpalen
– Betonnen gevelstenen met daarboven stalen geïsoleerde gevelplaten.
– Staalconstructie
– Dak v.v. staalplaten met dubbelwandige kunststof lichtstraat
– Kunststof kozijnwerk bezet met isolatieglas
– Plafonds afgewerkt met systeemplafonds

Installaties:
– 2 hoofd- meterkasten en diverse verdeelkasten
– Cv. installatie Nefit Ecomline en boiler (1999)
– Buiten wasplaats v.v. slib/olie/vetafscheider (grote en kleine)
– Gasheater t.p.v. de vishal
– Koelmotoren t.b.v. diverse koelcellen
– Wateropslag t.b.v. productie
– Automatisch bedienbare overheaddeuren (5 stuks) t.b.v. laden / lossen

Afbouw kantoor:
– Natuurstenen vloer
– Systeemplafonds met verlichting en airco
– Rolluiken buitenzijde
– Databekabeling

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De autoweg N-57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee- Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom- Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen- Gent-Sluis. Het NS – station is op 1,8 kilometer afstand gelegen. Het kanaal door Walcheren is gelegen op 1 kilometer. Schepen tot een diepgang van 5 meter kunnen hier afmeren aan een openbare kade.

Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : M
Nummers : 442 en 253
Grootte : resp. 1.500 m2 en 1.750 m2

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen Arnestein’. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ met deels (nummer 442) functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’ en deels (nummer 253) ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. De maximumbouwhoogte is 20 m en het bebouwingspercentage 75%.

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.750,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Lange Vorststraat 39
Goes
€ 2.500,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Visserijkade 13
Vlissingen
€ 2.750,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Vierstraat 28
Yerseke
Kantoorruimte
Beschikbaar
Park Veldzigt 69
Middelburg
Kantoorruimte
Beschikbaar
Arnesteinweg 5028
Middelburg
€ 44.950,- k.k.
Overige
Beschikbaar
Schuttershof 21
Goes
€ 950,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Langestraat 8
Oostburg
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod