Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Langevieleweg 21

Middelburg
kamers
€ 399.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Investment memorandum: Een volledig verhuurd horecapand met een separate bovenwoning nabij het centrum van Middelburg.

Het geheel is onderverdeeld in een horecaruimte op de begane grond en een separate bovenwoning op de verdiepingen. De horecaruimte is gelegen aan de Langevieleweg 21 en de bovenwoning aan het Karel Doormanplein 1. Zowel de horecaruimte als de bovenwoning zijn verhuurd. De totale huurinkomsten bedragen € 30.000,- per jaar De horecaruimte is ca. 140 VVO en de bovenwoning is ca. 138 GBO, onderverdeeld in 92 m2 op de 1e verdieping en 46 m2 op de 2e verdieping. De horecaondernemer heeft een huurcontract tot 31 juli 2028 en de huurder van de bovenwoning heeft een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Het object is gelegen aan een doorgaande weg welke het centrum van Middelburg met de woonwijk ’Het Zand’ / Middelburg West verbindt. Woningbouwvereniging ‘Woongoed’ heeft in 2019 een plan aangekondigd voor het herstructureren van woonwijk ‘Het Zand’. De wijken aan de Langevieleweg, Burgerweidestraat, Baarsjesstraat en Poelendaeleweg behoren tot dit project. Het grotendeel van deze woningen worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw. De indicatieve ingangsdatum van dit project is in de winter van 2022. De sloopwerkzaamheden starten in de wijk aan de Poelendaeleweg.

In het kort:
– Langevieleweg 21 & Karel Doormanplein 1, 4331 GS Middelburg
– Vraagprijs € 399.000,- k.k.
– Horecaruimte begane grond ca. 140 m2 VVO
– Bovenwoning 1e en 2e verdieping ca. 138 m2 GBO
– Bouwjaar 1955
– Perceel 157 m2
– Gelegen in een woonwijk nabij het centrum van Middelburg
– Twee lopende huurovereenkomsten
– Gezamenlijke huurinkomsten € 30.000,- per jaar

Afmetingen:
Begane grond : ca. 140 m2 VVO
Bovenwoning : ca. 138 m2 GBO
Inhoud bovenwoning : ca. 370 m3

Indeling:
Indeling horecaruimte:
U komt binnen aan de voorzijde van het pand (Langevieleweg). Bij binnenkomst ziet u aan de linkerzijde een balie met kantoor, aan de voorzijde een open keuken met magazijn en koelcel en aan de rechterzijde een toiletvoorziening en ruimte voor zitplaatsen. Het magazijn is toegankelijk middels de keuken alsmede de ruimte waar de zitplaatsen zijn gesitueerd.

Indeling bovenwoning:
De bovenwoning op de eerste verdieping is te betreden aan de rechterzijde van het pand (Karel Doormanplein). Aangekomen op de 1e verdieping ziet u aan de voorzijde een badkamer met douche en aan de linkerzijde de woonkamer met open keuken. Vanaf de woonkamer is er een doorgang naar de zitkamer. Deze ruimte heeft grote raampartijen vanuit de zitkamer kijkt u uit op de Langevieleweg en het Karel Doormanplein. Aangrenzend aan de keuken zijn een slaapkamer, badkamer, toilet, bergruimte en een dakterras gesitueerd.

Middels een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Op de 2e verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, een studeerkamer en een vlizotrap naar de vliering.

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is gelegen in een woonwijk en nabij het prachtige stadcentrum . Middelburg kent een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Het pand is gelegen in de Langevieleweg welke uitmondt in centrum van Middelburg en aansluit op de Koudekerkseweg richting Koudekerke en Vlissingen. In de directe omgeving bevinden zich voornamelijk woningen, maar ook horecagelegenheden las ‘Eethuis Nazar’ en ‘Cafetaria Lammers’.

Huurgegevens:
Het object wordt verkocht met twee lopende huurovereenkomsten.

Horecaruimte begane grond, Langevieleweg 21:
Huurder : De heer M.S. Cheung
Ingangsdatum : 1 augustus 2018
Expiratiedatum : 31 juli 2028
Verlenging : 5 jaar opeenvolgend
Actuele huur : € 18.000,-
Indexering : vanaf 1 augustus 2023
Opzegtermijn : 1 jaar
Waarborgsom : € 4.500,-
Servicekosten : Geen. Nutsvoorziening komen voor rekening van huurder

Bovenwoning 1e & 2e verdieping, Karel Doormanplein 1:
Huurder : De heer F. van Mill, de heer M.A. Sturm en de heer J. Haak
Ingangsdatum : 1 april 2018
Expiratiedatum : Onbepaalde tijd
Actuele huur : € 10.200 per jaar
Indexering : n.v.t.
Waarborgsom : € 850,-
Servicekosten : Geen.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Breeweg- het Zand’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 27 september 2010. De enkelbestemming is ‘Horeca’ met de gebiedsaanduiding ‘vrijwaringszone – molenbiotoop’.

De voor ‘Horeca’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. Horeca tot maximaal categorie 1b van de Staat van horeca-activiteiten
b. wonen

Met betrekking tot het gebruik van gronden en bouwwerken geldt de volgende specifieke gebruiksregel;
a. Een ander gebruik dan wonen op de tweede bouwlaag en hoger is niet toegestaan.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 2477
Perceel grootte : 157 m2

Bodeminformatie:
Er is bodeminformatie beschikbaar in onze dataroom.

Aanvaarding:
In overleg.

Energielabel:
Het energielabel voor de horecaruimte op de begane grond is in aanvraag.
Het energielabel voor de bovenwoning is in aanvraag.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na tekenen van de koopovereenkomst.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 399.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles