Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Langeviele 18

Middelburg
kamers
€ 1.990,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Karakteristiek rijksmonumentaal winkelpand bestaande uit ca. 102 m2 VVO begane op mooie locatie in de binnenstad van Middelburg.

De winkel is gelegen aan de Langeviele; één van de drukste winkelstraten met een groot scala aan winkels en horeca. De winkel is gelegen op loopafstand van de markt waar twee keer per week een weekmarkt wordt georganiseerd. De naastgelegen panden zijn in gebruik bij Brasserie Eiggenwijzz en Wibra.

De winkelruimte is ca. 78 m2 VVO groot, bijna 20 meter diep en beschikt over een frontbreedte van 4 meter. De keukenopstelling, toiletvoorziening en de opslagruimte zijn achter in het pand gesitueerd en hebben tezamen een oppervlakte van ca. 24 m2 VVO. De winkelruimte is momenteel in gebruik en komt per 1 februari 2023 beschikbaar voor de verhuur. De winkelruimte zal door de huidige huurder casco worden opgeleverd. Conform het bestemmingsplan zijn o.a. detailhandel, horeca tot en met categorie 2 en kantoren op deze locatie mogelijk.

In het kort:
– Langeviele 18, 4331 LT Middelburg
– Huurprijs € 1.990,- per maand excl. BTW
– Oppervlakte 102 m2 VVO
– Opleveringsniveau casco
– Aanvaarding in overleg
– Kernwinkelgebied van Middelburg

Indeling:
Entree groot raam en loopdeur, meterkast, verkoopruimte en achter opslag, keuken en toiletvoorziening.

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het historische stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.
Het pand is gelegen in de Langeviele welke uitmond op de markt van Middelburg. De markt is het stadshart van Middelburg.
De Langeviele is een van de belangrijkste winkelstraten in Middelburg met diverse bekende winkels, kledingboetiekjes en voedsel speciaalzaken. Aan de Langeviele zijn onder andere Omoda, Wibra, Dille & Kamille, Hans Anders en vele andere winkelketens gevestigd.
Tot slot is Middelburg met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, uitstekend te bereiken.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in ‘casco’ staat verhuurd.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 15 december 2015. De bestemming is ‘Centrum’ met de gebiedsaanduiding ‘Overige zone – relatiegebied 056’.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. horecabedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten zoals opgenomen in de Staat van Horeca-activiteiten in bijlage 2;
d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;
e. wonen.

Servicekosten:
Geen. De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met de betrokken leveranciers. Tevens dient huurder zorg te dragen voor het periodiek onderhoud aan de cv-ketel.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 4616
Appartementsindex : 1
Publiekrechtelijke beperking : Rijksmonument

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.990,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Scoudestraat 32
Krabbendijke
€ 399.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Camperveer 4
Kamperland
€ 609.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Fagotweg 15
Middelburg
€ 1.925,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
v.d.Spiegelstraat 104
Goes
€ 650.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Markt 2
Brouwershaven
Kantoorruimte
Beschikbaar
Vierstraat 8
Yerseke
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Spuistraat 46
Vlissingen
€ 1.700,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod