Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lange Vorststraat 77- 79

Goes
kamers
€ 175.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u een nette winkelruimte in hart van het centrum van Goes aanbieden.

De winkel is gelegen aan de Lange Vorststraat; één van de drukste winkelstraten van Goes met een groot scala aan nationale en internationale winkelketens in de directe omgeving. De winkel is gelegen op loopafstand van de Grote Markt waar tweemaal per week, op dinsdag en zaterdag een weekmarkt wordt georganiseerd.

De winkelruimte is gelegen op de begane grond en is ca. 73 m2 VVO groot en beschikt over een frontbreedte van ca. 10 meter. De begane grond is onderverdeeld in winkelruimte, opslag en kantoor- spreekruimte. De eigenaar heeft een omgevingsvergunning aangevraagd om op de verdieping een bovenwoning te creëren met een separate opgang. De vergunning is inmiddels verleend. De winkel en bovenwoning worden separaat verkocht.

Het object fungeert al jaren als winkelpand, maar kan conform bestemmingsplan ook te dienst doen als kantoor of praktijk voor de maatschappelijke of dienstverlenende sector.

Goes staat bekend om haar vele historische panden, ruime winkelstraten en gezellige steegjes. Diverse bekende winkelketens en lokale ondernemers zorgen samen voor een divers winkelaanbod. In de directe omgeving zijn gerenommeerde winkelketens zoals Van Haren, Kruidvat, H&M, HEMA en Etos gevestigd.

In het kort:
– Lange Vorststraat 77-79, 4461 JN te Goes
– 73 m2 VVO op de begane grond
– Koopsom € 175.000,- k.k.

Locatie:
De stad Goes staat bekend om de gezelligheid, het uitgaan en de grote diversiteit aan winkels en restaurants. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er in Goes veel nieuwbouw gerealiseerd. De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% gestegen. De vraag naar woonruimte is in en rondom het centrum is hoog.

Goes maakt onderdeel uit van gemeente Goes met ruim 37.000 inwoners. Goes heeft een levendige binnenstad met veel restaurantjes en grote diversiteit aan winkels. Goes eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheden op zowel de West als de Oostwal. Daarnaast is parkeren nabij het station ook een mogelijkheid. Het station ligt op slechts 5 minuten afstand vanuit het centrum en is zelfs te voet uitstekend bereikbaar. Goes ligt nabij de A58 welke Vlissingen met Bergen op Zoom verbindt. Tot slot heeft ook heeft Goes een perfecte verbinding met de N256 welke u naar Zierikzee brengt.

Installaties en voorzieningen:
• Airconditioning
• CV installatie
• Radiatoren
• PVC-vloer
• TL verlichting
• Warmtegordijn

Bestemming:
Het geheel is conform het voorontwerp bestemmingsplan ‘Binnenstad’ d.d. 10 juli 2018 bestemd als ‘Centrum – 1’. De voor ‘Centrum – 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere:
– detailhandel;
– dienstverlening;
– maatschappelijke activiteiten;
– de huisvesting van personen, met dien verstande dat het wonen niet is toegestaan op de begane grond.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 175.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles