Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lange Vorststraat 39

Goes
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een winkelpand op A-locatie te huur aanbieden.

De hoofdingang is gelegen aan de Lange Vorststraat, een drukke winkelstraat met een grote diversiteit aan ondernemers in het kernwinkelgebied van Goes. De winkelruimte is te omschrijven als één grote open ruimte van ca. 125 m2 VVO groot. Het object beschikt over een frontbreedte van ca. 5 meter welke voorzien is van grote raampartijen en twee openslaande deuren.

Aan de achterzijde van het object bevinden zich twee doorgangen. Een doorgang wordt gedeeld met de naastgelegen huurder; T-Mobile. De andere doorgang geeft toegang tot het gehuurde. Gemakshalve wordt de doorgang welke toegang geeft tot het gehuurde de ‘personeelsingang’ genoemd.

Conform het bestemmingsplan zijn o.a. detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke activiteiten op deze locatie mogelijk.

Goes staat bekend om haar grote verscheidenheid aan winkels, gezelligheid, vele historische panden en brede winkelstraten. Diverse kleine, maar ook grotere ondernemers zoals Kruidvat, H&M, HEMA, Etos en Van Haren hebben zich al in het kernwinkelgebied van Goes gevestigd. De winkel is gelegen aan de Lange Vorststraat. Dit is één van de drukste winkelstraten van Goes met de Grote Markt op loopafstand.

In het kort:
– Lange Vorststraat 39, 4461 JM te Goes
– Huurprijs: € 2.500,- per maand excl. BTW
– Oppervlakte totaal: ca. 125 m2 VVO
– Kosten nutsvoorziening op naam van huurder
– Opleverniveau casco
– Aanvaarding in overleg

Locatie:
De stad Goes staat bekend om de gezelligheid, het uitgaan en de grote diversiteit aan winkels en restaurants. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er in Goes veel nieuwbouw gerealiseerd. De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% gestegen. De vraag naar woonruimte is in en rondom het centrum is hoog.

Goes maakt onderdeel uit van gemeente Goes met ruim 37.000 inwoners. Goes heeft een levendige binnenstad met veel restaurantjes en grote diversiteit aan winkels. Goes eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheden op zowel de West als de Oostwal. Daarnaast is parkeren nabij het station ook een mogelijkheid. Het station ligt op slechts 5 minuten afstand vanuit het centrum en is zelfs te voet uitstekend bereikbaar. Goes ligt nabij de A58 welke Vlissingen met Bergen op Zoom verbindt. Tot slot heeft ook heeft Goes een perfecte verbinding met de N256 welke u naar Zierikzee brengt.

Bestemming:
Het geheel is conform het voorontwerp bestemmingsplan ‘Binnenstad’ d.d. 28 juli 2022 bestemd als ‘Centrum – 1’. De voor ‘Centrum – 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere:
– detailhandel;
– dienstverlening;
– maatschappelijke activiteiten;

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.

Installaties en voorzieningen:
• Verwarming middels radiatoren
• CV-installatie uit 2014
• Meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen
• Pantry met close- in boiler
• Toilet

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder opteert voor Btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de Btw-belaste huur.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Jool-Hulstraat 24
Almere
€ 2.950.000,- k.k.
Kantoorruimte
Beschikbaar
Noordstraat 89
Terneuzen
€ 315.000,- k.k.
Winkelruimte
Beschikbaar
Westerzicht 388
Vlissingen
€ 499.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Raadhuisstraat 0ong
's-gravenpolder
€ 995,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Mol 6
Zierikzee
Winkelruimte
Beschikbaar
Kerkstraat 0ong
Vlissingen
€ 350,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Poststraat 2a
Zierikzee
€ 220.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod