Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lange Noordstraat 4

Middelburg
kamers
€ 1.750,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een commerciële ruimte in de Lange Noordstraat in Middelburg te huur aanbieden.

Het object is gelegen aan de Lange Noordstraat 4. Dit is een locatie welke uitmondt alsmede zicht heeft op de Markt. De Markt is het knooppunt van de twee hoofdwinkelstraten. Op deze locatie worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd waaronder een wekelijkse markt, de kermis en rommelmarkt. Tijdens de winterperiode wordt de Markt omgetoverd tot ijsbaan met aan weerzijde diverse horecagelegenheden met uitgebouwde en verwarmde terrassen. De terrassen zijn overdekt met après-ski achtige blokhutten voor het echte wintergevoel. Door de diverse jaarlijkse festiviteiten wordt deze locatie door het gehele jaar vaak bezocht.

De ruimte aan de Lange Noordstraat is in zijn totaliteit ca. 100 m² VVO en volledig gelegen op de begane grond. In de huidige situatie wordt de ruimte gebruikt als kantoor, maar met enkele aanpassingen is kan deze ruimte ook uitermate geschikt zijn als winkel.

Het object beschikt over een karakteristieke voorgevel met grote raampartijen. De binnenzijde is uitgerust met een modern en hoogwaardige inrichting. Aan de achterzijde is een ruime binnenplaats die prima dienst doet als fietsenstalling en/of opslag. De achterplaats is zowel via binnen als via een separate zijingang via de Keldermanstraat bereikbaar.

In het kort:
– Lange Noordstraat 4, 4331 CD Middelburg
– Prachtige ruimte gelegen in de stadskern
– Grootte: ca. 100 m² VVO
– Huurprijs € 1.750,- per maand excl. BTW
– Voorschot nutsvoorziening € 200,- per maand excl. BTW
– (betaald) Parkeren in de nabije omgeving

Indeling:
Begane grond: entree portaal met aansluitend de commerciële ruimte, spreekkamer, inbouwkast, pantry, toilet en achtertuin met tevens een vrije achterom.

Locatie:
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!
Middelburg is erg populair en kent weinig leegstand. In de nabije omgeving zijn o.a. CASA Middelburg, ZanZi bar/ dinner, Amac, Vera Moda, Bomont, Zeeuws Ministerie van Chocolade en de Tosti Club gevestigd. De Lange Noordstraat 4 ligt aangrenzend aan de Markt en het kernwinkelgebied in Middelburg. Het object is uitstekend te bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Huurprijs:
€ 1.750,- per maand excl. BTW.

Vloeroppervlakte:
100 m² VVO

Parkeren:
Er kan (betaald)geparkeerd worden op de nabij gelegen parkeermogelijkheden

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 15-12-2015 en beschikt over de enkel bestemming ‘Centrum’. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven met publieksfunctie
b. detailhandelsbedrijven
c. kantoren
d. lichte horeca: bedrijven die in beginsel alleen overdag en ’s avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca: qua exploitatie aan de detailhandelsfunctie verwante horeca die in de praktijk nauwelijks van de eigenlijke detailhandel kunnen worden onderscheiden, zoals:
– automatiek;
– broodjeszaak;
– cafetaria;
– croissanterie;
– koffiebar;
– lunchroom;
– ijssalon;
– snackbar;
– tearoom;
– traiteur.

Voorzieningen
– brede glas pui;
– mechanische ventilatie;
– cv verwarming met radiatoren;
– toilet;
– pantrygelegenheid;
– lichtkoepel;
– deels vloerbedekking/laminaat;
– systeemplafonds met hoogwaardige verlichting.

Servicekosten:
Servicekosten zijn niet van toepassing. De kosten voor de nutsvoorzieningen worden door verhuurder doorbelast aan huurder middels maandelijkse voorschotten en jaarlijkse afrekening. Het voorschot bedraagt thans € 200,- per maand.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012 of model kantoorruimte 2015.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.750,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles