Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lange Delft 24

Middelburg
kamers
€ 2.250,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Een net winkelpand bestaande uit ca. 76 m2 VVO in het kernwinkelgebied van Middelburg. Het winkelpand wordt momenteel grondig verbouwd. Op de verdiepingen worden twee appartementen ontwikkeld en tevens wordt de schil van het pand aangepakt.

De winkel is gelegen aan de Lange Delft; de hoofd-winkelstraat van Middelburg met een groot scala aan winkels en horeca in de directe omgeving. Lokale alsook landelijke ondernemers; HEMA, Primera, Shoeby, Etos, Manfield, Lucardi, SoLow hebben zich in de Lange Delft gevestigd. De winkel is tegenover de HEMA gelegen en ligt op loopafstand van de markt waar twee keer per week een weekmarkt wordt georganiseerd.

De winkelruimte is ca. 76 m2 VVO groot, onderverdeeld in 56 m2 VVO winkelruimte op de begane grond en 20 m2 VVO opslagruimte in de kelder. De winkel is ca. 10 meter diep en beschikt over een frontbreedte van 5,5 meter. De keukenopstelling, toiletvoorziening en de opslagruimte zijn gesitueerd in de kelder welke via een vaste trap te betreden is. Het pand wordt casco en met een nieuwe pui aan de voor-en rechterzijde opgeleverd.

Conform het bestemmingsplan zijn o.a. detailhandel, kantoren en lichte horeca op deze locatie mogelijk, bijvoorbeeld: broodjeszaak, snackbar, reisbureau, uitzendbureau, tandarts, of adviesbureau, kapper, opticien, etc.

In het kort:
– Lange Delft 24, 4331 AP Middelburg
– Huurprijs € 2.250,- per maand excl. BTW
– Oppervlakte 76 m2 VVO
– Opleveringsniveau casco
– Aanvaarding in overleg
– Kernwinkelgebied van Middelburg

Indeling:
Entree groot raam en loopdeur, meterkast, verkoopruimte. Aan de achterzijde is er een vaste trap welke naar de kelder leidt. In de kelder zijn een pantry met keukenopstelling, toiletvoorziening en opslagruimte gesitueerd.

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het historische stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.
Het pand is gelegen in de Lange Delft welke uitmond op de markt van Middelburg. De markt is het stadshart van Middelburg. De Lange Delft is de belangrijkste winkelstraten in Middelburg met diverse bekende winkels, kledingboetiekjes en voedselspeciaalzaken. Tot slot is Middelburg met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, uitstekend te bereiken.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in ‘casco’ staat verhuurd.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 15 december 2015. De bestemming is ‘Centrum’ met de gebiedsaanduiding ‘Overige zone – relatiegebied 107’.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. horecabedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten zoals opgenomen in de Staat van Horeca-activiteiten in bijlage 2;
d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3.

Servicekosten:
Geen. De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met de betrokken leveranciers. Tevens dient huurder zorg te dragen voor het periodiek onderhoud aan de cv-ketel.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 2686

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 2.250,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Lange Vorststraat 39
Goes
€ 2.500,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Visserijkade 13
Vlissingen
€ 2.750,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Vierstraat 28
Yerseke
Kantoorruimte
Beschikbaar
Park Veldzigt 69
Middelburg
Kantoorruimte
Beschikbaar
Arnesteinweg 5028
Middelburg
€ 44.950,- k.k.
Overige
Beschikbaar
Schuttershof 21
Goes
€ 950,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Langestraat 8
Oostburg
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod