Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kloosterweg 2

Kapelle
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Representatief bedrijfspand op een perfecte zicht locatie aan de A58.

Op het bedrijventerrein de Smokkelhoek in Kapelle staat deze prachtige showroomruimte van 400 m2. Deze ruimtes zijn met kleine aanpassingen eenvoudig naar eigen smaak en ideeën in te richten.
Dit bedrijfspand ligt aan de oostzijde van Kapelle en heeft een uitstekende verbinding met de A58 welke Kapelle met Bergen op Zoom en Vlissingen- Middelburg verbindt. Het bedrijventerrein de Smokkelhoek staat bekend om haar grote diversiteit aan ondernemers welke zowel nationaal als internationaal georiënteerd zijn. Vele grote gerenommeerde ondernemers als ApplusRTD, Coroos, TopOnions, Seasun en VKP bouw zijn in Kapelle en/of op dit industrieterrein gevestigd. Het pand wordt gedeeld met Intra Interieurbouw, maar heeft uiteraard een eigen ingang en parkeerplaatsen voor de deur.

Zodra u het pand betreedt is aan de linkerzijde een kantoorkamer gesitueerd. Vanuit dezelfde positie kijkt u in de lange open ruimte welke momenteel gevuld zijn met stellingen en voorraad. Indien u doorloopt naar de achterzijde heeft u doorgang naar het magazijn. De ruimte is groot en open te noemen. De ruimte leent zich uitstekend voor diverse gebruiksdoeleinden.

Alles tezamen biedt het pand de ruimte en vele mogelijkheden met betrekking tot het ontvangen van klanten. Ook de inrichting/ invulling zijn divers en heeft een uitstekende centrale locatie en bereikbaarheid. Het object is binnenkort vrij van huur en klaar voor een nieuwe gebruiker.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een bezichtiging? Neem contact op met eens van onze bedrijfsmakelaars.

In het kort:
– Kloosterweg 2 4421 PV Kapelle
– Huurprijs € 2.350 per maand excl. BTW
– Showroom 400 m2 VVO
– Parkeren op eigen terrein
– Bouwjaar 1985
– Bestemming t/m categorie 3.2 en detailhandel
– Beschikbaarheid in overleg

Locatie:
Aan de snelweg A58 ligt het bedrijventerrein de Smokkelhoek, aan de oostzijde van Kapelle. De Smokkelhoek is een groot bedrijventerrein van 100 hectare groot. Er zijn veel grote gerenommeerde bedrijven op de Smokkelhoek gevestigd. Denk aan VKP bouw, Top Taste en Lion Foods etc. Het bedrijventerrein ontwikkelt zich enorm en de economie draait hier op volle toeren. Tot slot ligt op korte afstand de Westerscheldetunnel, waardoor Zeeuws-Vlaanderen en het Belgische achterland tevens moeiteloos te bereiken zijn.
Kapelle is een gemeente met ongeveer 12.500 inwoners en staat bekend om haar groente en fruitteelt. Kapelle is letterlijk en figuurlijk een bloeiende gemeente. De kernen Kapelle, Biezelinge, Eversdijk, Schore en Wemeldinge worden omringd door groene landschappen en boomgaarden. Van oorsprong de gemeente ligt tegen de stad Goes aan waardoor het centrum en andere voorzieningen snel te bereiken zijn. De gemeente Kapelle is al jaren de vestigingsplaats van aantal grote bedrijven, waaronder Seasun, glastuinbouwbedrijf, DLF (gespecialiseerd in zaden), Coroos (conservenfabriek), Hapro (zonnebanken en dakkoffers), Ecotank (bulkopslag voor o.a. de levensmiddelen-, fermentatie- en veevoederindustrie) en CZAV (dé agrarische coöperatie in Zuid-Nederland).

Afmetingen:
Showroom : 400 m2 VVO

Voorzieningen:
– Systeemplafond;
– Automatische schuifdeuren;
– Centrale verwarming met plafondheaters;
– TL- verlichting;
– Pantry;
– Toilet;
– Kantoor.

Parkeerplaatsen:
Voldoende parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand.

Energielabel:
Het bedrijfsobject beschikt over het energielabel: n.n.b.

Oplevering:
In overleg.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Smokkelhoek’ dat onherroepelijk is vastgesteld en heeft de bestemming ‘Bedrijf’ met de functieaanduidingen ‘Bedrijf tot en met categorie 3.2’, ‘Detailhandel Perifeer’ en ‘Specifieke vorm van detailhandel -3’. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor:
– bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘gezoneerd industrieterrein’.
– webshops.
– perifere detailhandel (auto’s, boten, brand- en explosiegevaarlijke goederen en bestrijdingsmiddelen, landbouwwerktuigen, caravans, grove bouwmaterialen, naar aard en omvang vergelijkbare goederen);
– detailhandel in winkelinrichtingen.

Huurprijs:
€ 2.350,- per maand exclusief BTW

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten. Gas, elektra, water en internet op naam van en voor rekening van huurder.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Kapelle
Sectie : S
Nummer : 580
Grootte : 2.771 m2

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en BTW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Lange Vorststraat 77- 79
Goes
€ 2.250,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
't Scheld 20
Wemeldinge
€ 235.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Paardenmarkt 5
Yerseke
€ 349.000,- k.k.
Winkelruimte
Beschikbaar
Westerzicht 388
Vlissingen
€ 595.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Langeviele 18
Middelburg
€ 1.990,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
Goes
€ 265,- Per maand
Overige
Beschikbaar
Amfoor 6
Kapelle
€ 2.695.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod