Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Klokstraat 5

Goes
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan mag u namens haar opdrachtgever dit winkelpand in het centrum van Goes te huur aanbieden.

Unieke winkelruimte gelegen op één van de beste winkellocaties te Goes! Deze winkelruimte aan de Klokstraat 5 te Goes is het ideale pand om uw onderneming te vestigen. Het betreft hier een winkelpand van een lokale en particuliere eigenaar. Er is een ruim aanbod van grote winkelketens, een paar voorbeelden hiervan zijn HEMA, Ici Paris XL, Kruidvat, H&M en Bomont.

Door de ligging in het stadscentrum is het pand eenvoudig bereikbaar te voet en fietsend. In de nabije omgeving is er meer dan voldoende parkeergelegenheid voor auto’s. Het dichtstbijzijnde NS station bevindt zich op circa 7 minuten loopafstand en heeft goede verbindingen om verder te reizen. Verder zijn er in de nabije omgeving busstations om streekvervoer te voorzien. Op minder dan 10 minuten rijafstand liggen de afslagen van de N289 (Goes-Putte), de A256 (Goes-Zierikzee) en de A58 (Eindhoven-Vlissingen).

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

In het kort:
– Klokstraat 5, 4461 JK Goes
– Huurprijs op aanvraag
– Oppervlakte ca. 233 m² VVO winkelruimte
– Energielabel A+
– Opleveringsniveau casco
– Aanvaarding in overleg
– Kernwinkelgebied van Goes

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 233 m² VVO bedrijfsruimte op de begane grond.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Energielabel
A+.

Locatie:
Goes, een bruisende stad in het hart van De Bevelanden, is een ware trekpleister vanwege haar levendigheid, diversiteit aan winkels, en uitgaansmogelijkheden. De stad is in trek bij zowel de lokale bevolking als ondernemers, wat blijkt uit de recente toename van grote bedrijven die zich er vestigen. Met een indrukwekkende groei van 12% in de bevolking is de vraag naar woonruimte in en rondom het centrum hoog.

De stad, onderdeel van de gemeente Goes met meer dan 37.000 inwoners, heeft een bruisende binnenstad met een overvloed aan restaurants en diverse winkels. De uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer, maakt het aantrekkelijk voor bezoekers. Parkeermogelijkheden zijn er langs zowel de West als de Oostwal, en nabij het station, dat op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum ligt.

Goes heeft zich ontwikkeld tot het economische en culturele hart van De Bevelanden, een regio met 100.000 inwoners, en fungeert met 25.000 arbeidsplaatsen als een belangrijk knooppunt in de Zeeuwse economie. De gemeente omvat naast de stad zelf zeven dorpen, waardoor het totale inwonersaantal bijna 40.000 bedraagt. Dit maakt van Goes een aantrekkelijke woongemeenschap, met een sfeervolle binnenstad die bezoekers van ver aantrekt.

Goes vervult niet alleen een rol in het behouden van leefbaarheid voor haar eigen inwoners, maar fungeert ook als het natuurlijke centrum voor 100.000 Bevelanders. De stad draagt actief bij aan de ontwikkelingen in Zeeland, met samenwerkingsverbanden tussen stedelijke gebieden en het vitale platteland, en draagt zo bij aan het voorzieningenniveau voor alle Zeeuwen.

Voorzieningen:
Het pand wordt in ‘casco’ staat verhuurd.

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 28-07-2022 en heeft de enkel bestemming ‘Centrum-1’. Deze gronden zijn aangewezen voor bedrijven welke zicht richten op detailhandel, dienstverlening of maatschappelijke activiteiten.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met de betrokken leveranciers.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Goes
Sectie : D
Nummer : 5218
Groot : 233 m²

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2022.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur incl. BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles