Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kerklaan 2

Heinkenszand
kamers
€ 1.630,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Commerciële ruimte in Residence ‘Heeren van Schengen’.

Het betreft een multifunctionele ruimte in een kleinschalig nieuwbouwplan in Heinkenszand. Het kleinschalige nieuwbouwplan oogt als een combinatie van verschillende Herenhuizen. Het complex staat in het hart van Heinkenszand, op de hoek van de Dorpsstraat en de Kerklaan van buitenaf lijkt er een aantal grote herenhuizen te staan, maar achter de gevels heeft het gebouw een heel andere indeling. Het complex bestaat uit 13 appartementen verdeeld over de verdiepingen en 3 commerciële ruimtes in de plint. De woningen zijn inmiddels allemaal verhuurd. Twee van de commerciële ruimtes zijn verhuurd aan enerzijds een Italiaans restaurant en anderzijds een café.

De beschikbare commerciële ruimte is 114 m² VVO groot en is recentelijk (2023) gerenoveerd. De ruimte heeft een front breedte van 14 meter. De commerciële ruimte beschikt over de bestemming ‘Centrum’. Hierdoor zijn o.a. detailhandel, kantoor en horeca tot en met cat. 2b mogelijk.

In het kort:
– Kerklaan 2, 4451 BG Heinkenszand
– Commerciële en multifunctionele ruimte
– Oppervlakte 114 m² VVO
– Huurprijs € 1.630,- per maand excl. BTW
– Bouwjaar 2021

Locatie:
Het dorp Heinkenszand is een gezellig maar rustig dorp tussen Middelburg en Goes in. Heinkenszand telt ca. 5.510 inwoners en is ontstaan in de 14e eeuw.
Heinkenszand is sinds de 20e eeuw behoorlijk in trek. Er zijn diverse nieuwbouwprojecten/ plannen afgerond en/of in ontwikkeling. Hierdoor ziet men het inwoners aantal ieder jaar toenemen. Vele grote supermarkt ketens hebben zich de afgelopen jaren in Heinkenszand gevestigd. Zo zijn o.a. een Jumbo en Lidl in Heinkenszand terug te vinden. Vandaag de dag kan worden gesteld dat Heinkenszand zich flink ontwikkeld.

Binnen deze ontwikkeling behoort ook de Residence ‘Heeren van Schengen’, twaalf appartementen in grote herenhuizen op de hoek van de Dorpsstraat en de Kerklaan, in het hart van Heinkenszand. Dit nieuwe complex biedt plek aan twaalf appartementen in allerlei vormen en maten. De meeste appartementen zijn levensloopbestendig ingericht maar zijn niet speciaal gericht aan senioren. De leeftijden van de huurders variëren enorm, van twintigers tot en met 95 jaar.

De ruimtes op de begane grond worden verhuurd als commerciële ruimte. In het naast gelegen pand is sinds kort een Italiaans restaurant en een café gevestigd. Tot slot zijn tegenover het complex diverse ondernemers gevestigd; broodjes zaak ‘Levy’s’, snackbar ‘Beafeater’ en kapperszaak ‘de Kniphoeve’.

De verwachting is dat is het inwonersaantal van Heinkenszand de komende jaren blijft groeien en Heinkenszand zich verder blijft ontwikkelen.

De bereikbaarheid naar Heinkenszand is uitstekend te noemen. Heinkenszand ligt direct aan de A58 welke Vlissingen- Middelburg – Goes en Bergen op Zoom met elkaar verbindt.

Opleveringsniveau:
In overleg.

Energielabel:
Nog niet bekend

Vloeroppervlakte:
114 m² VVO

Huurprijs:
€ 1.630,- per maand excl. BTW

Parkeren:
Er zijn diverse (gratis) parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Kern Heinkenszand’. De bestemming is ‘Centrum’. De voor ‘Centrum’ gronden zijn onder andere bestemd voor detailhandel, kantoren en horeca tot en met cat. 2.b.

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.630,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles