Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kanariesprenk 5

Vlissingen
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Investment Memorandum bestaande uit een verhuurd appartement in de rustige woonwijk ‘Papegaaienburg’ te Vlissingen.

Woonwijk Papagaaienburg is een woonwijk gelegen tussen Vlissingen/ West-Souburg en staat bekend om de vele vogel gerelateerde straatnamen. De woonwijk kent een onderverdeling van 76% koopwoningen en 15% huur- overig. De laatste 9% is in eigendom van een woningcorporatie. Deze wijk is het grotendeels gebouwd in de 70/80e jaren.

De verhuurde bovenwoning, plaatselijk bekend als Kanariesprenk 5, is onderdeel van een wooncomplex met 38 wooneenheden welke allen aangesloten zijn bij één VvE. De VvE is o.a. verantwoordelijk voor het constructieve onderhoud, verzekeringen, serviceonderhoud en de nutsvoorzieningen. Het gehele complex geniet van een centrale installatie (blokverwarming) welke de appartementen voorzien van warm water, gas en elektriciteit. De maandelijkse VvE bijdrage komt op basis van de lopende huurovereenkomst volledig voor rekening van de huurder.

De bovenwoning, welke onderverdeeld is over twee bouwlagen, heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 65 m2 GBO en is al sinds 2017 verhuurd aan dezelfde huurder. Deze huurder heeft de woning al die jaren netjes onderhouden.

Naast het bovengenoemd gebruiksoppervlak, beschikt de woning over een externe bergruimte (ca. 7 m2) op de begane grond en een balkon van ca. 5 m2. Het balkon heeft een vrij uitzicht en is gelegen op het westen. De huurinkomsten bedragen v.a. 1 juli 2023; € 6.444,- per jaar.

In het kort:
– Kanariesprenk 5, 4386 DE Vlissingen
– Verhuurd appartement met een externe berging
– Huurinkomsten: € 6.444,- per jaar excl. servicekosten en VvE bijdrage
– Vraagprijs: € 125.000,- k.k.
– Groot: ca. 64 m2 GBO
– Balkon op het westen
– Bouwjaar: 1980
– Energielabel: E, geldig tot 22-06-2033

Locatie:
Aan de rand van de rustige wijk ‘Papegaaienburg’, nabij vele voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, diverse scholen, een bos, het strand en zorgfaciliteiten, bevindt zich dit ideale appartement met ruim, zonnig balkon en een stenen berging. Qua bereikbaarheid ligt het appartement ook ideaal; zowel de N288 als het NS-station Vlissingen en Oost-Souburg liggen op korte afstand van het appartement.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Vlissingen
Sectie : H
Nummer: 2018
Appartementsindex: 13

Huurgegevens:
Het object wordt verkocht met de lopende huurovereenkomst.
Ingangsdatum : 31 oktober 2017
Expiratiedatum : Onbepaalde tijd
Actuele huur : € 6.444,- per jaar
VVE + servicekosten : € 2.372,24 per jaar
Indexatie : ja, jaarlijks per 1 juli
Waarborgsom : € 1.504,-

Bijzonderheden:
1. Kosten VvE komen volledig voor rekening van huurder
2. Huurder en verhuurder zijn overeengekomen dat huurder verantwoordelijk is voor; schade ten gevolge van bevriezing van leidingen, verstopping aan het riool, schade aan stoffering, schoonmaak van woning bij vertrek, bestrijding van ongedierte en/of legionella bacteriën.

Vereniging van eigenaren:
De kosten voor de afdracht van de VVE-bijdrage komen volledig voor rekening van huurder. Deze afdrachten bedragen op dit moment; € 181,18 per maand.
Deze betreffende bepaling inzake de VvE en zijn opgenomen in de dataroom.

Nutsvoorzieningen:
Een voorschot voor de nutsvoorzieningen (gas, water en elektra) is inbegrepen in de maandelijkse VvE lasten. Het object wordt verwarmd middels blokverwarming.

Energielabel:
Het object is voorzien van energielabel E welke geldig is tot 22-06-2033.

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan; ‘Paauwenburg- Groot Lammerenburg’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 07-07-2011 en heeft de enkelbestemming ‘wonen’.

De voor ‘wonen’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen daaronder begrepen een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit;

Bodeminformatie:
Zowel bij Nazca4u als bij het bodemloket zijn er geen gegevens beschikbaar ten aanzien van de eventuele verontreiniging in de bodem. De bodemonderzoeken zijn opgenomen in onze dataroom.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal bij eigendomsoverdracht in 2023 belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het object te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles