Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Hogeweg 4

Ellemeet
kamers
€ 1.750,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Prachtige kantoorruimte in het rustige Ellemeet, centraal gelegen op Schouwen-Duiveland.

De kantoorruimte staat op een agrarisch stuk grond en maakt onderdeel uit van een agrarische bedrijfslocatie (boerderij) welke nog in bedrijf is. Links naast het kantoor is een woonhuis gesitueerd. Het woonhuis staat op ruime afstand, beide geven geen hinder m.b.t. het voeren van bedrijfsactiviteiten in en rondom de kantoorruimte.

Deze kantoorruimte is ruim te noemen. De algehele kantoorruimte is opgedeeld in een archief, een opslag, ca. 6 kantoor ruimtes, een grote vergaderzaal op de 1e verdieping, een keuken en een spreekkamer. Het gebouw is gemoderniseerd en voorzien van alle moderne gemakken. Het pand is gebouwd in 2002 heeft een groot bij terrein dat gratis parkeren mogelijk maakt. Tot slot is er een mogelijkheid om de beschikbare kantoorruimte in deelverhuur te nemen.
Kortom, een ruimte rustige werkomgeving, een prachtig uitzicht, net afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Deze kantoorruimte is interessant voor zowel grote als voor kleinere ondernemers!

Specificaties:
– volledig gemeubileerd;
– ca. 350 m2 kantoorruimte;
– moderne afwerking-installaties;
– verdeeld over begane grond en 1e verdieping;
– rustgevende werkomgeving;
– ca. 10 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein;
– deel verhuur mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid:
De kantoorruimte is gelegen in het buitengebied, op een rustige locatie met een prachtig uitzicht over het uitgestrekte landschap. Ellemeet is een minder bekende plaats gelegen naast het toeristische dorp Scharendijke. Scharendijke wordt door het jaar heen echter wel druk bezocht! Scharendijke staat bekend voornamelijk bekend om haar stranden en watersport toerisme ook is het naastgelegen strand oftewel de Brouwersdam een druk bezochte locatie door zowel toeristen als de eiland bewoners.
Ellemeet is eenvoudig te bereiken door de N57 en N59 vanuit zowel Zierikzee (11km), Burgh-Haamstede en Renesse(9km) of de N57 vanuit Goeree- Overflakkee (16km).

Indeling:
Begane grond: hoofdingang aan de voorzijde met aan de linkerzijde de kantine met keuken. Vanuit hier is tevens een extra doorgang gesitueerd naar de linkerzijde van het pand. Vanuit de hoofdingang ziet u een vaste trap naar de 1e verdieping, een groot kantoor aan de rechterzijde en een lange hal. Vanuit deze hal heeft u toegang tot een 7-tal deuren welke toegang geven tot de opslag, het heren-dames toilet, het archief, de spreekkamer en nog twee extra kantoorruimtes van ca. 5 bij 3 meter.
1e verdieping: De eerste verdieping bestaat uit één grote ruimte en twee kantoren aan de linkerzijde. Deze grote ruimte is perfect in te richten als vergader zaal, ontvangstruimte voor klanten of een personeelsborrel.

Oppervlakte:
De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt (inclusief aandeel in de algemene ruimte) ca. : 350 m2

Huurprijs:
De huurprijzen zijn (exclusief BTW en servicekosten) : € 1.750,- per maand excl. BTW

Opleveringsniveau:
Gemeubileerd staat met aanwezige voorzieningen, bestaande uit onder andere:
– systeemplafonds;
– plafondverlichting;
– heren-dames toiletten;
– vaste trap naar de 1e verdieping;
– aluminium kozijnen met dubbele beglazing (2002);
– data bekabeling;
– Airco unit;
– brandblussers;
– noodverlichting aanduiding;
– brandalarm;
– alarminstallatie.

Parkeren:
Voor de huurder zijn er ca. 10+ parkeerplaatsen voor en naast het gebouw gesitueerd.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren. Kortere huurtermijn is bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van tenminste één jaar (12 maanden). Opzegging van deze huurovereenkomst dient te geschieden bij deurwaardersexploot of per aangetekend schrijven.

Huurbetaling:
De huur(penningen) inclusief eventuele servicekosten en BTW(-compensatie) dienen aan huurder per maand bij vooruitbetaling overgemaakt te worden.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 kantoorruimte.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.750,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Roelandsweg 1
Renesse
Kantoorruimte
Beschikbaar
Schuttershofweg 1
Terneuzen
€ 120,- Per maand
Kantoorruimte
Beschikbaar
Gentsestraat 4
Hulst
€ 2.900,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Fagotweg 3
Middelburg
€ 1.900,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Wilgenhoekweg 2
Serooskerke
Winkelruimte
Verkocht
Anodeweg 40
Middelburg
€ 149.500,- k.k.
Bedrijfsruimte
Verhuurd
de Padweie 23unit 2
Serooskerke
€ 500,- Per maand
Bedrijfsruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod