Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Hogeweg 24a

Burgh-haamstede
kamers
€ 750.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een winkel-showroom met werkplaats en ondergronden in Burgh-Haamstede te koop aanbieden.

Het winkelpand aan de Hogeweg 24a te Burgh-Haamstede stamt oorspronkelijk uit 1979 en is destijds gebouwd t.b.v. een showroom voor de verkoop van boten en toebehoren maar is al meer dan 30 jaar in gebruik als kampeershop en showroom voor outdoor, kampeerartikelen, caravan-onderdelen en accessoires. Door de jaren heen is ‘Kampeershop Blom’ uitgegroeid tot een waar begrip en mag zich de grootste Kampeerwinkel van Zeeland noemen.

De winkelruimte op de begane grond is ca. 495 m2 VVO en beschikt over een frontbreedte van maar liefst 30 meter! Op de begane grond zijn eveneens twee opslagruimtes/werkplaatsen, een kantoorruimte en vaste trap naar de 1e verdieping gesitueerd.

De 1e verdieping wordt in huidige hoedanigheid gebruikt als showroom voor diverse soorten outdoor tenten en omvangrijke kampeerartikelen en is ca. 670 m2 groot.

Het geheel is opgetrokken met een stalenconstructie, grote raampartijen aan de voorzijde, betonnen beganegrondvloer, houtenverdiepingsvloer, 8 parkeerplaatsen op eigen terrein en twee handmatige overheaddeuren ter plaatse van de opslag aan de noordoostzijde.

In het kort:
– Hogeweg 24a, 4328 PC Burgh-Haamstede
– Vraagprijs: € 750.000,- k.k.
– Winkel incl. opslag: ca. 1.401 m2 VVO
– Perceel: 1.400 m2
– Parkeren op eigen terrein
– Bouwjaar: 1979
– Energielabel: A++

Locatie:
Burgh-Haamstede is een toeristisch ingesteld dorp dat op Zierikzee na, de grootste woonkern van Schouwen-Duiveland heeft. Burgh-Haamstede heeft ruim 4.300 inwoners en trekt jaarlijks veel bezoekers. Voornamelijk tijdens de zomerperiode is Burgh-Haamstede een gewilde vakantiebestemming. Deze komst van toeristen heeft Burgh-Haamstede voornamelijk dankzij de ligging bij de duinen en het strand. In 2019 kende Burgh-Haamstede meer dan 1,4 miljoen toeristische overnachtingen. Dit aantal is door de jaren heen enkel toegenomen.

Het object is gelegen aan de Hogeweg welke Burgh en Westerschouwen met elkaar verbindt. Het geheel is omringd door diverse grote vakantieparken en hotels; Landal Villapark Livingstone, Landal Resort Haamstede, Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede, Boutique Hotel ter Zand en Grand hotel Ter Duin deze zijn allen op steenworp afstand gelegen. Enkele meters verder bevinden zich nog enkele kleinere reactieparken waaronder Recreatiepark Duinrand, Duinpark Westerschouwen en Minicamping Westland. Ondanks dat het object net buiten de dorpskern is gelegen, is deze locatie op en top toeristisch te noemen. De vele toeristen weten dan ook deze locatie goed te vinden.

De bereikbaarheid van het en naar het object is uitstekend doordat rijksweg N57 zeer nabij gelegen is. De N57 is dé centrale verkeersader door Zeeland. Hierdoor is ook rijksweg A58 (Breda) en rijksweg A4 (Antwerpen) erg eenvoudig te bereiken. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik.

Bodeminformatie:
In 2001 is een bodemonderzoek uitgevoerd door het bedrijf ‘De Bodemonderzoeker’ gevestigd te Arnemuiden. Hiervan is het rapport uitgebracht op 25-02-2002. De conclusie uit dit onderzoek blijkt dat deze locatie als verdachte locatie is aangemerkt. Echter de verontreiniging boven de toegestane normen is een dusdanig minimale overschrijding dat een nader onderzoek niet benodigd is gebleken. Er zijn tot op heden (2022) geen andere bodemonderzoeken uitgevoerd dan wel bodemrapporten beschikbaar voor deze locatie.

Vraagprijs:
€ 750.000,- k.k.

Oppervlaktes:
Winkelruimte: 495 m2 VVO
Opslag/werkplaats 1: 180 m2 VVO
Opslag/werkplaats 2: 16 m2 VVO
Kantoor incl. toiletgroep: 40 m2 VVO
1e verdieping: 670 m2 VVO
Totaal: 1.401 m2 VVO

Voorzieningen:
Ruwbouw winkel:
– Betonvloer;
– Gemetselde gevels;
– Staalconstructie met houten gordingen;
– Gevel openingen zijn bezet met houten kozijnen en voornamelijk enkelglas;
– Platdakconstructie bedekt met PVC (geïsoleerd van binnenuit)

Afbouw:
– Grint epoxy vloer;
– Deels vloerbedekking;
– Gemetselde binnenwanden met sauswerk;
– Plafond deels vezelplaten en deels systeemplafond t.p.v. kantoor.

Installaties en voorzieningen:
– CV ketel;
– Boiler;
– Warmteafgifte middels radiatoren;
– LED verlichting;
– 2x overheaddeur t.p.v. werkplaats;
– Smeerput t.p.v. werkplaats;
– Brandblussers;
– Camerabewaking;
– Elektrisch zonneluifel t.p.v. ingang;
– Vluchtrouteaanduiding;
– Pantry;
– Doucheruimte;
– Spuitcabine met lucht af- en toevoer t.p.v. werkplaats.
– Diverse lichtkoepels op het dak

Garage:
– Betonvloer;
– Hout/staalconstructie;
– Sandwichpanelen;
– Dakbedekking van stalen golfplaten;
– Overheaddeur;
– Elektra.

Parkeren:
Er zijn 8 parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd.

Het bestemmingsplan:

Het bestemmingsplan voorziet in een gebruik t.b.v. winkelfunctie specifiek gericht op de kampeerbranche. Eventuele andere gewenste bestemmingen dienen aangevraagd te worden bij de gemeente Schouwen-Duiveland.
De specificatie van het vigerende bestemmingsplan luidt als volgt;
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Kop van Schouwen’ welke is deels onherroepelijk in werking is vastgesteld op 27-06-2013. Het heeft de enkel bestemming: detailhandel met functieaanduiding: specifieke vorm van detailhandel – caravan en campingshop.

De voor detailhandel aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van detailhandel – caravan- en campingshop’: een caravan- en campingshop;

Bijzonderheden:
Aan de achterzijde van het pand zijn een tweetal overheaddeuren t.b.v. de werkplaats van het pand. Om hier te komen is er in het verleden een erfdienstbaarheid om te komen en te gaan over het achtergelegen perceel in eigendom van de achterburen.

De erfdienstbaarheid is als volgt geregeld in de akte (Hyp4 dl 53266 nr 193) van het perceel aan de Hogeweg 24a te Burgh-Haamstede;

Er is een erfdienstbaarheid gevestigd van uitweg t.b.v. het perceel Westerschouwen, sectie E, nr. 2231, ten behoeve van perceel Westerschouwen, sectie E, nr. 957. De eigenaar van het perceel nummer 957 heeft het recht om over het stuk grond te komen en van- en te gaan naar de openbare weg, de Hogeweg te Burgh- Haamstede.

Deze betreffende bepaling en deze akte zijn opgenomen in de dataroom.

Energielabel:
A++

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen het tekenen van de koopovereenkomst.

Fiscaal:
Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom zal worden belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Opleveringsniveau:
In afwijking van het standaard NVM model koopovereenkomst, verkoopt de verkoper op basis van het “as is, where is” principe. Hierbij zijn de garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Kadastrale gegevens:
kadastraal bekend: Westerschouwen
Sectie: E
Perceel: 957
Grootte: 1.401 m2

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Schuttershofweg 1
Terneuzen
€ 120,- Per maand
Kantoorruimte
Beschikbaar
Gentsestraat 4
Hulst
€ 2.900,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Fagotweg 3
Middelburg
€ 1.900,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Wilgenhoekweg 2
Serooskerke
Winkelruimte
Beschikbaar
Anodeweg 40
Middelburg
€ 149.500,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
de Padweie 23unit 2
Serooskerke
€ 500,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Spuistraat 6
Vlissingen
€ 2.000,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod