Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Hof te Zandeplein 24

Kloosterzande
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever dit restaurant met ruime bovenwoning te huur aanbieden.

Bent u op zoek naar een omvangrijke horecagelegenheid met mogelijkheden? Welkom bij Hof te Zandeplein 24 in het pittoreske Kloosterzande gelegen in het bourgondische Zeeuws-Vlaanderen! Dit bedrijfspand biedt een unieke kans om uw culinaire dromen waar te maken, gelegen op een prachtig perceel van 1.091 m2.

In het kort:
– Adres: Hof te Zandeplein 24, 4587 CK Kloosterzande
– Mogelijkheid: café-restaurant, party en zalencentrum
– Oppervlakte Bedrijfs-horecaruimte: 503 m2 VVO
– Oppervlakte Bovenwoning: 163 m2 VVO
– Perceeloppervlakte: 1.091 m2
– Status: Te Huur
– Bestemming: Horeca tot en met categorie 1 met bovenwoning

Restaurant/horeca
Het ruime bedrijfspand strekt zich uit over een oppervlakte van 503 m2 en biedt voldoende ruimte voor een gezellig en sfeervol restaurant. Tevens is er een ruim buitenterras met aansluitend een grasveld aanwezig.

Bovenwoning:
Geniet van het gemak van een bovenwoning, bestaande uit 163 m2, direct boven het restaurant. Deze ruime en comfortabele accommodatie biedt u de mogelijkheid om dicht bij uw zaak te wonen.

Café, Party en Zalencentrum:
Dit veelzijdige pand biedt meer dan alleen een restaurant. Met de mogelijkheid om een café, party en zalencentrum te creëren, opent zich een wereld van verschillende evenementen en festiviteiten. Van gezellige borrels en feesten tot zakelijke bijeenkomsten en bruiloften, uw ondernemerschap kan hier in veel verschillende richtingen bloeien.

Locatie:
Gelegen aan het Hof te Zandeplein, geniet dit pand van een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid. De gunstige ligging trekt zowel lokale bevolking als toeristen aan, wat zorgt voor een constante stroom van potentiële gasten.

Ruim perceel:
Het ruime perceel van 1.091 m2 biedt niet alleen ruimte voor het restaurant en de bovenwoning, maar laat ook ruimte voor eventuele uitbreiding of het creëren van een prachtig terras en tuin waar uw gasten van kunnen genieten.

Dit is een unieke kans om uw ondernemersdromen waar te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles