Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Hermesweg 12

Vlissingen
kamers
€ 30.000,- Per jaar
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever een keurig, opzichzelfstaand bedrijfspand te huur aanbieden.

Het object is gesitueerd aan de Hermesweg 12 en is gelegen op het bedrijventerrein Baskenburg te Vlissingen. Dit bedrijventerrein staat bekend om haar grote verscheidenheid aan ondernemers die zich hier in de loop der jaren hebben gevestigd. In de directe omgeving zijn o.a. ‘van den Berg Autoschade’, ‘Bouwbedrijf Joziasse’, ‘Medisol’, ‘DESTIL’, ‘Drankgigant’, ‘Jumbo’ en ‘Lidl’ gevestigd.

Het object wordt in de huidige situatie gebruikt door; ‘Stichting Gors’ als ontvangstlocatie, kantoor, opslag en productielocatie voor het produceren van appelsap. In 2019 is het pand verbouwd waarnaar er diverse tussenwanden zijn geplaatst om het beoogde gebruik mogelijk te maken. De tussenwanden hebben geen dragende functie en zijn eenvoudig te verwijderen. Door het verwijderen van de tussenwanden kan er indien gewenst één grote bedrijfsruimte worden gecreëerd.

In de huidige situatie is het object onderverdeeld in ca. 81 m² VVO kantoorruimte, ca. 60 m² VVO magazijn, ca. 160 m² VVO productieruimte en ca. 109 m² VVO bedrijfs-opslagruimte. Het geheel is in zijn totaliteit ca. 410 m² VVO groot en is gelegen op een perceel van 644 m².

De ontvangstruimte is voorzien van een loopdeur. De bedrijfsruimtes en het magazijn zijn voorzien van overheaddeuren (3 stuks van 4 x 4 meter), alsmede een separate loopdeur aan de voorzijde. Verder beschikt het object over een elektra-aansluiting, een vloeistofdichte vloer ter plaatse van de productieruimte, twee toiletvoorzieningen waaronder een invalidentoilet (2019) en een systeemplafond met TL-armaturen. Het buitenterrein is verhard middels klinkers.

Conform het bestemmingsplan is deze locatie geschikt voor bedrijven tot en met cat. 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten. Ook is internetverkoop en detailhandel in auto’s motoren, caravans etc. toegestaan. Het uitvoeren van productie gebonden detailhandel, het houden van kantoor en/of horeca behoren in ondergeschikte maten ook tot de mogelijkheden.

De gemeente heeft ten aanzien van het huidige bestemmingsplan extra regels opgesteld om afwijkende bestemmingen beter te beoordelen en mogelijk te maken. Indien de gewenste bedrijfsactiviteit niet past binnen de huidige bestemming, kan er een aanvraag bij de gemeente worden ingediend om het gewenste gebruikt te laten beoordelen.

IN HET KORT:
– Hermesweg 12, 4382 NB in Vlissingen;
– Oppervlakte: ca. 410 m2 VVO;
– Huurprijs: € 30.000,- per jaar excl. BTW / € 2.500,- per maand excl. BTW;
– Nutsvoorzieningen op naam en voor rekening van huurder;
– Energielabel C;
– Parkeren op eigen terrein;
– Bouwjaar 1991;
– Beschikbaar in overleg.

LOCATIE:
Vlissingen heeft 45.000 inwoners en is van oorsprong een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, één van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. Deze zijn van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Het bedrijventerrein Baskenburg kent een uitstekende bereikbaarheid en staat bekend om haar centrale ligging en grote verscheidenheid aan ondernemers. Het bedrijventerrein ligt onder de loep bij gemeente Vlissingen, omdat zij diverse plannen hebben over een toekomstige invulling. De visie van de gemeente is dat dit bedrijventerrein in de toekomst een belangrijke functie moet gaan vervullen voor bedrijven die qua omvang of aard niet (meer) passen op andere locaties. Tevens is de visie van de gemeente dat deze bedrijven de bestaande bedrijven/ ondernemers op dit industrieterrein moeten versterken, alsmede verbonden zijn met de stedelijke economie. Niet voor niets dat de gemeente heeft aangegeven graag mee te denken met ondernemers die zich hier willen vestigen, terwijl dit op basis van het huidige bestemmingsplan niet mogelijk is.

BOUWKUNDIGE ASPECTEN EN VOORZIENINGEN:
Algemeen:
– Staalconstructie;
– Geïsoleerde sandwichpanelen;
– Houten kozijnen met dubbele beglazing;
– Reclame zuil aan de voorzijde.

Kantoor:
– Data aansluiting;
– Systeemplafond met inbouwarmaturen;
– Verwarming middels radiatoren;
– PVC vloer.

Bedrijfsruimtes:
– Betonvloer;
– Vloeistofdichte vloerafwerking (in productieruimte);
– TL-verlichting;
– Overheaddeuren 4 x 4 meter;
– Elektra-aansluiting 3×16 ampère;
– Krachtstroom.

OPPERVLAKTEN:
Kantoor : ca. 81 m² VVO
Productieruimte : ca. 160 m² VVO
Opslag/ bedrijfsruimte : ca. 109 m² VVO
Magazijnruimte : ca. 60 m² VVO
Totaal : ca. 410 m² VVO
Perceel : 644 m²
Nokhoogte : ca. 4,3 meter.

HUURPRIJS:
€ 30.000,- per jaar excl. BTW

NUTSVOORZIENINGEN:
Op naam en voor rekening van de huurder

ENERGIELABEL:
Het object is voorzien van energielabel C, welke geldig is tot 06-12-2028.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente : Vlissingen
Sectie : B
Nummer : 2316
Grootte : 644 m²

BESTEMMING:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22-07-2010 en heeft de bestemming ‘Bedrijf -1’. Conform dit bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met cat. 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan.

De bestemming is eveneens geschikt voor detailhandel in auto’s motoren, caravans en internetverkoop. Het uitvoeren van productie gebonden detailhandel, kantoor en horeca in ondergeschikte maten behoort ook tot de mogelijkheden.
Indien de gewenste bestemming niet past binnen het huidige plan, kan er een verzoek bij de gemeente worden ingediend om het beoogde gebruik mogelijk te maken.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

KENMERKEN HUUROVEREENKOMST:
Ingeval u verder interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de navolgende bepalingen.

HUURBETALING:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

HUURTERMIJN:
In overleg.

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal volgens het ROZ-model worden opgesteld. Dit model is op aanvraag beschikbaar.

HUURINDEXATIE:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAARBORGSOM:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

DEFINITIEVE GOEDKEURING:
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van een definitieve goedkeuring van de eigenaar.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 30.000,- Per jaar
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles