Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Gildeweg 19A

Vlissingen
kamers
€ 1.200,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “Baskenburg” te Vlissingen is een uiterst representatief bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Dit bedrijfsverzamelgebouw is zeer strategisch gelegen aan de ingang van de drukke route van en naar het Miro terrein. Het geheel bestaat uit bedrijfsunits die bestemd zijn voor kantoor/showroom/ bedrijfs- en productieruimte. Deze unit met staalconstructie en glazen pui van meer dan 4 meter beschikt daarnaast over een volledige houten entresolvloer, waardoor de gebruiksmogelijkheden worden vergroot.

In dit verzamelgebouw bieden wij Unit A aan met een afmeting van ca. 130 m2 op de begane grond en ca. 130 m2 op de verdieping.

In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd waaronder de Albert Heijn, Blokker, Gall & Gall en diverse autodealers. Door unieke ligging staat uw onderneming op deze locatie constant in de picture!

Indeling:
Begane grond:
Toegang middels glazen deur, open bedrijfshal (hoogte ca. 4m) met meterkast, toilet en houten trapopgang.

Verdieping:
Open ruimte (hoogte ca. 3m) met houten verdiepingsvloer en ca. 4 meter brede raampartij.

Voorzieningen:
– Gas, water, licht tot in de meterkast;
– Krachtstroomaansluiting;
– TL- verlichting;
– Toilet.

Bereikbaarheid:
De locatie is prima bereikbaar omdat het complex gesitueerd is nabij een veel gebruikte doorgaande route. De locatie is goed bereikbaar vanaf de A58, zodat Bergen op Zoom, Goes en Terneuzen nabijgelegen zijn. Tevens is de locatie middels openbaar vervoer goed bereikbaar met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op fietsafstand.

Bestemming:
De voor ‘Bedrijf -1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2 en 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘Deelgebieden Baskensburg en Vrijburg’, tenzij op de verbeelding anders staat aangegeven;
b. ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijven t/m categorie 2’: uitsluitend bedrijven, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘Deelgebieden Baskensburg en Vrijburg’;
c. detailhandel in auto’s en motoren en caravans, campers en boten;
d. internetverkoop;
e. specifieke vorm van detailhandel – detailhandel in branche in/om huis’: tevens voor detailhandel in de branche in/om huis met uitzondering van wonen en bruin/witgoed;
f. specifieke vorm van detailhandel – detailhandel in volumineuze goederen 2’: tevens voor detailhandel in volumineuze goederen met uitzondering van grootschalige meubelen;

Afmeting:
Unit 19A 130 m2 begane grond en 130 m2 verdiepingsvloer.

Prijs:
€ 1.200,- per maand exclusief BTW.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het verbruik van elektra, gas en water wordt rechtstreeks via de energieleverancier in rekening gebracht.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar of in overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2000 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie / waarborgsom:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.200,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Eberhardtweg 3
Goes
€ 1.795,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Nieuwe Kleverskerkseweg 17- 21
Middelburg
€ 1.395.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Lange Vorststraat 77- 79
Goes
€ 2.250,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
't Scheld 20
Wemeldinge
€ 235.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Paardenmarkt 5
Yerseke
€ 349.000,- k.k.
Winkelruimte
Beschikbaar
Westerzicht 388
Vlissingen
€ 595.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Langeviele 18
Middelburg
€ 1.990,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod