Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Gildeweg 12

Vlissingen
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “Baskenburg” bieden wij aan deze luxe uitgevoerde hoekunit. De unit meet groot ca. 235 m² (2 bouwlagen) en heeft aan de voorzijde een ruim omheind buitenterrein.

Het bedrijfspand maakt onderdeel uit van een kleinschalige ontwikkeling van 4 bedrijfsunits en is gebouwd in 2017. De unit is toegankelijk zowel via de overheaddeur (4×4 meter) alsook via een separate loopdeur. De begane grond is een volledige open ruimte waarbij de maximale inrijhoogte ca. 4 meter is. De verdieping is bereikbaar middels een trap en is zeer luxe van uitvoering met onder meer een riante keuken en badkamer. Deze verdieping kan gebruikt worden als kantoor of kantine, maar kan ook door eenvoudige aanpassingen prima dienstdoen als opslagruimte.

Het voorgelegen terrein is volledig verhard middels klinkers. Het hekwerk is rondom geplaatst en voorzien van een looppoort en een automatische draaipoort. Hierdoor kunt u veilig uw auto of goederen stallen op het buitenterrein.

IN HET KORT:
– Gildeweg 12, 4383 NK Vlissingen
– Oppervlakte: B.G.G. ca. 150 m² VVO, verdieping ca 85 m² VVO
– Perceel 256 m²
– Vraagprijs € 285.000- k.k. excl. BTW
– Bouwjaar 2017
– Luxe uitgevoerd
– Parkeren op eigen terrein

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, email bedrijfsmakelaars@sinke.nl of telefoon 0118-620062.

LOCATIE:
Het bedrijventerrein Baskenburg kent een uitstekende bereikbaarheid en staat bekend om haar centrale ligging en grote verscheidenheid aan ondernemers. Het bedrijventerrein ligt onder de
loep bij gemeente Vlissingen, omdat zij diverse plannen hebben over een toekomstige invulling. De visie van de gemeente is dat dit bedrijventerrein in de toekomst een belangrijke functie moet gaan vervullen voor bedrijven die qua omvang of aard niet (meer) passen op andere locaties.
Tevens is de visie van de gemeente dat deze bedrijven de bestaande bedrijven/ ondernemers op dit industrieterrein moeten versterken, alsmede verbonden zijn met de stedelijke economie.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente : Vlissingen
Sectie : H
Nummer : 3995
Opp. : 256 m²

VRAAGPRIJS:
€ 285.000,- k.k.

OPPERVLAKTE:
B.G.G. : ca. 150 m2 V.V.O.
1e verdieping : ca 87 m2 V.V.O.

De vierkante meters zijn bepaald aan de hand van meting ter plaatse. Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

PARKEREN:
Parkeren is mogelijk op het eigen terrein.

BOUWKUNDIGE ASPECTEN EN VOORZIENINGEN:
Algemeen:
– Staalconstructie;
– Geïsoleerde sandwichpanelen;
– Kozijnen met dubbele beglazing;
– Entresolvloer.

Bedrijfsruimte B.G.G.
– Betonvloer;
– TL-verlichting;
– Automatisch bedienbare overheaddeur (4x4m).
– Vrije hoogte 3,95 m;
– Elektrische verwarming;
– Warmwatervoorziening middels elektrische boiler;
– Bewakingscamera’s;
– Meterkast v.v. stroomaansluiting 3x25A;
– Toilet v.v. fontein.

Verdieping
– Keuken bestaand uit kookeiland en wandkast v.v. inbouwapparatuur;
– Houten vloer;
– Verlichting;
– Luxe badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche.

BODEMINFORMATIE:
Bij het Bodemloket zijn geen bijzonderheden aangetroffen voor deze locatie m.b.t. bodemonderzoek en/of sanering.

BESTEMMING:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22-07-2010 en heeft de bestemming ‘Bedrijf -1’. Conform dit
bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met cat. 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan.
Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen.

KOOPOVEREENKOMST:
Op basis van NVM model.

FISCAAL:
Er is omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal tevens belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

OPLEVERING:
Opleveringsniveau in overleg.

ZEKERHEIDSTELLING:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de
koopovereenkomst.

STAAT VAN OPLEVERING:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht onder voorbehoud

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles