Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Frans den Hollanderlaan 21

Goes
kamers
€ 229.500,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Investment Memorandum bestaande uit een verhuurd kantoorgebouw aan de Frans den Hollanderlaan in Goes.

Het betreft een kleinschalig kantoorgebouw van ca. 100 m2 VVO verdeeld over twee bouwlagen. Het kantoor is gelegen aan een doorgaande weg welke de verbinding vormt tussen enerzijds het centraal station en anderzijds het kernwinkelgebied van Goes. Het centraal station is op ca. 100 m gelegen en vanuit hier zijn er uitstekende verbindingen per bus en/of trein. De directe omgeving wordt voornamelijk gekenmerkt door (prominente) kantoorfuncties en woningbouw. Het perceel is recentelijk uitgebreid met de voorgelegen grond welke momenteel in gebruik is als parkeerterrein. De percelen tezamen zijn 131 m2 groot.

Het kantoorgebouw is volledig verhuurd aan stichting TEJO. Stichting TEJO staat voor Therapeuten voor jongeren en is een onafhankelijk burgerinitiatief van vrijwillige hulpverleners die zicht richten op therapeutische hulpverlening. De stichting is opgericht in maart 2010 en beschikt over meerdere locaties verspreid over Nederland en België. De actuele huur bedraagt € 14.500,- vrij van BTW per jaar en het contract expireert op 30 november 2023. Huurder heeft aangeven geen aanleiding te zien om het pand te verlaten.

Vanwege de brede bestemmingsplanmogelijkheden kan het pand voor diverse gebruiksdoeleinden worden gebruikt. De huidige bestemming biedt ruimte voor kantoren, maatschappelijke doeleinden en ook wonen. Het geheel beschikt over een energielabel C.

In het kort:
– Frans den Hollanderlaan 21, 4461 HL in Goes
– Vraagprijs € 229.500,- k.k.
– 100 m2 VVO verdeeld over twee bouwlagen
– Verhuurd aan Stichting TEJO
– Actuele huuropbrengst € 14.550,- vrij van BTW
– Expiratie huurovereenkomst 30 november 2023
– Perceel 131 m2
– Bestemming ‘Gemengd’
– Energielabel C

Locatie:
Het object is optimaal gelegen aan een rustige doorgaande weg die het centrum van Goes verbindt met alle uitvalswegen. Al vele jaren is dit een van de meest prominente en succesvolle zichtlocaties voor ondernemers in Goes. Een locatie met allure, in de directe omgeving zijn onder meer gevestigd: notariskantoor, advocaten, makelaars, banken en tal van andere dienstverleners.

Goes maakt onderdeel uit van gemeente Goes met ruim 37.000 inwoners. De stad Goes staat bekend om de gezelligheid, het uitgaan en de grote diversiteit aan winkels en restaurants. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er in Goes veel nieuwbouw gerealiseerd. De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% gestegen. De vraag naar woonruimte is in en rondom het centrum is hoog.

Vraagprijs:
€ 229.500,- k.k.
De kosten die gemoeid gaan met de verwerving van het pand zijn voor rekening van de koper. Hieronder vallen onder andere de overdrachtsbelasting, notariskosten), en evt. hypotheekkosten.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Goes
Sectie : C
Nummer : 4996 en 6200
Grootte : resp. 99 en 32 m2
Publiekrechtelijke beperking Basisregistratie kadaster: Er zijn geen beperkingen bekend in de Basisregistratie kadaster.

Voorzieningen:
– Airconditioning unit;
– Pantry;
– Vloerbedekking;
– Rolluiken aan zij en achterkant ramen en deur;
– Kabelgoten met databekabeling;
– Centrale verwarming.

Parkeren
Parkeren kan op de drie parkeerplaatsen voor het pand of (betaald) in de directe omgeving en/of openbare weg.

Indeling:
0 : entree, hal, meterkast, doorgang naar open kantoorruimte
voor, toilet, trapopgang naar 1e verdieping, kantoorruimte met inbouwkasten, pantry en opslag met doorgang naar achterzijde.
1 : archief en cv-opstelling.

Huurgegevens:
Het object wordt verkocht met de lopende huurovereenkomst.
Huurder : Stichting Therapeuten voor Jongeren Goes
Ingangsdatum : 1 december 209
Expiratiedatum : 30 november 2023
Verlenging : telkenmale 1 jaar
Actuele huur : € 14.550,- vrij van BTW
Indexatie : jaarlijks
Opzegtermijn : wederzijds met inachtneming van een termijn van 6 maanden
Type contract : op basis van ROZ model
Waarborgsom : € 3.150,- vrij van BTW

Bestemming:
Het bestemmingsplan voorziet in een gebruik als kantoor, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en wonen. Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad Goes’ welke geheel onherroepelijk in werking is en vastgesteld op 26 juli 2022.

Dataroom:
Voor belangstellenden zijn relevante documenten beschikbaar via onze dataroom. De inloggegevens kunt u opvragen via ons kantoor.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. Per mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl en via telefoon 0118-620062.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Definitieve goedkeuring
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaren.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris:
Keuze voorbehouden aan koper.

Fiscaal:
Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom zal in 2022 worden belast met 8% overdrachtsbelasting. De koopsom wordt v.a. 1 januari 2023 belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het NVM model.

Opleveringsniveau:
In afwijking van het standaard NVM model koopovereenkomst, verkoopt de verkoper op basis van het “as is, where is” principe. Hierbij zijn de garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 229.500,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles