Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Elektraweg 27

Middelburg
kamers
€ 1.250,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsunit aan de Elektraweg 27 op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.

De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een ontwikkeling van 8 bedrijfsunits. De unit is gelegen op de hoek van de Elektraweg. De betreffende unit is 130 m² VVO groot en beschikt over een vrije hoogte van 6 meter. In overleg met verhuurder kan er een entresolvloer van ca. 36 m2 worden geplaatst. De unit voorzien van een meterkast, water- en een elektriciteitsmeter, een toiletvoorziening, pantry, kantoorunit met keukenopstelling, een elektrisch bedienbare overheaddeur (3.5 x 4.5 meter) alsook een separate loopdeur. De afsluitbare kantoorunit alsmede de keuken en wc-opstelling worden tegen de achterwand gemonteerd en is voorzien van een systeemplafond met automatische ledverlichting. Het buitenterrein is verhard middels klinkers.

Op het bedrijventerrein zijn vele ondernemers gevestigd met een groot scala aan uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Het thans geldende bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden m.b.t. het gebruik. Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 toegestaan.

In het kort:
– Elektraweg 27, 4338 PK Middelburg
– Huurprijs € 1.250,- per maand excl. BTW
– Oppervlaktes: 130 m2 VVO
– Bouwjaar 2022
– Bestemming t/m categorie 3.1

Bestemmingsplan:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Arnestein’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22 augustus 2013 en heeft de enkel bestemming ‘Bedrijventerrein’. Deze gronden zijn aangewezen voor bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. Van der Peijl, Raab Karcher, Eastman Chemicals, Lumileds, Zeeland Boten en Profile hebben zich o.a. op dit bedrijventerrein gevestigd. De bereikbaarheid is uitstekend. De autoweg N57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee – Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg en is in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom- Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen- Gent- Sluis. Het NS – station is op 3,1 kilometer afstand gelegen. Vanaf Arnestein bent u binnen enkele minuten op de N57 en de A58.

Afmetingen:
130 m2 VVO, vrije hoogte: 6 m

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water en internet komen op naam van en voor rekening van huurder.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.250,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles