Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Elektraweg 17

Middelburg
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever te koop aanbieden; een bedrijfspand bestaand uit een tweelaags kantoor, een bedrijfshal en een overkapping gelegen op een perceel van 2.585 m2.

Het bedrijfspand
Het geheel is in 1991 gebouwd met uitzondering van de 1e verdieping van het kantoor. De uitbreiding van de 1e verdieping is in 2005 gerealiseerd. Het tweelaags kantoor is in totaal 272 m2 groot. Het kantoor is onder andere ingericht met diverse werkkamers, toiletten, keukenblok en een balkon op de 1e verdieping. Het kantoor staat met een gang in directe verbinding met de bedrijfshal. De bedrijfshal is 620 m2 groot en beschikt over een vrije hoogte van 4,2 m. De bedrijfshal is voorzien van een overheaddeur, toiletten, kantine, lichtkoepels en heaters. Aan de achterzijde van het perceel is een overkapping gesitueerd van 430 m2.

Het bedrijventerrein Arnestein:
Op het bedrijventerrein zijn veel ondernemers gevestigd met een groot scala aan uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Het thans geldende bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden m.b.t. het gebruik. Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 toegestaan. Het maximale bebouwingspercentage is 75% van het totale perceeloppervlak met de aanvullende bestemmingsregel dat kantoren bijhorende bij het bedrijf niet toegestaan zijn indien deze meer dan 50% van het totaal bedrijfsoppervlakte bedragen. De maximale bouwhoogte op deze locatie is 20 meter.

Huidig gebruik:
Het bedrijfspand is momenteel in gebruik door de Jobse Loodgietersbedrijf. Het bedrijfspand is vanaf 1 oktober 2023 beschikbaar.

In het kort:
– Elektraweg 17, 4338 PK Middelburg
– Vraagprijs € 749.000,- k.k.
– Kantoor 272 m2, bedrijfshal 620 m2 en overkapping 430 m2
– Perceel 2.585 m2
– Bouwjaar omstreeks 1991
– Energielabel C

Locatie
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg. Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. Van der Peijl, Raab Karcher, Eastman Chemicals, Zeeland Boten, Profile en Vitrite hebben zich o.a. op dit bedrijventerrein gevestigd. De bereikbaarheid is uitstekend, de autoweg N57 heeft een directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom – Breda, alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen – Gent – Sluis. Het NS-station is op 3,1 kilometer afstand gelegen. Vanaf Arnestein bent u binnen enkele minuten op de N57 en de A58. De haven aan het kanaal door Walcheren te Middelburg ligt op 1 kilometer afstand.

Vraagprijs:
€ 749.000,- k.k.
De kosten die gemoeid gaan met de verwerving van het pand zijn voor rekening van de koper. Hieronder vallen onder andere de overdrachtsbelasting, notariskosten (keuze voorbehouden aan koper), en evt. hypotheekkosten.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : M
Nummer : 384
Grootte : 2.585 m2
Publiekrechtelijke beperking Basisregistratie kadaster: Er zijn geen beperkingen bekend in de Basisregistratie kadaster.

Afmetingen:
Kantoor begane grond : 140 m2 VVO
Kantoor 1e verdieping : 132 m2 VVO
Bedrijfshal : 620 m2 VVO, vrije hoogte 4.2 m
Overkapping : 430 m2 VVO
De oppervlaktes zijn ingemeten conform de NEN2580. Koper wordt uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Voorzieningen en installaties:
– CV-ketel Nefit Topline 2009
– CV-ketel Remeha Avanta 2005
– Brandblussers
– Alarminstallatie
– Houtenkozijnen met dubbele beglazing
– Verwarming met radiatoren
– Databekabeling goten
– Keuken
– Airco-units
– Balkon 1e verdieping
– Mechanische ventilatie
– Heaters
– Overheaddeur
– Lichtkoepels
– Bitumen dakbedekking (bedrijfshal 2022 en kantoor 2007)
– Buitenverlichting

Het bestemmingsplan:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Arnestein’ dat onherroepelijk is vastgesteld is 22-08-2013 en heeft de enkel bestemming ‘Bedrijventerrein’. Deze gronden zijn bestemd voor:
Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Bodeminformatie:
In opdracht van de huidige eigenaar heeft SMA Zeeland in 2007 een bodemonderzoek uitgevoerd. Resultaten van het onderzoek gaven aan dat de destijds aangetroffen gehalten in het grondwater en grond dusdanig gering zijn dat zij geen risico opleveren voor de volksgezondheid en/of het milieu. Verdere onderzoeksinspanningen waren ten tijde van het onderzoek dan ook niet noodzakelijk en er gelden geen gebruiksbeperkingen voor de locatie.

Energielabel:
Energielabel C, geldig t/m 10 juli 2030, index 1,27.

Dataroom:
Voor belangstellenden zijn relevante documenten beschikbaar via onze dataroom. De inloggegevens kunt u opvragen via ons kantoor.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. Per mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl en via telefoon 0118-620062.

Kenmerken overeenkomst:

Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Definitieve goedkeuring
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaren.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris:
Naar keuze koper.

Fiscaal:
Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom worden belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het NVM model.

Opleveringsniveau:
In afwijking van het standaard NVM model koopovereenkomst, verkoopt de verkoper op basis van het “as is, where is” principe. Hierbij zijn de garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles